Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας εκανα ετ 10/2  Στις 19/2 χοριακη 109 κ στις 21/2 258 και σημερα 1008 ειναι καλες?η μικροβιολογος λεει πως ιδανικα θα επρεπε να ειναι λιγο πιο ψιλα αλά και παλι οτι πει ο γιατρος μ!Τι λετε?

Απ όσο ξέρω θέλει διπλασιασμό σε 48-72 ώρες. Άρα κατά την ταπεινή μου άποψη είναι πολύ καλή. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν νομιζω πως εχει καταλαβει ακομα:)

οχι δεν ζηλευει φανερα,λιγο υπογειως ομως ζηλευει

δηλαδη ,εκει που τη χαιδευει,μπορει να της ριξει μια στην κοιλιτσα της

ή μπορει να την εχω αγκαλια και να φωναζει ,μπουμπου μπαμ!,δηλαδη να αφησω την μπουμπου κατω!αλλα σπανια ....

κοιτα,μαθαινω κι εγω να συνδυαζω πραγματα,δηλαδη του λεω τωρα θα πιεις εσυ γαλα απ΄το μπιμπι(μπιμπερο)

και η μπουμπου θα πιει γαλα απ΄το τζιτζι(βυζι)

το βλεπει λοιπον σαν παιχνιδι και δεν τον πειραζει

επισης καμια φορα μου ακουμπα το στηθος ,οτι δηθεν με βοηθαει κι αυτος που την ταιζω

καπως ετσι το χειριζομαι το θεμα,και φυσικα δεν σταματαω να του λεω ποσο ξεχωριστος ειναι και ποσο πολυ τον αγαπω,δηλαδη δεν απαξιωνω τη μικρη ,απλα υπερτονιζω την αγαπη μου γιάυτον και νομιζω ,γιάυτο δεν ζηλευει και πολυ

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ..

Αυτο νομιζω ειναι και το κλειδι στην ολη ιστορια.. βλεπω αλλες γυναικες που το χειριζονται απαξιωτικα και μεγαλωνει η ενταση της ζηλειας αναμεσα στα μικρα..

και παλι ΜΠΡΑΒΟ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λέτε για καμώματα??

όταν τη μαλώνω τις περισσότερες φορές με κοιτάζει απαθέστατα!!

μερικές φορές όμως με κοιτάζει με παράπονο,κατεβάζει το χειλάκι,πεταρίζει τα μάτια,βουρκώνει!!!

βουγιουκλάκη θα την κάνω!!!

άντε τώρα να την μαλώσω...μόλις μου το έκανε...

λέτε για καμώματα??

όταν τη μαλώνω τις περισσότερες φορές με κοιτάζει απαθέστατα!!

μερικές φορές όμως με κοιτάζει με παράπονο,κατεβάζει το χειλάκι,πεταρίζει τα μάτια,βουρκώνει!!!

βουγιουκλάκη θα την κάνω!!!

άντε τώρα να την μαλώσω...μόλις μου το έκανε...

εμενα δεν μασαει αν δει οτι δεν την παιρνει καθεται και κανει τσαχπινιες..

καλη ξεκουραση,, την κανω και εγω

καλη ξεκουραση προσπ!

παω κι εγω να ξαπλωσω ,μεχρι να ακουστει η 1η φωνουλα

Πήγαινε εσύ, μη μαζοχίζεσαι!!!

Κι ο δικός μου κάνει "ματάκια" όταν θέλει να με τουμπάρει, αλλά του τη λέω και καλά "α, τώρα χαριτωμενιές, ε;". Επίσης, όταν δε θέλει να κάνει κάτι, του λέω, του ξαναλέω, με γράφει!!! Κωλόπαιδα! :tongue:

Θέλει τρελή ισορροπία με το δεύτερο, με αγχώνει πολύ αυτό το ζήτημα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μπράβο cristin...

κι εγώ συμφωνώ,να μην τα ξεχωρίζεις και να μην λες "εσύ είσαι μεγάλος,αυτή είναι μικρή"

βέβαια μερικές φορές είναι και στο παιδί,αλλά και πως το χειρίζονται οι γονείς...

η δική μου δεν έχει ζηλέψει ποτέ παιδάκι που έχω ασχοληθεί μαζί του...

γιατί ποτέ δεν λέω τίποτα εκείνη την ώρα...της δείχνω το μωρό.

όταν είχε γεννηθεί η έλλη ,το βαφτηστίρι μου ήταν 12 μηνών,κι από τότε του δημιούργησε η κουμπάρα το αίσθημα ζήλιας,δεν έπαιρνε την έλλη αγκαλιά,ακόμα και τώρα δεν το κάνει.

και στην αρχή την πήρε 1-2 φορές και να λέει "εσένα σε αγαπάω πιο πολύ,μη ζηλεύεις"

και διάφορες βλακείες,δλδ βάζεις στο μυαλό του παιδιού πράγματα που δεν χρειάζονται...

και φυσικά ο μικρός ζηλεύει και ζητάει αποκλειστικότητα!!

