Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Terry1986 είπε:

Θα σηκωθω να φυγω αν ειναι το τριημερο να αδειασει το κεφαλι μ!! Δεν παλευεται! Μακαρι να πανε ολα καλα!!! 😀 θελω να ελπιζω αλλα φοβαμαι κιολας να κανω ονειρα κ να εχω ελπιδες! Ειναι πολυ ντεμι οπως ειπες κ νομιζω εχοντας περάσει διαφορα ανα εμβρυομεταφορά αυτο που μ εχει συμβει αλλη μια φορα ειναι το πιο ψυχοφθορο... 🙏

Να κάνεις αυτό που λέει η ψυχούλα σου! Πλάκα κάνεις; Εννοείται πως είναι δύσκολο ακριβώς επειδή δεν είναι ξεκάθαρο. Κάνε λίγη υπομονή, έκανες ο τι καλύτερο μπορούσες , τώρα απλά αναμονή. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , δε περνάνε όλα από το χέρι μας. Ελπίζω ολόψυχα να έχει θετική εκβαση!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μενα της ανιψιας μου ειναι! Τρομαρα μας..Δεν το νιωθω καθολου ετσι ρε γμτ..Ειναι της κουνιαδας..Δε μου φταιει βεβαια το μωρακι..Αλλα μονο της αδερφης μου πιστευω θα το νιωσω πραγματικα

Θα συμφωνήσω!Αλλά δεν φταίει ότι ειναι της κουνιάδας φταίει η σχέση που έχεις μαζί της

Η Γεωργίτσα σερβίρει τσάι στα σερβίτσια απο τα κουζινικά της και με κερνάει:P

Στα μπισκότα έβαλα 4 σοκολάτες μαύρες (κουβερτούρα) τις οποίες έσπασα στο μπλέντερ για να γίνουν κομματάκια.

πάω μπας και κοιμίσω το διαόλι μου να ησυχάσω λίγο.

Θα τα πούμε το πρωί! Καληνύχτα!

Καλημερα..

ειλικρινα απορω πως σου χει κατσει ετσι και η μικρη κοιμαται τοσο αργα.. φανταζομαι θα εχεις προσπαθησει να της βαλεις καποιο σχετικο προγραμμα που μαλλον δεν ακολουθει ε?..

εγω θα χα αυτοκτονησει..δεν θα αντεχα.. χαρα στα κουραγια σου..

(για αυτο καλα κανεις και τα πλενεις ολα στο πλυντηριο :tongue: :tongue:)

Καλημέρα και περαστικά σε όλα τα ζουζούνια τα άρρωστα. Εγώ εχθές δεν ήρθα δουλειά (καμμία δεν το πρόσεξε :evil:) αφού ειχα μια υπόθεση στα δικαστήρια και σήμερα έχω έρθει δυναμικά :tongue:

Το σάββατο (για τις Αθηναίες) θα ειμαι στη δράση του ΣκΑΙ για την Ανακύκλωση Ηλεκτρικών στον Πειραιά, ότι έχετε να ανακυκλώσετε φέρτε το εκεί

Η μικρή μου δυό μέρες τώρα σε ότι πει βάζει το "μου", μαμά μου, γάλα μου, πιπίλα, Ορωρή μου, γιαγιά μου, γάλα μου, ντέιντει μου... μας έχει τρελάνει.. εν τω μεταξύ ότι λέξη λέμε την επαναλαμβάνει ο παπαγάλος

Διαφημίσεις

Καλημέρα και περαστικά σε όλα τα ζουζούνια τα άρρωστα. Εγώ εχθές δεν ήρθα δουλειά (καμμία δεν το πρόσεξε :evil:) αφού ειχα μια υπόθεση στα δικαστήρια και σήμερα έχω έρθει δυναμικά :tongue:

Το σάββατο (για τις Αθηναίες) θα ειμαι στη δράση του ΣκΑΙ για την Ανακύκλωση Ηλεκτρικών στον Πειραιά, ότι έχετε να ανακυκλώσετε φέρτε το εκεί

Η μικρή μου δυό μέρες τώρα σε ότι πει βάζει το "μου", μαμά μου, γάλα μου, πιπίλα, Ορωρή μου, γιαγιά μου, γάλα μου, ντέιντει μου... μας έχει τρελάνει.. εν τω μεταξύ ότι λέξη λέμε την επαναλαμβάνει ο παπαγάλος

ετσι ετσι.. παπαγαλακια..

