Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , MarStam είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Μια ερώτηση , την δεύτερη μέρα περιόδου πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις για να δω αν είναι καλός ο κύκλος και να ξεκινήσω ενέσιμα για διέγερση. Ποια μέρα θεωρούμε ως πρώτη? Την ημέρα με κανονική ροή? Γιατί εμένα ξεκινάει η πρώτη μερα με απλά καφέ υγρά, λίγα όχι κάτι ιδιαίτερο, κ την δεύτερη έχω κανονική ροή. Την πρώτη μέρα υποτίθεται ενημερώνω το κεντρο πως ξεκινάει ο κύκλος. Οπότε αυτή η μέρα είναι σήμερα η αύριο???

Καλημέρα! Εγώ που είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου είπε πρώτη μέρα θεωρείται αυτή που έχω αίμα, κανονική ροή. Αλλά αν είναι πάρε ένα τηλέφωνο στο κέντρο και ρώτα να είσαι σίγουρη. 

Εμένα μου είχε πει μέχρι τις 8 το βράδυ αν έχω αίμα τη μετράω ως πρώτη. Αν είναι μετά τις 8, μετράω πρώτη την επόμενη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

(μια χαρά θα πάνε αύριο,θα δεις!!!)

το καλο που του θελω διοτι εχω μπροστα ενα σκ που θελω να κανω συμμαζεματα και ενα τελικο ξεσκονισμα και να στρωσω τα γιορτινα μου.. μη μου το χαλασει γιατι δεν θα χω δυναμη μετα να συρω τα ποδια μου..

ε! δεν κανει!!!!

(λεγε οτι θες λεγε..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ πια με τη καλη κουβεντα στο στομα πρωινιατικα!!!!! εκει να μας σιγονταρεις!! Ναι για σενα μιλαω κυρα Νορμαλ εγκυμονουσα!!

(εσυ εισαι η normal και εγω η default)

Τα λόγια συμπαράστασης δε τα σχολιάζεις όμως! Ότι θέλουμε βλέπουμε, μου φαίνεται! :mad:

Κορίτσια έχω μίτινγκ σε λίγο και μετά την κάνω για σπίτι, γιατί ΠΑΛΙ φυσικά δεν κοιμήθηκα κι ο Τζόνυ ξύπνησε απ' τις 7!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τα λόγια συμπαράστασης δε τα σχολιάζεις όμως! Ότι θέλουμε βλέπουμε, μου φαίνεται! :mad:

Κορίτσια έχω μίτινγκ σε λίγο και μετά την κάνω για σπίτι, γιατί ΠΑΛΙ φυσικά δεν κοιμήθηκα κι ο Τζόνυ ξύπνησε απ' τις 7!

τσ τσ τσ κακοηθειες...

κοπελια το αμεσως επομενο μου μηνυμα αφορουσε ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ..

αει τραβα σπιτι να κοιμηθεις καλυτερα (αν πω οτι ζηλευω?? η δικια μου με ξυπνησε απο τις 6.30 και δεν ηθελε αλλον απο μενα.. :rolleyes:)

δηλαδη viki Το προγραμμα μπανακι, γαλα, παραμυθακι και νανι δεν επαιξε ποτε? η απλα δεν επιασε στο εν λογω παιδακι???

και εμένα αυτό το σενάριο ... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ... μπάνιο ναι, μετά γάλα και .....κάπου εκεί το χανουμε, αν κοιμηθεί με το γάλα καλώς, διαφορετικά θα κάτσει στο καρεκλάκι του φαγητού μέχρι να την παρει ο ύπνος, αν την βάλω στο κρεβάτι πολύ απλά θα κατέβει αφού δεν έχει κάγκελα ή θα ανέβει στην κουκέτα να κυπνήσει τον αδερφό της

και εμένα αυτό το σενάριο ... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ... μπάνιο ναι, μετά γάλα και .....κάπου εκεί το χανουμε, αν κοιμηθεί με το γάλα καλώς, διαφορετικά θα κάτσει στο καρεκλάκι του φαγητού μέχρι να την παρει ο ύπνος, αν την βάλω στο κρεβάτι πολύ απλά θα κατέβει αφού δεν έχει κάγκελα ή θα ανέβει στην κουκέτα να κυπνήσει τον αδερφό της

ναι ξερω οτι και η δικια σου ειναι πουλι της νυχτας..