Εγώ περιμένω τον χάζμπαντ να 'ρθει!!!

Εντωμεταξύ σήμερα ένας στο ταχυδρομείο τσατίστηκε γιατί λέτε; Γιατί αρνήθηκε ο χάζμπαντ να του γράψει τα στοιχεία πάνω στο φάκελο (ΔΕΝ έχει τέτοια υποχρέωση), γιατί ο άλλος είναι αγράμματος, και του το ζήτησε με αγένεια και με ύφος "άντε, κάντο τώρα"!

Μετά ο τύπος καθόταν έξω απ' το κατάστημα και έλεγε "θα σε σκίσω μωρή αδελφή, θα σε κάνω, θα σε ράνω" και τέτοια όμορφα!

Τα πήρε ο χάζμπαντ στο κρανίο! Έλεος, για ένα φάκελο θα βρούμε και το μπελά μας!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελληνες παιδι μου τι περιμενεις..Τροποι ΜΗΔΕΝ!

Προσπ κατι ελεγες το πρωι οτι μας πρηζεις με την εγκυνοσυνη;;;;;;;;;;!!!????

Λοιπον ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΓΡΙΑ! Χτες βραδυ πηρε η πεθερα, αλλα δεν ειχα δει την αναπαντητη και την πηρα τωρα τηλ..(εννοειται παιρνει ΜΟΝΟ μια φορα τηλ και αν δεν την παρω δεν ξαναπαιρνει!)Πηρε λεει να δει τι κανει η Ναταλιτσα..Ενω της ελεγα οτι ειχε 39 πυρετο, δεν επινε σιροπι κτλ κτλ ΤΟ ΜΟΝΟ που βρηκε να πει ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!! Ενταξει ξερουμε οτι μας εχεις γραμμενους αλλα δειξε και λιγη κατανοηση..Την σιχαινομαι οσο δεν εχω σιχαθει ανθρωπο στη ζωη μου..Ειναι απαραδεκτη η γυναικα..

yRf6p1.png

πεθερές παιδάκι μου,βγάζει άκρη με αυτές?

βέβαια εγώ την έχω μακρυά,αλλά έχω τη μάνα μου στη θέση της!!

η μαμά σου μόνο την κρατάει την Ναταλίτσα ε?

πάλι καλά που έχεις κι αυτήν!!

μαεστρία πάρε δώρο στον άντρα σου έναν σεκιουριτά!!!

ή μπράβο!!

τώρα τελειώσα με κουζίνα,βρωμάει όλο το σπίτι!!!

εγώ να καθαρίζω κι ο χάζμπαντ να σκοτώνει μύγες,με το ψάρι πάντα το έχουμε αυτό το θέμα!!!

το απόγευμα κατεβάζω κουρτίνες,ήρθε η ώρα!!και ψάρι τηγανιτό το πάσχα τώρα!!

Διαφημίσεις

πεθερές παιδάκι μου,βγάζει άκρη με αυτές?

βέβαια εγώ την έχω μακρυά,αλλά έχω τη μάνα μου στη θέση της!!

η μαμά σου μόνο την κρατάει την Ναταλίτσα ε?

πάλι καλά που έχεις κι αυτήν!!

μαεστρία πάρε δώρο στον άντρα σου έναν σεκιουριτά!!!

ή μπράβο!!

τώρα τελειώσα με κουζίνα,βρωμάει όλο το σπίτι!!!

εγώ να καθαρίζω κι ο χάζμπαντ να σκοτώνει μύγες,με το ψάρι πάντα το έχουμε αυτό το θέμα!!!

το απόγευμα κατεβάζω κουρτίνες,ήρθε η ώρα!!και ψάρι τηγανιτό το πάσχα τώρα!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχα! κουρτίνες ε???

Χριστινάκι το τσάι είναι lipton. Το έχει δίπλα στα κλασικά. Τα φακελάκια μέσα δεν εσωκλείονται σε χαρτί και είναι σε σχήμα πυραμίδας. Πήρα γεύσεις μήλο - κανέλα (υπέροχο, σαν μηλόπιτα σε αφέψημα:tongue:), καραμέλα - βανίλια και φρούτα του δάσους. Εχει και άλλες γεύσεις.

Και η Γεωργίτσα δεν ζηλεύει καθόλου. όταν την μαλώνω στέκεται μπροστά μου προσοχή και βάζει τα χεράκια της στα μάτια της (και καλά κρύβεται) ή σουφρώνει τα χείλη της (σαν να δίνει φιλάκι ή να κάνει το γουρουνάκι), γυρνάει το κεφάλι της στο πλάι, σηκώνει τον ώμο και τεντώνει τον λαιμό της προς το μέρος μου και παράλληλα ''την κάνει''. Κοροϊδεύει κοινώς. Αλλά αν αγριέψω για τα καλά κατεβάζει το κεφάλι και τρέμει το χειλάκι της. Το θυμήθηκα και την λυπήθηκα τώρα τη ψυχούλα μου.

