Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Μηπως τραυματίστηκα από τα cyclogest που βάζω;Ποιος ξέρει.Μου είπε πάντως και αποτυχία εμφύτευσης είναι πάλι πολύ νωρίς.Αναμονη λοιπόν.

Ναι το ροζ γενικά δείχνει τραυματισμό συνήθως. Ναι είναι πολύ νωρίς για να έχεις οποιοδήποτε σύμπτωμα . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα το αναζητήσω το τσάι μιαμαμα. Μου αρέσουν πολύ τον χειμώνα με μέλι!

Χριστινάκι προφανώς να χρειαστεί να βγάλεις τις ΄΄πλάκες΄΄ του απορροφητήρα και να τις χώσεις στο πλυντήριο πιάτων (αν έχεις βεββαίως βεβαίως)

μια φορά που έκανα φαγκριά στον φούρνο μέχρι την Τετάρτη βρωμοκοπούσε το σπίτι. το καταλάβαινα κάθε που γυρνούσα απο τη δουλειά . Κάθε μέρα κάτι έπλυνα. φούρνο, πάγκο , κουρτίνες , πλακάκια , είχα αγανακτήσει μέχρι που μου λέει η μαμά μου να βγάλω τον απορροφητήρα . Αυτό ήταν! Απο τότε τον βγάζω πάντα όταν κάνω ψάρι!

σίγουρα δεν θα πάθει τίποτα στο πλυντήριο?είναι καφέ,μην γδαρθεί,σίγουρα μυρίζει,σκέφτηκα να αλλάξω και το πανί...

ευτηχώς έχω πλυντήριο,κάθε μέρα κι ένα βάζω και είναι μεγάλο.

Διαφημίσεις

σίγουρα δεν θα πάθει τίποτα στο πλυντήριο?είναι καφέ,μην γδαρθεί,σίγουρα μυρίζει,σκέφτηκα να αλλάξω και το πανί...

ευτηχώς έχω πλυντήριο,κάθε μέρα κι ένα βάζω και είναι μεγάλο.

με φίλτρο είναι? Εμένα δεν πάιρνει φίλτρο. Είναι απο αυτούς τους λεπτούς που τον σπρώχνεις και μπάινει μέσα και για να τον χρησιμοποιήσεις τον τραβάς προς τα έξω. έχει δύο πλάκες ίνοξ που τις ξεκουμπώνω τις βάζω στο πλυντήριο και καινούριες. Μέχρι και η μαμα μου μου φέρνει τις δικές της γιατί δεν έχει πληντύριο.:P

Όπως νομίζεις. Αν φοβάσαι για την τύχη του σαπούνισέ τον στο χέρι.

Διαφημίσεις

πρωί πρωί κουτσομπόλες ξεκινήσατε...

τζες ξέραμε ότι δεν θα ήσουν στη παρέα μας χθες.

η ψαρίλα παιδιά δεν έχει φύγει ακόμα καλά,οι κουρτίνες της κουζίνας βρωμάνε ακόμα,οι χοντρές,οι λεπτές είναι ήδη έξω απλωμένες,που σημαίνει μετά σιδέρωμα και καθάρισμα παράθυρα...

έβρασα και κανέλα χθες το βράδυ για τις μυρωδιές,μου έδωσε μια κοπέλα 3 σάιτ με χρήσιμες συμβουλές...σας τα βάζω σε λίγο.

οπότε το σπίτι έχει γίνει μιξ από μυρωδιές!!!

η έλλη δεν βλέπει τηλεόραση,ενώ την έχω ανοιχτή,της αρέσουν οι διαφημίσεις.

παιδικά δεν της βάζω ποτέ,μόνο kids songs.

η δική μου έχει κόλημμα με τον πατέρα της,δεν τον αφήνει σε ησυχία.

δεν μας λέει ποιος να την ταίσει ή ποιος να την ντύσει...

η έλλη είναι υπναρού,από μωρό!!

αν κοιμηθεί 12 το βράδυ θα ξυπνήσει 10 την επόμενη μέρα.

ωχ.. VIKIKOΠΟΙΗΣΕ..

είναι παλιός καλέ,δεν μένω σε νεόχτιστο!!!

ποιος την κάνει αυτή τη δουλειά όμως?

τι τραβάμε με το νοικοκυριό!!

α! κατάλαβα. Ένα κομμάτι είναι. Ίσως να μην χωράει καν στο πλυντήριο τότε. Είναι λίγο ταλαιπωρία στο χέρι γιατί οι τρυπούλες ξεσκίζουν το σφουγγάρι. Είχε η γιαγιά μου τέτοιο και δεν τον πρόσεχε και πολύ πολύ και αγανακτούσα μέχρι να τον καθαρίσω.

Πάντως τέτοια φίλτρα του απορροφητήρα εγώ βάζω στα καλοριφέρ. Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό μου ανοίγει ο άντρας μου το καπάκι απο πάνω, τα κάνω ένα καθάρισμα, μετά βάζω το φίλτρο και τα ξανακουμπώνουμε. Μια χρονιά είχαν γίνει μαύροι οι τοίχοι μου (προ φίλτρου). Κατα τον Γενάρη-φλεβάρη απλώς τα αλλάζω. Περιττό να σας πώ πόσο μαύρα γίνονται και οτι αυτή η μαυρίλα προοριζόταν για τους τοίχους μου!

Εγω βγαζω το καπακι του απορροφητηρα (που ναι σαν σχαρα με μικρες οπες) και το βαζω στην μπανιερα, ριχνω μπολικοκαυτο νερο ριχνω και Azax Power (ενα κιτρινο υγρο σουπερ) που διαλυει τα λιπη σε χρονο dt και κανω σχολαστικο ξεπλυμα.. τον υπολοιπο απορροφητηρα μια στο 3 μηνο τον κανω μεσα εξω με το χερι.. και αλλαζω και το φιλτρο καθε τοσο.

αυτόν τον απορροφητήρα τον είχα βρει σε κακό χάλι...

έχει καμμένα λίπη που δεν φεύγουν τελείως,θα αλλάξω φίλτρο σίγουρα και καθάρισμα...

πάντως το σπίτι θέλει οπωσδήποτε βάψιμο την άνοιξη,που να καπνίζαμε και μέσα...

βρε προσπ τις κουρτίνες θα τις έκανα ούτως ή άλλως,κάνω γενική για να στρώσω χαλιά!!

αμέσως να με πεις βίκυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χεχε

μα και στα καλοριφέρ φίλτρα?

που το σκέφτηκες βρε βίκυ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...