εμενα εχει παθει οξεια μαμακιαση τελευταια..δεν τολμαω να κανω βημα και ακους ενα μονιμο μαμαααα που ειθε??

και θελει μονο εμενα να την παιρνω αγκαλια, να την ντυνω, να την ταιζωμ να την βαζω στην τουαλετα..

και μιλαει non stop (:rolleyes: :rolleyes: γιαιτι αραγε?:tongue:) λεει οτι ακουσει και οτι της κατεβει..

εγω εβλεπα στο ΣΚΑΙ εχθες ενα παρα πολυ ενδιαφερον ντοκυμαντερ για το καθεστως Τσαουσεσκου αλλα νυσταζα παρα πολυ και στα μισα εκλεισαν τα ματια μου και δεν το δα ολο..

Τρομερα πραγματα συνεβαιναν.. οπως σε πολλα αλλα σχετικα καθεστωτα..

και εχω να καταθεσω οτι πχ η εμπειρια μου οταν παραβρεθηκα στο Βερολινο και ειδα μερος του Τοιχους και παραολουθησα σε εναν ειδικα διαμορφωμενο χωρο ντοκουμεντα για την ιστορια του ενιωσα οτι μπορει αυτα τα συγκεκριμενα γεγονοτα να εχουν διαδραματιστει σε συγκεκριμενα μερη αλλα ουσιαστικα αφορουν και μπορουν ΑΝΑ ΠΑΣΑ στιγμη να αφορουν ολους τους λαους..

οπως οταν βρεθηκα στην Κυπρο και βρεθηκα στα ορια με το ψευδοκρατος.. ειναι δραματικο συναισθημα..

ελα ελα.. μη μας παραπονιεσαι..αφου ξεραμε οτι θα λειπεις..

ελπιζω στα δικαστηρια να μην εισουν στη δυσμενη θεση..

ελα ελα.. μη μας παραπονιεσαι..αφου ξεραμε οτι θα λειπεις..

ελπιζω στα δικαστηρια να μην εισουν στη δυσμενη θεση..

O Στ. ήταν :( ευτυχώς όμως όλα καλά, το άδικο δεν ευλογείται, η ανακρίτρια το κατάλαβε, να δούμε και ο δικαστής αν θα εχει την ίδια άποψη

Καλύτερα ειμαι, προσπαθώ τουλάχιστον

Διαφημίσεις

O Στ. ήταν :( ευτυχώς όμως όλα καλά, το άδικο δεν ευλογείται, η ανακρίτρια το κατάλαβε, να δούμε και ο δικαστής αν θα εχει την ίδια άποψη

Καλύτερα ειμαι, προσπαθώ τουλάχιστον

ΜΠΡΑΒΟ.. ελπιζω να σας πανε ολα καλα.. τι να πω.. ειναι δυσκολοι καιροι υπο πολλες εννοιες..ιδιως για να βρεις το δικιο σου..

Πως περνούν οι μέρες σου; Εχεις άγχος για αύριο;;; Μακάρι όλα να ειναι θετικά

χαχα.. εχθες πρεπει να καταναλωσα 2-3 σελιδες κλαψας και μουρμουρας.. κοινως τους τα κανα τσουρεκια εδω μεσα..:oops:

αλλα καθε μερα που περνα νοιωθω οτι γεμιζω αισιοδοξια γιατι δεν αγνοω και τα σημασια πανω μου..νοιωθω καλα και σαν νορμαλ εγκυος..

