Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Μηπως τραυματίστηκα από τα cyclogest που βάζω;Ποιος ξέρει.Μου είπε πάντως και αποτυχία εμφύτευσης είναι πάλι πολύ νωρίς.Αναμονη λοιπόν.

Ναι το ροζ γενικά δείχνει τραυματισμό συνήθως. Ναι είναι πολύ νωρίς για να έχεις οποιοδήποτε σύμπτωμα . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έτσι είναι και τα δικά μου καλοριφέρ,δεν ήξερα ότι ανοίγουν από πάνω,έχουν πολύ σκόνη...

δεν έχω προσέξει να μαυρίζουν τους τοίχους ,ευκαιρία να τα κάνω κι αυτά,η ενδοδαπέδια θέρμανση σώζει !!

δεν θα τελειώσω ποτέ αν το πάω έτσι...

ο άντρας μόλις κάνει συντήρηση του καροτσιού,το έχει λύσει όλο,βάζει λάδι,φούσκωσε τα λάστιχα...(μήπως θέλει να μου πει κάτι πλαγίως??)

να μην πάρουμε άλλο!!

μάλλον μηνυματάκι σου περνάει ο αντρούλης.

εμένα οι τοίχοι μου είναι και λευκοι , ήταν μάλλον, τους έκανα του πάγου τώρα, παραλλαγής στην σκόνη σαν τις κουρτίνες:tongue: και μιλάμε για πολύ μουντζούρα! και αν κάνεις πώς το καθαρίζεις γίνεται τρισχειρότερα:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα οι τοίχοι μου είναι και λευκοι , ήταν μάλλον, τους έκανα του πάγου τώρα, παραλλαγής στην σκόνη σαν τις κουρτίνες:tongue: και μιλάμε για πολύ μουντζούρα! και αν κάνεις πώς το καθαρίζεις γίνεται τρισχειρότερα:mad:

κατα πασα πιθανοτητα φταιει η ποιοτητα του χρωματος (πλαστικο προφανως) που χει βαφτει ο τοιχος..

αν δεν ειναι καλο το υλικο το πλαστικο τραβαει σα μαγνητης (με τη βοηθεια της θερμοτητας) τη σκονη..ιδιως αν ο τοιχος ειναι σπατουλαρισμενος.. αστα βραστα..

έτσι και οι δικοί μου,ζαχαρί ήταν βαμμένοι,πίσω από την τηλεόραση να δεις γκρι έχει γίνει...

θα τους αλλάξω την άνοιξη,κίτρινογλυκό-μπεζ και πορτοκαλί στον κάτω χώρο...

με κολοκύθα κίτρινη λες? τώρα έκανα αλμυρή,είχα ένα γιγαντιαίο κολοκύθι πάνω από κιλό!!

γειασας! επλυνα ολες τις κουρτινες επιτελους!στο πλυντηριο τελικα

αλλη απορια βικυ με το καλοεριφερ τι φιλτρο εινβαι αυτο που βαζεις?

μπαι δε γουει ο δικος μου λατρευει την ντορα και τον λουκυ λουκ

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

κατα πασα πιθανοτητα φταιει η ποιοτητα του χρωματος (πλαστικο προφανως) που χει βαφτει ο τοιχος..

αν δεν ειναι καλο το υλικο το πλαστικο τραβαει σα μαγνητης (με τη βοηθεια της θερμοτητας) τη σκονη..ιδιως αν ο τοιχος ειναι σπατουλαρισμενος.. αστα βραστα..

σπατουλαρισμένος είναι. Ρε συ χρώματα vitex πάιρνω. Τα χρυσοπληρώνω....:mad:

έτσι και οι δικοί μου,ζαχαρί ήταν βαμμένοι,πίσω από την τηλεόραση να δεις γκρι έχει γίνει...

θα τους αλλάξω την άνοιξη,κίτρινογλυκό-μπεζ και πορτοκαλί στον κάτω χώρο...

με κολοκύθα κίτρινη λες? τώρα έκανα αλμυρή,είχα ένα γιγαντιαίο κολοκύθι πάνω από κιλό!!

ΧΜ.. με την τηλεοραση ειναι ενα θεμα.. εκει η σκονη συσσωρευεται και δεν ξερω πως να την αντιμετωπισω.. συνεχεια ξεσκονιζω...μα συνεχεια..

με πλαστικό τους βάφουμε,με τι άλλο?

το σπίτι μας έχει να βαφτεί από τον φλεβάρη του 2007...που μπήκαμε,μόνο 2 τοίχους πρόλαβα και διάλεξα χρώμα,πορτοκαλί στο σαλόνι και τιρκουάζ στη κρεβάτοκάμαρα.

το παιδικό το βάψαμε το νοέμβρη του 2008.

σπατουλαρισμένος είναι. Ρε συ χρώματα vitex πάιρνω. Τα χρυσοπληρώνω....:mad:

Ιδιως οι σπατουλαρισμενοι μαζευουν.. η παρετινη εχει αγαπη στη σκονη...

εχω καει.. δυο φορες εβαψα το σπιτι σε 4 χρονια

Διαφημίσεις

γειασας! επλυνα ολες τις κουρτινες επιτελους!στο πλυντηριο τελικα

αλλη απορια βικυ με το καλοεριφερ τι φιλτρο εινβαι αυτο που βαζεις?

μπαι δε γουει ο δικος μου λατρευει την ντορα και τον λουκυ λουκ

13101480.jpg

επισης εμπειρικα να σας πω επειδη ειχα και παππου ελαιοχρωματιστη και μεγαλωσα μεσα σε αυτα συν η φυση της δουλειας μου τα σημερινα υλικα χρωματων ειναι αθλια.. τα χρυσοπληρωνουμε και ειναι μαπα μακρυπροθεσμα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...