και πραγματικα πιστευω οτι μαλλον το προγραμμα δεν αφορα ολα τα παιδια..

Διαφημίσεις

εσυ πια με τη καλη κουβεντα στο στομα πρωινιατικα!!!!! εκει να μας σιγονταρεις!! Ναι για σενα μιλαω κυρα Νορμαλ εγκυμονουσα!!

(εσυ εισαι η normal και εγω η default)

δηλαδη viki Το προγραμμα μπανακι, γαλα, παραμυθακι και νανι δεν επαιξε ποτε? η απλα δεν επιασε στο εν λογω παιδακι???

Μέχρι έξι μηνών όλα καλά. 9 παρά μπάνιο , γάλα , νάνι. Μετά άρχισε να μου κάνει νερά με τον ύπνο. Κοιμόταν μεν αλλά μετά απο λίγο αν αντιλαμβανόταν κίνηση στο σπίτι έκλαιγε. Την έπαιρνα αγκαλιά, την ξανακοίμιζα και μόλις την άφηνα στο κρεβάτι πάλι τα ίδια. Παραμύθι δεν κάθεται να ακούσει ούτε πρωί ούτε μεσημέρι ούτε βράδυ. αν κάνω πώς τησ διαβάζω παραμύθι κάθεται μέχρι την δεύτερη σελίδα το πολύ και μετά αρχίζει να φωνάζει όχι όχι ΌΧΙ και το κλείνει:rolleyes:

Μέχρι έξι μηνών όλα καλά. 9 παρά μπάνιο , γάλα , νάνι. Μετά άρχισε να μου κάνει νερά με τον ύπνο. Κοιμόταν μεν αλλά μετά απο λίγο αν αντιλαμβανόταν κίνηση στο σπίτι έκλαιγε. Την έπαιρνα αγκαλιά, την ξανακοίμιζα και μόλις την άφηνα στο κρεβάτι πάλι τα ίδια. Παραμύθι δεν κάθεται να ακούσει ούτε πρωί ούτε μεσημέρι ούτε βράδυ. αν κάνω πώς τησ διαβάζω παραμύθι κάθεται μέχρι την δεύτερη σελίδα το πολύ και μετά αρχίζει να φωνάζει όχι όχι ΌΧΙ και το κλείνει:rolleyes:

καλα αυτα τα κανει και η δικια μου..

απλα τωρα εχουμε κολλησει με ενα συγκεκριμενο παραμυθι που της το λεω με ολοδικο μου τροπο και την εχω ταυτισει με την ηρωιδα και ετσι καθε βραυδ περιμενει να της το πω και μολις κοιμηθει η ηρωιδα παει και εκεινη ξαπλωνει στο μαξιλαρι της, μου ζηταει να την σκεπασω σαν την ηρωιδα και αφου ξαπλωσω διπλα της σβηνουμε το φως τελειως, μιλαμε με ενα φωσφοριζε φεγγαρακι (:tongue:) που της εχω βαλει στη ντουλαπα απεναντι (λατρευει το φεγγαρι) και σε δεκα λεπτα συνηθως εχει κοιμηθει.

αει τραβα σπιτι να κοιμηθεις καλυτερα (αν πω οτι ζηλευω?? η δικια μου με ξυπνησε απο τις 6.30 και δεν ηθελε αλλον απο μενα.. :rolleyes:)

Κι εμένα τέτοια ώρα ξύπνησε και πήγε στην κουζίνα αντί για το κρεβάτι μας, σηκώθηκα και της είπα να έρθει στο κρεβάτι... μου λέει πιπίλα μουυυυυυ.... της δίνω πιπίλα... με κοιτάει....no no no no!! (το όχι ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ :tongue:) Γ Α Λ Α Α Α Α Α Α ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σίγουρα μας άκουσαν μέχρι τον Πειραιά, ήπιε 300ml σε 2 λεπτά περίπου και ξεράθηκε

ναι ξερω οτι και η δικια σου ειναι πουλι της νυχτας..

και πραγματικα πιστευω οτι μαλλον το προγραμμα δεν αφορα ολα τα παιδια..