ελπιζω ολη η δοκιμασια να ηταν αυτη η αγωνια και τιποτε περισσοτερο..

αν κατσει διαφορετικα δηλαδη με την χειροτερη εκδοχη ελπιζω να χω συντομα και καλα ξεμπερδεματα..

εχω πιστη και ελπιζω να πανε ολα καλα.. γιατι οχι στην τελικη..?

δεν θα μπορουσε να ναι απλα μια καθυστερημενη συλληψη και να μην τρεχει και καστανο οπως λενε?..

θα σας απαντησω αυριο πρωτα ο Θεος.. και μαλλον δεν θα ρθω και στη δουλεια για να περασω πιο χαλαρα την ημερα μου στο σπιτι..

σε ευχαριστω που ρωτας..ξερω οτι με σκεφτεσαι.

λες και τα γράφει γαλλικά κάνεις!!!

εσύ θέλεις μαθήματα!!

το βιτάμ μαργαρίνη είναι,φυτικό!!:tongue::tongue:

Αμάν, που όλες τα ξέρετε όλα εδώ μέσα! :mad:

Καλημέρα και περαστικά σε όλα τα ζουζούνια τα άρρωστα. Εγώ εχθές δεν ήρθα δουλειά (καμμία δεν το πρόσεξε :evil:)

Το προσέξαμε, αλλά υποφέραμε σιωπηλά! :tongue:

χαχα.. εχθες πρεπει να καταναλωσα 2-3 σελιδες κλαψας και μουρμουρας.. κοινως τους τα κανα τσουρεκια εδω μεσα..:oops:

Εμείς δεν είπαμε ΤΙΠΟΤΑ! :mrgreen: (μια χαρά θα πάνε αύριο,θα δεις!!!)

k.gifa.gifl.gifi.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα..

ειλικρινα απορω πως σου χει κατσει ετσι και η μικρη κοιμαται τοσο αργα.. φανταζομαι θα εχεις προσπαθησει να της βαλεις καποιο σχετικο προγραμμα που μαλλον δεν ακολουθει ε?..

εγω θα χα αυτοκτονησει..δεν θα αντεχα.. χαρα στα κουραγια σου..

(για αυτο καλα κανεις και τα πλενεις ολα στο πλυντηριο :tongue: :tongue:)

Δεν μπορώ να την κοιμίσω με το ζόρυ. Κλαίει. ¨οχι να κοιμηθεί ούτε να καθήσει σε ένα μέρος. Της λέω Γεωργίτσα θα κάτσεις φρόνιμα? Και μου απαντάει όχι όχι όχι! Και μάλιστα χθες πήγα μαζί της να ξαπλώσω η τηλεόραση ήταν ανοιχτή χαμηλώφωνα στο σκάι, έβλεπε ο άντρας μου αυτό το ντοκιμαντέρ, κάποια στιγμή με παίρνει ο ύπνος, μετά απο λίγη ώρα ξυπνάω επειδή την άκουσα να γελάει και την βλέπω ξαπλωμένη δίπλα μου, σταυροπόδι, με το τηλεκοντρόλ στο χέρι , βρήκε ένα κανάλι, βεργίνα, μάλλον τοπικό ,που είχε παιδικά:twisted::twisted::confused:

Έκλεισα την τηλεόραση και ανάγκάστηκε και κοιμήθηκε!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τζεσσικάκι προσέξαμε ότι λείπεις αλλά είχες φροντίσει να μας ενημερώσεις γι'αυτό δεν ανησυχήσαμε!

εσυ πια με τη καλη κουβεντα στο στομα πρωινιατικα!!!!! εκει να μας σιγονταρεις!! Ναι για σενα μιλαω κυρα Νορμαλ εγκυμονουσα!!

(εσυ εισαι η normal και εγω η default)

δηλαδη viki Το προγραμμα μπανακι, γαλα, παραμυθακι και νανι δεν επαιξε ποτε? η απλα δεν επιασε στο εν λογω παιδακι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...