Σήμερα πάλι δεν κοιμήθηκε μεσημέρι και μόλις ξεράθηκε.

και ψάρι τηγανιτό το πάσχα τώρα!!

Στο φούρνο και στη γάστρα! Εγώ έτσι το μαγειρεύω.

Σήμερα πάλι δεν κοιμήθηκε μεσημέρι και μόλις ξεράθηκε.

Ο δικός μου δεν κοιμήθηκε όλο το πρωί (τα ψόφησε τα πεθερικά :mrgreen:), αλλά κοιμήθηκε όταν ήρθαμε εμείς, οπότε ξαπλώσαμε με την ησυχία μας. Τώρα τον βάλαμε για ύπνο πάλι.

Ουφ, εγώ ξάπλωσα αλλά δεν μπορεσα να κοιμηθώ γμτ. Με τα νεύρα που 'χω αυτό το διάστημα, πως να κοιμηθώ;

Τώρα θέλω να φτιάξω μια σαλάτα με μπόλικο μαρούλι και τόνο και μπανάκι και μετά να ξεραθώ.

Αλλά θα κοιμηθώ ή ... :roll:;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ήρθα κι εγώ...

έχω πάρει τις πυραμιδούλες κατά καιρούς,θα το πάρω σίγουρα,είναι το αγαπημένο μου τσάι.

1 ώρα να σιδερώσω,να τακτοποιήσω 2 πλυντήρια στις ντουλάπες και να κάνω μπάνιο.

η έλλη ένα διωράκι ύπνου το μεσημέρι το έχει σίγουρο!!

σε λίγο την πάω για ύπνο κι ο αντρούλης μου θα κατεβάσει τις κουρτίνες να τις μουλιάσω όλη νύχτα...τις εσωτερικές,μετά θα πάρουν οι εξωτερικές σειρά...

γιατί έχεις νεύρα βρε μαεστριάκι?

κι εγώ δεν κοιμήθηκα σήμερα...

το σπίτι ακόμα βρωμάει...και μέσα σε όλα έξω μυρίζει τζάκι!!

έβαλα την απλώστρα μες το σπίτι,τσαντίρι!!!

να μου βρωμίσουν και τα ρούχα!!

Στο φούρνο και στη γάστρα! Εγώ έτσι το μαγειρεύω.

Ο δικός μου δεν κοιμήθηκε όλο το πρωί (τα ψόφησε τα πεθερικά :mrgreen:), αλλά κοιμήθηκε όταν ήρθαμε εμείς, οπότε ξαπλώσαμε με την ησυχία μας. Τώρα τον βάλαμε για ύπνο πάλι.

Ουφ, εγώ ξάπλωσα αλλά δεν μπορεσα να κοιμηθώ γμτ. Με τα νεύρα που 'χω αυτό το διάστημα, πως να κοιμηθώ;

Τώρα θέλω να φτιάξω μια σαλάτα με μπόλικο μαρούλι και τόνο και μπανάκι και μετά να ξεραθώ.

Αλλά θα κοιμηθώ ή ... :roll:;;

σιγά μην κοιμηθείς! Εγώ το απόγευμα ξεσκόνισα και έβαλα σκούπα και τώρα που κοιμήθηκε η Γεωργίτσα έκανα και το σφουγγαρισματάκι μου και είμαι αραχτή. Η διατροφή για βράδυ λέει σαλάτα ωμή ή βραστή με μια κουταλιά λάδι και μια απο τις επιλογές είναι τοστ με βραστή γαλοπούλα και μαύρο ψωμί. επομένως έφαγα λίγο κουνουπίδι και μετά έκανα και το τοστάκι μου. και δεν τρώω και το απογευματινό φρούτο γιατί τρώω αργά για μεσημέρι επομένως είναι δύο σε ένα.

ήρθα κι εγώ...

έχω πάρει τις πυραμιδούλες κατά καιρούς,θα το πάρω σίγουρα,είναι το αγαπημένο μου τσάι.

1 ώρα να σιδερώσω,να τακτοποιήσω 2 πλυντήρια στις ντουλάπες και να κάνω μπάνιο.

η έλλη ένα διωράκι ύπνου το μεσημέρι το έχει σίγουρο!!

σε λίγο την πάω για ύπνο κι ο αντρούλης μου θα κατεβάσει τις κουρτίνες να τις μουλιάσω όλη νύχτα...τις εσωτερικές,μετά θα πάρουν οι εξωτερικές σειρά...

γιατί έχεις νεύρα βρε μαεστριάκι?

κι εγώ δεν κοιμήθηκα σήμερα...

το σπίτι ακόμα βρωμάει...και μέσα σε όλα έξω μυρίζει τζάκι!!

έβαλα την απλώστρα μες το σπίτι,τσαντίρι!!!

να μου βρωμίσουν και τα ρούχα!!

Εγώ τουλάχιστον σε καταλαβάινω απόλυτα:P:p

Γιατί τις μουλιάζεις τις κουρτίνες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...