Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Μηπως τραυματίστηκα από τα cyclogest που βάζω;Ποιος ξέρει.Μου είπε πάντως και αποτυχία εμφύτευσης είναι πάλι πολύ νωρίς.Αναμονη λοιπόν.

Ναι το ροζ γενικά δείχνει τραυματισμό συνήθως. Ναι είναι πολύ νωρίς για να έχεις οποιοδήποτε σύμπτωμα . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτόν τον απορροφητήρα τον είχα βρει σε κακό χάλι...

έχει καμμένα λίπη που δεν φεύγουν τελείως,θα αλλάξω φίλτρο σίγουρα και καθάρισμα...

πάντως το σπίτι θέλει οπωσδήποτε βάψιμο την άνοιξη,που να καπνίζαμε και μέσα...

βρε προσπ τις κουρτίνες θα τις έκανα ούτως ή άλλως,κάνω γενική για να στρώσω χαλιά!!

αμέσως να με πεις βίκυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χεχε

μα και στα καλοριφέρ φίλτρα?

που το σκέφτηκες βρε βίκυ?

Ειναι πατεντα.. και εγω εντυπωσιαστηκα αλλα αν εχει παρατηρησει οτι της καπνιζουν τους τοιχους ειναι και αυτο ενα μετρο..

ααααααααααααααααα... στα πλαισια της γενικης επλυνες δηλαδη.. Sorry :tongue:

we love viki!!!!! αληθειαααααα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάω να φτιάξω την κολοκυθόπιτα μου...τι καλό έχετε σήμερα εσείς?

εγω εδωσα παραγγελια μπιφτεκια με πουρε παλι για να φαει και ημικρη σκ##$ γιατι μας το παιζει δυσκολη..

για αυριο μπορει να κανω κανεναν αρακα..θα δω..λογικα θα παω σημερα παλι νωρις σπιτι..

μα και στα καλοριφέρ φίλτρα?

που το σκέφτηκες βρε βίκυ?

τα καλοριφερ μου είναι έτσι και όχι φέτες . εξωτερικά τα πλένεις αλλά για να τα κάνεις απο μέσα είναι ιστορία μεγάλη και όσο καθαρίσουν γιατί ανοίγει μόνο το καπάκι απο πάνω και αυτό με κατσαβίδι.

kalor1.jpg

Γεια σας και πάλιιιιιι!

Τέλειωσα το μίτινγκ και την έκανα για σπιτάκι. Τώρα τρώω γιαουρτάκι και μάλλον θα κοιμηθώ λιγάκι, ευκαιρία που 'μαι μόνη μου! Απλά αγχώνομαι μήπως πάλι δεν με πιάνει ύπνος.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας και πάλιιιιιι!

Τέλειωσα το μίτινγκ και την έκανα για σπιτάκι. Τώρα τρώω γιαουρτάκι και μάλλον θα κοιμηθώ λιγάκι, ευκαιρία που 'μαι μόνη μου! Απλά αγχώνομαι μήπως πάλι δεν με πιάνει ύπνος.

Βγάλατε άκρη στο meeting? Να κοιμηθείς! ευκαιρία είναι!

Διαφημίσεις

τα καλοριφερ μου είναι έτσι και όχι φέτες . εξωτερικά τα πλένεις αλλά για να τα κάνεις απο μέσα είναι ιστορία μεγάλη και όσο καθαρίσουν γιατί ανοίγει μόνο το καπάκι απο πάνω και αυτό με κατσαβίδι.

kalor1.jpg

το καταλαβα :tongue:

Γεια σας και πάλιιιιιι!

αντε λοιπον.. τι χαζολογας στο διαδικτυο???? :tongue: :tongue:

Eμενα ειναι παλιά καθότι το σπιτι παλιο και μαυρίζουν τους τοίχους ΤΕΛΕΙΑ

Βγάλατε άκρη στο meeting? Να κοιμηθείς! ευκαιρία είναι!

Ναι, πως, τρελή άκρη. Λέω σε κάποια φάση, μην υπολογίζετε την άλλη εβδομάδα, έχει πολλές αργίες. Απάντηση συνεργάτη "Θα δουλεύουμε απ' το σπίτι", απάντηση δική μου "Εγώ δε δουλεύω στο σπίτι μου".

Εεεεεεεε, ήθελε να τ' ακούσει!

Εγώ δεν μαγείρεψα καθότι μπαμπάς και κόρη δεν φάγανε χθες επομένως μου έμεινε το φαγητό.

Κι εγώ δε μαγείρεψα και μάλλον θα κάνω καμια γρήγορη μακαρονάδα!

αντε λοιπον.. τι χαζολογας στο διαδικτυο???? :tongue: :tongue:

Παρέα μέχρι να φάω το γιαουρτάκι μου ήθελα καλέ. Ενοχλώ; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Eμενα ειναι παλιά καθότι το σπιτι παλιο και μαυρίζουν τους τοίχους ΤΕΛΕΙΑ

Και εγώ νόμιζα οτι τα καλοριφέρ φταίνε αλλά μου είπαν οτι τις μαυρίλες στον τοίχο τις προκαλούν η σκόνη που σηκώνεται μαζί με τον αέρα που ζεσταίνεται απο το καλοριφέρ. Αν παίρνεις την σκόνη εντατικά και μέσα απο τις φέτες με ένα βρεγμένο βιτέξ θα δεις διαφορά. Η μαμά μου έτσι έκανε και δεν της έκανε μαυρίλες. φέτος τα άλλαξε και πήρε σαν τα δικά μου και θα βάλει φίλτρο:tongue:

Αν παίρνεις την σκόνη εντατικά και μέσα απο τις φέτες με ένα βρεγμένο βιτέξ θα δεις διαφορά. Η μαμά μου έτσι έκανε και δεν της έκανε μαυρίλες. φέτος τα άλλαξε και πήρε σαν τα δικά μου και θα βάλει φίλτρο:tongue:

Βλέπω να μαυρίζουν οι τοίχοι, σίγουρα δεν το βλέπω να προλαβαίνω.. εδώ με το ζόρι καταφέρνω τις κανονικές δουλειές

Βλέπω να μαυρίζουν οι τοίχοι, σίγουρα δεν το βλέπω να προλαβαίνω.. εδώ με το ζόρι καταφέρνω τις κανονικές δουλειές

Δίκιο έχεις! Μερικοί βάζουν αλουμινόχαρτο απο πάνω, βέβαια θα μαυρίσουν απο πίσω, αλλά δεν είναι και όμορφο. Άλλη λύση δεν μπορώ να σκεφτώ:|

έτσι είναι και τα δικά μου καλοριφέρ,δεν ήξερα ότι ανοίγουν από πάνω,έχουν πολύ σκόνη...

δεν έχω προσέξει να μαυρίζουν τους τοίχους ,ευκαιρία να τα κάνω κι αυτά,η ενδοδαπέδια θέρμανση σώζει !!

δεν θα τελειώσω ποτέ αν το πάω έτσι...

ο άντρας μόλις κάνει συντήρηση του καροτσιού,το έχει λύσει όλο,βάζει λάδι,φούσκωσε τα λάστιχα...(μήπως θέλει να μου πει κάτι πλαγίως??)

να μην πάρουμε άλλο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...