Για εμάς αυτό ειναι το πρόγραμμά τους αφού η ρουτίνα είναι η ίδια.. οπότε εμείς έχουμε πρόγραμμα να κοιμόμαστε στις 11

Προσπ και η Γεωργίτσα έτσι. αν είμαι εγώ παρούσα δεν καταδέχεται απο άλλον τίποτα. Όταν πάω να την πάρω απο την πεθερά και πάει η γυναίκα να της φορέσει τα παντοφλάκια της , της τα αρπάζει απο τα χέρια και φωνάζει όχι! μαμά! και μου τα δίνει να της τα βάλω εγώ. Ούτε να τη ταϊσουν αφήνει αν είμαι και εγώ μπροστά. πάλί εμένα ζητάει.

Διαφημίσεις

Κι εμένα τέτοια ώρα ξύπνησε και πήγε στην κουζίνα αντί για το κρεβάτι μας, σηκώθηκα και της είπα να έρθει στο κρεβάτι... μου λέει πιπίλα μουυυυυυ.... της δίνω πιπίλα... με κοιτάει....no no no no!! (το όχι ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ :tongue:) Γ Α Λ Α Α Α Α Α Α ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σίγουρα μας άκουσαν μέχρι τον Πειραιά, ήπια 300ml σε 2 λεπτά περίπου και ξεράθηκε

οχι οχι.. εμας ξυπναει για να ξυπνησει.. και μαλιστα της αρεσει να καθεταισ το σαλονι η στο κρεβατι της και μου λεει αμεσως που θελει να την παω..

λονι για το σαλονι, βατι μου για το κρεβατι της..και αν δεν κανω αυτο που θελει αρχιζει η κλαψα και η μουρμουρα οπου βεβαια εμεις αρχιζουμε τα "δες εξω εχει σκοταδι,ο κοσμος κοιμαται και θα τον ξυπνησεις¨" και αμεσως εκεινη αρχιζει να λεει "πωπωωωωωω κοταδιιιιι" αλλα δεν παει να ξανακοιμηθει.. στον χαβα της.. παιζει..

και δεν θελει καθολου να την περνουμε στο κρεβατι μας.. βαριεται, δεν θελει.. δεν ξερω.. παντως δεν θελει..

Προσπ και η Γεωργίτσα έτσι. αν είμαι εγώ παρούσα δεν καταδέχεται απο άλλον τίποτα. Όταν πάω να την πάρω απο την πεθερά και πάει η γυναίκα να της φορέσει τα παντοφλάκια της , της τα αρπάζει απο τα χέρια και φωνάζει όχι! μαμά! και μου τα δίνει να της τα βάλω εγώ. Ούτε να τη ταϊσουν αφήνει αν είμαι και εγώ μπροστά. πάλί εμένα ζητάει.

Αν δεν ειμαι σπίτι δεν έχει πρόβλημα, κάθεται με όλους αλλά αν μπω σπιτι ήρθε το τέλος μου, ούτε με τον παππού της δεν κάθεται... λύσσα κακια...

εχθες την θεια της την εδιωχνε το απογευμα.. ολο μαμα μου..

και γενικα επειδη τελευταια παω νωρις στο σπιτι κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΑΡΑ..

αλλα δεν παει να ξανακοιμηθει..

και τα δυο παιδιά ακολουθούν το ίδιο μοντέλο... αν κάποιος από τους δυο μας κοιμάται θα συνεχίσει να κοιμάται ένα από τα δύο, αν ξυπνούσαμε στις 6:30 ΣΊΓΟΥΡΑ θα ξυπνούσαν και αυτα μετά...

[/font] Αν δεν ειμαι σπίτι δεν έχει πρόβλημα, κάθεται με όλους αλλά αν μπω σπιτι ήρθε το τέλος μου, ούτε με τον παππού της δεν κάθεται... λύσσα κακια...

νομιζω οτι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα εντεινεται το φαινομενο..

και τον πατερα της στο φτυσιμο τον εχει.. παιζει οσο παιζει μαζι του και αν της ζητησει κατι τον εχει χ#$#$ κανονικα..

Καλα η δικια μου δυσκολη γκομενα την κοβω..

"δωσε ενα φιλακι στη νονα για να σου δωσει τα δακτυλιδια σου πισω..."

μια ωρα ολοκληρη αυτη η κουβεντα ακουγοταν..

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να της δωσει φιλι.. κανα δυο φορες εστησε το μαγουλο της για να της δωσει η νονα φιλι και οχι εκεινη..

ειναι περιορισμενης εκφρασης.. και να πω οτι ολη μερα δεν την αγκαλιαζουμε και δεν την φιλαμε.. σε βαθμο αηδιας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...