Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Άρα πας σε μαγαζί με βιολογικά και τα προμηθευεσαι?επίσης τα inofert τα έχεις ακουστά???Αυτά μου τα είχε δώσει η ενδοκρινολόγος και είναι πιο ήπια.....με αυτα δεν είχα παρατηρήσει αλλαγές στον κυκλο....

Ναι έχω συγκεκριμένο προμηθευτή που μου φέρνει τα βότανα που θα ζητήσω και κάποια τα μαζεύω μόνη μου από βουνά και ύπαιθρο και τα αποξηραινω για να φτιάχνω αφεψηματα ,σιρόπια για βήχα κτλ.

Ναι τα έχω ακούστε τα inofert απλά προσπαθώ να μην παίρνω πολλά σκευάσματα φαρμακευτικού τύπου ,ότι μπορώ αποφεύγω😊

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και τα δυο παιδιά ακολουθούν το ίδιο μοντέλο... αν κάποιος από τους δυο μας κοιμάται θα συνεχίσει να κοιμάται ένα από τα δύο, αν ξυπνούσαμε στις 6:30 ΣΊΓΟΥΡΑ θα ξυπνούσαν και αυτα μετά...

καμια φορα τις Κυριακες μπορει να κοιμηθει παραπανω η απο μενα η μαζι με εμενα.. αλλα το πολυ μεχρι τις 8.00 μην εχουμε και απαιτησεις.. και οχι παντα βεβαια..το προηγουμενο σκ μου ξυπνουσε απο τις 7.00 τη μια και στις 6.30 την αλλη.. ελεος!

και εμενα αν κοιμοταν τοσο αργα θα προσαρμοζομουν αναγκαστικα.. απλα ειναι και σκοτωμα πιστευω καποιες φορες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τα δυο παιδιά ακολουθούν το ίδιο μοντέλο... αν κάποιος από τους δυο μας κοιμάται θα συνεχίσει να κοιμάται ένα από τα δύο, αν ξυπνούσαμε στις 6:30 ΣΊΓΟΥΡΑ θα ξυπνούσαν και αυτα μετά...

Κάπως έτσι και εμείς. Να σου πώ την αλήθεια δεν την ζορίζω κι όλας γιατί δεν την βλέπω που δεν την βλέπω όλη μέρα.....5 γυρνάω σπίτι μέχρι να φάω , να μαγειρέψω , δεν σου λέω για καθαρίσματα , δεν το έχω δει καθόλου το παιδί. Καμιά φορά αν είναι πτώμα και κοιμάται νωρίς , ξεκουράζομαι μεν αλλά στεναχωριέμαι που την είδα τόσο λίγο...

παντως εχθες αποφασισα να μην της ξαναβαλω dvd να δει.. οχι οτι εκανα συχνα αλλα την προηγουμενη εβδομαδα εβαλα δυο βραδυα απο ενα επεισοδιο να δει και μου το ζητουσε συνεχεια μετα..

ηταν λαθος εξ αρχης και δεν θα το επαναλαβω..

μονο το σκ τα πρωινα που χει Barnie, Tomas, Βοb the builder και τα kids songs.

Τις καθημερινες εχει η ΕΤ το Mickey Mouse Club αλλα αφενος δεν θελω να μαθει να βλεπει καθημερινες αφετερου ειναι εντελως βλακεια το club και εχουν κανει να μοιαζει με τη Ντορα..αλλα καμια σχεση.. ειναι παταγωδως βλακεια..

Τηλεόραση εμένα δεν βλεπει, εχθές ειδε πρώτη φορά dvd, είδαμε το http://www.imdb.com/title/tt0762125/ planet 51 μεταγλωτισμένο και τους άρεσε πολύ, μου έκανε εντύπωση που έκατσε και το ειδε όλο :shock:

Εμένα τα πρωινά 7 η ώρα έρχεται ουρίτσα απο πίσω μου. επομένως για να ετοιματώ η γυναίκα να πάω στη δουλειά της βάζω στρουμφάκια και βλέπει μέχρι τις 7μιση που την κατεβάζω στην πεθερά.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πρωί πρωί κουτσομπόλες ξεκινήσατε...

τζες ξέραμε ότι δεν θα ήσουν στη παρέα μας χθες.

η ψαρίλα παιδιά δεν έχει φύγει ακόμα καλά,οι κουρτίνες της κουζίνας βρωμάνε ακόμα,οι χοντρές,οι λεπτές είναι ήδη έξω απλωμένες,που σημαίνει μετά σιδέρωμα και καθάρισμα παράθυρα...

έβρασα και κανέλα χθες το βράδυ για τις μυρωδιές,μου έδωσε μια κοπέλα 3 σάιτ με χρήσιμες συμβουλές...σας τα βάζω σε λίγο.

οπότε το σπίτι έχει γίνει μιξ από μυρωδιές!!!

η έλλη δεν βλέπει τηλεόραση,ενώ την έχω ανοιχτή,της αρέσουν οι διαφημίσεις.

παιδικά δεν της βάζω ποτέ,μόνο kids songs.

η δική μου έχει κόλημμα με τον πατέρα της,δεν τον αφήνει σε ησυχία.

δεν μας λέει ποιος να την ταίσει ή ποιος να την ντύσει...

η έλλη είναι υπναρού,από μωρό!!

αν κοιμηθεί 12 το βράδυ θα ξυπνήσει 10 την επόμενη μέρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...