Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

11/3 λες και το ραντεβού είναι σε κανένα αιώνα ξέρω γω! Ασε κι εγώ έξαλλη έγινα! Η μέρα σήμερα από το πρωί είναι στραβή. 

Τέλεια τα νέα σου άντε να δούμε πως θα πάνε αυτή τη φορά! Συγκρατημένη αισιοδοξία ας το πούμε γιατί δεν μας βλέπω καλά! 🤞🤞🤞

Μόλις γύρισα από τον πνευμονολόγο- γιατί με κοροϊδεύει ο θεός δεν εξηγείται αλλιώς, η παθολόγος μου μόλις γέννησε- και μου έλεγε ο πνευμονολόγος θέλει θετική σκέψη και αισιοδοξία. Εδώ το είχα να του πω δεν μας παρατάς κι εσύ πρωί πρωί! 😂

Ναι δε σου κρύβω πως χάρηκα αλλά μετά ένιωσα και τύψεις που χάρηκα γιατί συνήθως την τρώω την απογοήτευση μου μετά. 

Χα! Εσυ δεν έχεις πετύχει τη ψυχολόγο σου έγκυο στο σούπερ μάρκετ να σε ρωτάει που χάθηκες και να σου λέει πως δυσκολεύτηκε πολύ 🤣🤣 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίγο οι ορμόνες, περισσότερο η κατάσταση με τη δουλειά. Έχει παραπάει!

Δεν μιλάει κανείς σας στη δουλειά για το θέμα της μισθοδοσίας? Δεν μπάινουν λεφτά στην εταιρία?

Δεν μιλάει κανείς σας στη δουλειά για το θέμα της μισθοδοσίας? Δεν μπάινουν λεφτά στην εταιρία?

Δε μπαίνουν κορίτσι! Αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Κι όταν έμπαιναν τα τρελά λεφτά, εγώ πάλι φραγοδίφραγκα έπαιρνα! Να βάλουν απ' την τσέπη τους ή να μας διώξουν.

Αμάν πια!!!

Είπαμε θα πάμε να κάνουμε κουβέντα πάλι. Αν δε μιλήσουμε εμείς, αυτοί θα κάνουν τους κινέζους μέχρι τα Χριστούγεννα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν πας μια βόλτα απο το ικα να δείς τί παίζει με τα ένσημα?

Ρε κορίτσια πώς κοιμούνται τα ζουζούνια σας και το μεσημέρι και νωρίς το βράδυ? όλη μέρα στο ποδι , κοιμήθηκε στις 8 και τώρα μου ξύπνησε. της έδωσα γάλα αυτή αντι να το πιει και να ξανακοιμηθεί βλέπει x-factor:twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

έχει πολύ γέλιο το xfactor!!

έχουμε πέσει κάτω !!

μόλις την ξάπλωσα,σε κάνα 10λεπτο θα κοιμάται του καλού καιρού...

από μωρό ήταν του ύπνου,αλλά δεν παρεκκλίνω από το πρόγραμμα...

μπορεί κάποια μέρα να μη θέλει να κοιμηθεί για μεσημέρι(σπάνιο βέβαια),θα την βάλω στη κούνια όμως και θα κάτσει εκεί...

επίσης της έχω κόψει τον πρωινό ύπνο,πριν ή μετά τη φρουτόκρεμα κοιμόταν παλιά μισή ωρίτσα,τώρα δεν την αφήνω πια,κι ας νυστάζει...

θα δω κούκλες μετά...

τις κουρτίνες θα τις μουλιάσω γιατί είναι λευκές λεπτές(οι εσωτερικές) και έχουν φάει το απίστευτο καυσαέριο και σκόνη.οπότε θα μείνουν όλη νύχτα στο πλυντήριο!!

εδω ειμαι κιεγω!πως μουλιαζουν δηλαδη στο πλυντηριο?υπαρχει καποιο ειδικο προγραμμα?επισης, να τις βαλω οπως ειναι με τα γατζακια?ειναι μεταξωτες πολυ λεπτες, υπαρχει περιπτωση να σκιστουν απο τα γατζακια?

bgx2ye5lc.png

χαχαχαχαχαχαχαχχαχα! Η Γεωργίτσα συνέχεια χάνει την πιπίλα της και όποτε την βρίσκω αδέσποτη της λέω πως επειδή δεν την προσέχει την πιπίλα της και την πετάει απο'δω και απο εκεί θα φωνάξω την αλέπου να έρθει να την πάρει. Προηγουμένως μου την ζήτησε και τώρα δεν την έχει στο στόμα της. Την ρωτάω: Γεωργίτσα που είναι η πιπίλα σου? Πάνε να την βρείς γρήγορα. Κάνει μια γύρα μες στο σαλόνι και μου λέει: μπααααα! πουπού (αλεπού):P:p

Δεν πας μια βόλτα απο το ικα να δείς τί παίζει με τα ένσημα?

Eννοείς αν μας βάζουνε; Κολλάνε, ενεργή είναι η σύμβασή μου, αλλά κάνανε διακανονισμό και ούτε αυτά δεν πληρώνουνε, απ' όσο ξέρω.

Δε τους συμφέρει όμως, θα τα πληρώσουνε, γιατί χρειάζονται ασφαλιστική ενημερότητα, με δημόσιο συνεργαζόμαστε.

Εγώ άλλη απορία έχω: αν είναι απλήρωτα τα τελευταία ένσημά μου, εγώ θα πάρω κανονικά τα επιδόματα λοχείας, εγκυμοσύνης, τοκετού;;;

Αυτό πρέπει να μάθω.

Αχ, κοριτσια, τσάκισα μια γαβάθα σαλάτα και πολύ ΜΕ άρεσε! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

βάζω την αρχή του προγράμματος,με τα απορρυπαντικά,παίρνει νερό και μετά από λίγο το κλείνω.

μεγάλο σκαθάρι η γεωργίτσα!!!!!!!!!!!!

και δεν χαλανε με τοσο μουλιασμα?βαμβακερες ειναι?

bgx2ye5lc.png

Eννοείς αν μας βάζουνε; Κολλάνε, ενεργή είναι η σύμβασή μου, αλλά κάνανε διακανονισμό και ούτε αυτά δεν πληρώνουνε, απ' όσο ξέρω.

Δε τους συμφέρει όμως, θα τα πληρώσουνε, γιατί χρειάζονται ασφαλιστική ενημερότητα, με δημόσιο συνεργαζόμαστε.

Εγώ άλλη απορία έχω: αν είναι απλήρωτα τα τελευταία ένσημά μου, εγώ θα πάρω κανονικά τα επιδόματα λοχείας, εγκυμοσύνης, τοκετού;;;

Αυτό πρέπει να μάθω.

Αχ, κοριτσια, τσάκισα μια γαβάθα σαλάτα και πολύ ΜΕ άρεσε! :D

νομίζω με 200 ένσημα τα 2 τελευταία χρόνια είσαι καλυμμένη. για το εξάμηνο δεν ξέρω τί γίνεται...Απο περιέργεια δεν θέλεις να δείς πότε σου ''κολλήσανε'' τελευταία?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...