Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!Το Σάββατο έκανα ετ.Σημερα το πρωί που ξύπνησα όταν σκουπίστηκα είδα δύο κηλίδες πολύ μικρές αχνό ροζ αίμα.Μαζι με αυτό έχω κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά.Εχω διαβάσει πως μπορεί να είναι και της εμφύτευσης.Πηρα λοιπόν το γιατρό μου του το είπα,και μου είπε απλά να το παρακολουθήσω σήμερα πως θα πάει και να συνεχίσω αυτό που κάνω.Ε θα τρελαθώ και έχω μια βδομάδα ακόμα. 

Ίσως τραυματίστηκες με την εμβρυομεταφορα . Τα πονακια είναι φυσιολογικά από τα φάρμακα Κ την εμβρυομεταφορα . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΜ.. με την τηλεοραση ειναι ενα θεμα.. εκει η σκονη συσσωρευεται και δεν ξερω πως να την αντιμετωπισω.. συνεχεια ξεσκονιζω...μα συνεχεια..

ο άντρας μου θέλει να κατεβάσει και τις δύο τηλεοράσεις και να τις φυσήξει με ένα εργαλείο που βγάζει αέρα. (έχουμε ένα υπόγειο εργαλεία του, δεν του λείπει τίποτα) για να φύγει η σκόνη που έχουν μέσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε τι νοικοκυρες!!! τσ τσ τσ

εγω μεθαυριο αν δεν εχω παει απο στενοχωρια θα ξεσκονισω την τραπεζαρια και το υπολοιπο σπιτι και θα στρωσω τραπεζομαντηλα και κατι σεμεν στο παλιο σερβαν..και μαλλον αν δεν δουλευει η μανα μου θα παω εκει τη μικρη για να χω χρονο.

Θα δω.. καθηστε να ξημερωθουμε την Παρασκευη και να δουμε πως παμε.

ο άντρας μου θέλει να κατεβάσει και τις δύο τηλεοράσεις και να τις φυσήξει με ένα εργαλείο που βγάζει αέρα. (έχουμε ένα υπόγειο εργαλεία του, δεν του λείπει τίποτα) για να φύγει η σκόνη που έχουν μέσα.

εμεις μια φορα το καναμε αυτο το 2006.. απο τοτε ποτε γιατι η τηλεοραση που εχει θελει 3 ατομα για να την μεταφερει..αφου οταν μας εκλεψαν το 2009 οι κλεφτες ειχαν λυσει τα καλωδια και προφανως τα επαιξαν απο το βαρος και δεν τολμησαν να την μεταφερουν..

Διαφημίσεις

ναι στα ευπαθη τις επλυνα, καποιες με τα γατζακια , καποιιες χωρις, δεν επαθαν τιποτα

χαχα! αυτο να το πεις στην κουνιαδα μου που οταν της ανηγγειλα οτι θα τις πλυνω ε τα γατζακια κοντευε να παθει εγκεφαλικο!!

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΘΑΥΜΑ...

δεν επαθαν τιποτε!!

με κολοκύθα κίτρινη λες? τώρα έκανα αλμυρή,είχα ένα γιγαντιαίο κολοκύθι πάνω από κιλό!!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Αλλά δεν έχω φτιάξει ποτέ. Βασικά το πιο δύσκολο μου φαίνεται να τα βγάλεις πέρα με την κολοκύθα. Καλέ πουλάνε τέτοιες? έχεις συνταγή να μου δώσεις?

χαχα! αυτο να το πεις στην κουνιαδα μου που οταν της ανηγγειλα οτι θα τις πλυνω ε τα γατζακια κοντευε να παθει εγκεφαλικο!!

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΘΑΥΜΑ...

δεν επαθαν τιποτε!!

συγκλονιστικη αλλαγη για τα 62 της χρονια..θα παρει κανα μηνα να το χωνεψει..:tongue:

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Αλλά δεν έχω φτιάξει ποτέ. Βασικά το πιο δύσκολο μου φαίνεται να τα βγάλεις πέρα με την κολοκύθα. Καλέ πουλάνε τέτοιες? έχεις συνταγή να μου δώσεις?

χροοοοονια τωρα.. δεν πας στον μαναβη αγαπη μου? Στα σουπερ λιγο δυσκολο να πετυχεις.. στα μεγαλα καταστηματα μαναβικης ειναι ευκολακι

εμεις μια φορα το καναμε αυτο το 2006.. απο τοτε ποτε γιατι η τηλεοραση που εχει θελει 3 ατομα για να την μεταφερει..αφου οταν μας εκλεψαν το 2009 οι κλεφτες ειχαν λυσει τα καλωδια και προφανως τα επαιξαν απο το βαρος και δεν τολμησαν να την μεταφερουν..

και εμας του σαλονιού είναι 47 ιντσών και κρεμασμένη στον τοίχο. Άντε κατέβασέ την ....

η δική μας τηλεόραση θα είναι αντίκα σύντομα!!

του 2004,απλή 21 ιντσών...πολύ μικρή για το σπίτι,να δω πότε θα αξιωθούμε να την αλλάξουμε...με 37 ιντσών...

εμεις ειχαμε μια 32 ιντσων αλλα μας την εκλεψαν και τωρα στο σαλονι εχουμε μια 21 FUNAI!!!! κλασικου τυπου..

στο υπογειο εχω και κατι αντικες..απο αυτες που γυρναγες γυρω γυρω και εψαχνες καναλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...