Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Θα σηκωθω να φυγω αν ειναι το τριημερο να αδειασει το κεφαλι μ!! Δεν παλευεται! Μακαρι να πανε ολα καλα!!! 😀 θελω να ελπιζω αλλα φοβαμαι κιολας να κανω ονειρα κ να εχω ελπιδες! Ειναι πολυ ντεμι οπως ειπες κ νομιζω εχοντας περάσει διαφορα ανα εμβρυομεταφορά αυτο που μ εχει συμβει αλλη μια φορα ειναι το πιο ψυχοφθορο... 🙏

κρατα μια ελπιδα. ξερω ειναι δυσκολο, αλλα εχουμε δει πολλα. καλα θα κανεις να φυγεις και γενικα να κανεις οτι εχεις αναγκη για να εισαι ηρεμη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Γεωργίτσα σερβίρει τσάι στα σερβίτσια απο τα κουζινικά της και με κερνάει:P

Στα μπισκότα έβαλα 4 σοκολάτες μαύρες (κουβερτούρα) τις οποίες έσπασα στο μπλέντερ για να γίνουν κομματάκια.

πάω μπας και κοιμίσω το διαόλι μου να ησυχάσω λίγο.

Θα τα πούμε το πρωί! Καληνύχτα!

Ξύπνια είναι τόση ώρα;;; :shock::shock::shock:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Διαόλι, καλά την είπες.

Καληνύχτα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Γεωργίτσα σερβίρει τσάι στα σερβίτσια απο τα κουζινικά της και με κερνάει:P

Στα μπισκότα έβαλα 4 σοκολάτες μαύρες (κουβερτούρα) τις οποίες έσπασα στο μπλέντερ για να γίνουν κομματάκια.

πάω μπας και κοιμίσω το διαόλι μου να ησυχάσω λίγο.

Θα τα πούμε το πρωί! Καληνύχτα!

Καληνυχτα χρυσοχερα μας!!

yRf6p1.png

ΠΟλυ φαγητο βρε παιδι μου..Λυπηθειτε με που κανω διαιτα η δολια μανα!!!

Μολις κοιμηθηκε η Ναταλια μου, ευτυχως σημερα ηπιε σιροπι..χωρις ιδιαιτερο κοπο..Τι να πω!!!!

Άντε ωραία! Γιατί ο πυρετός είναι επικίνδυνος! Ε, τώρα σιγά σιγά θα συνέλθει. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ναι καλε, χτες με το 39 τα χρειαστηκα..Ας ελπισουμε..Εχουμε και τη βαφτιση και δεν ξερω αν θα πρεπει να την παω η οχι

Μην το ρισκάρεις. Ο πυρετός θα την έχει αποδυναμώσει, χρειάζεται ξεκούραση. Αν κατεβάσει τον πυρετό, μικρή βόλτα κοντά στο σπίτι.

Άκου με που σου λέω, τα 'φαγα στη μαπα τελευταία. :tongue:

Βλεπει καμια ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ;; Κοντευω να κατουρηθωωωωωω..

Μπα, κορίτσι, δεν το βλέπω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χανεις!! ΠΟλυ γελιο..Και γω ετσι λεω, θα δουμε..Το χειροτερο στα μικρα ειναι να υποτροπιαζουν

Μη το ρισκάρεις ΣΕ λέω! Κι εγώ σε βαφτίσια τον πήγα (της ανηψιάς μου κιόλας) και το πληρώσαμε ακριβά! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και μενα της ανιψιας μου ειναι! Τρομαρα μας..Δεν το νιωθω καθολου ετσι ρε γμτ..Ειναι της κουνιαδας..Δε μου φταιει βεβαια το μωρακι..Αλλα μονο της αδερφης μου πιστευω θα το νιωσω πραγματικα

yRf6p1.png

Και μενα της ανιψιας μου ειναι! Τρομαρα μας..Δεν το νιωθω καθολου ετσι ρε γμτ..Ειναι της κουνιαδας..Δε μου φταιει βεβαια το μωρακι..Αλλα μονο της αδερφης μου πιστευω θα το νιωσω πραγματικα

Ε, φυσιολογικό είναι ρε συ, μην αισθάνεσαι άσχημα. Πάλι θα το αγαπάς, σαν παιδάκι, αλλά αλλιώς είναι της αδελφής. Εγώ που 'χω δυο αδελφές, τα παιδιά τους τα 'χω σαν δικά μου.

Την κάνω κορίτσι, το ξενύχτησα πάλι σήμερα. Καληνύχτα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια το βιταμ ειναι μαργαρινη! αυτο που λεει η μαεστρια το σοφτ ειναι για επαλειψη αλλα και τα δυο μαργαρινη ειναι,!

μπράβο βρε παιδάκι μου,καλά τα λες...

βρε πρινσέσα μου τετάρτη είναι ακόμα,μέχρι το σκ μια χαρά θα είναι το παιδί!!

2 24ωρα χωρίς πυρετό δεν έχει ανάγκη το παιδί μετά.

κι εγώ της αδερφής μου τα νιώθω ανήψια...

του άντρα μου τα 2 (της μιας κουνιάδας)είναι μεγάλα,δεν τα έχω ζήσει πολύ,και τα άλλα 2 που είναι μικρά (του κουνιάδου)δεν τα έχω δει ποτέ,δεν έχουμε επαφές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...