Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγω αυτομουντζώνομαι να ξέρεις. Αν είχα φροντίσει νωρίτερα για παιδί ίσως να μην ταλαιπωριόμουν τώρα. Κ εμείς κοινό ταμείο έχουμε. Βασικά πληρωνόμαστε και πληρώνει εκείνος ενοίκιο κ εγώ δόσεις σε κάρτες κ λογαριασμούς κ μετά βάζουμε στο κοινό ταμείο ο,τι μένει και τρώμε από εκεί.  Δε μετανιώνω απλά νιώθω πως έκανα φοκους αλλού την ενέργεια μου γιατί είχα άλλες κατευθυντήριες από το σπίτι μου. Η μαμά μου πιπιλουσε τα μυαλά να σπουδάσω και να δουλέψω και να μην έχω ανάγκη κανέναν επειδή εκείνη έκανε ακριβώς το αντίθετο.

θα ρθει και το παιδι κι ειμαι σιγουρη, οπως σε εχω κοψει, θα βρεις τον καλυτερο τροπο να το υπερσπιστεις και να το μεγαλωσεις και να του αφιερωσεις ολα οσα χρειαζεται  και θα εισαι περα για περα ευτυχισμενη και γεματη! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε ,γραψε μας τωρα και τη διαφορα μεταξυ των δυο ,για να μιλαμε σωστα ελληνικα εδω μεσα!

και τωρα που λετε για κουρτινες ,πριν κανα μηνα την εβαλα τη ρημαδα,και ο μικρος αδειασε μισο μπουκαλι κοκακολα ,σημερα το πρωι.εγω βεβαια δεν πηρα χαμπαρι....φωναζε κοκο κοκο ,και χασκογελουσε μεχρι που με πηρε και απο το χερακι ,να μου δειξει το κατορθωμα:mad:

Eχουν πλακα ομως και ειναι ειλικρινεστατα.. εμενα η κορη μου ζωγραφισε μια μεγαλη γραμμη στον τοιχο με την κηρομπογια (παλι καλα την εβγαλα) και οταν την πηρα πρεφα πηρε ενα πανακι και εκανε πως την εσβηνε οπου ειχε γραψει..και μου λεγε οτι το κανε εκεινη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε ,γραψε μας τωρα και τη διαφορα μεταξυ των δυο ,για να μιλαμε σωστα ελληνικα εδω μεσα!

Δεν είναι θέμα ελληνικών καλέ, μαρκετίστικο είναι, θέμα ίματζ. :tongue::mrgreen:

Αχ, ο δικός μου δεν λέρωσε κουρτίνες, ακόμα, αλλά τις τραβάει και θα του 'ρθει καμιά ώρα ο μηχανισμός στο κεφάλι! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eχουν πλακα ομως και ειναι ειλικρινεστατα.. εμενα η κορη μου ζωγραφισε μια μεγαλη γραμμη στον τοιχο με την κηρομπογια (παλι καλα την εβγαλα) και οταν την πηρα πρεφα πηρε ενα πανακι και εκανε πως την εσβηνε οπου ειχε γραψει..και μου λεγε οτι το κανε εκεινη..

ναι ναι,μες στην ειλικρινια ειναι....

εχουν τοσο γελιο μερικες φορες ,που δεν μπορεις να θυμωσεις κιολας!

τωρα τελευταια ,παω να του αγριεψω και με πιανει ενα νευρικο γελιο και δεν μπορω να σταματησω...το παιδι με κοιταει καλα καλα,τωρα αυτη γελαει ή κλαιει απο τα νευρα της??

παντως ,ο γιος ,μες στο χαδι με εχει τωρα τελευταια....με χτενιζει,μου βαζει κοκαλακια,μου τριβει την πλατη κλπ κλπ.......αχ ερωτας κι αυτος!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

παντως ,ο γιος ,μες στο χαδι με εχει τωρα τελευταια....με χτενιζει,μου βαζει κοκαλακια,μου τριβει την πλατη κλπ κλπ.......αχ ερωτας κι αυτος!

Ααααααααααχ, άσε! Ο δικός μου όλο "γκαλιά" και "γκαλιά" είναι! Λες και το μυρίστηκε ότι έρχεται κι άλλο. :tongue:

Χριστίνα τη ζηλεύει τη μικρή;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ειδες χριστινακι?? ο γιος θα σε εχει στα ωπα ωπα..

μπραβο το μαναρακι..

παω σιγα σιγα να ετοιμαστω να παω σπιτι.. εχω πολλες ζαλαδες..

σιγα μη ξαπλωσω αλλα λεμε τωρα..

εμενα παθαινει αμοκ αν καταλαβει οτι ποναω ή καποιος μου φερεται λιγο περιεργα-πώς κανουν τα σκυλια μας οταν μας πλησιαζει αγνωστος ή κινειται επιθετικα?ενα τετοιο πραγμα...ατιμα αγορια!

bgx2ye5lc.png

παω σιγα σιγα να ετοιμαστω να παω σπιτι.. εχω πολλες ζαλαδες..

σιγα μη ξαπλωσω αλλα λεμε τωρα..

Να ξεκουραστείς καλέ!!! Τι την έχεις την κουνιάδα; Χώστην να προσέχει τη μικρή και ξάπλωσε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Να ξεκουραστείς καλέ!!! Τι την έχεις την κουνιάδα; Χώστην να προσέχει τη μικρή και ξάπλωσε!!!

ενταξει την λυπαμαι κιολας.. ειναι κλεισιμο.. τι νομιζεις οτι η μικρη οταν ειμαι σπιτι δεν με κυνηγα...οπου και να μαι..

αφου δεν θελει καν να την πηγαινουν αλλοι τουαλετα.. ολο μαμα και μαμα ειναι..

ενταξει την λυπαμαι κιολας.. ειναι κλεισιμο.. τι νομιζεις οτι η μικρη οταν ειμαι σπιτι δεν με κυνηγα...οπου και να μαι..

Βρε κι ο δικός μου έτσι κάνει! Αλλά αν πας και ξαπλώσεις, μια, δυο, θα καταλάβει ότι η μαμά είναι άνθρωπος και χρειάζεται ξεκούραση!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σημερα που χει καλο καιρο θα τη στειλω κουνιες με τον μπαμπα της..εγω εχω και ενα σιδερωμα αλλο πραγμα..

Ααααααααααχ, άσε! Ο δικός μου όλο "γκαλιά" και "γκαλιά" είναι! Λες και το μυρίστηκε ότι έρχεται κι άλλο. :tongue:

Χριστίνα τη ζηλεύει τη μικρή;

δεν νομιζω πως εχει καταλαβει ακομα:)

οχι δεν ζηλευει φανερα,λιγο υπογειως ομως ζηλευει

δηλαδη ,εκει που τη χαιδευει,μπορει να της ριξει μια στην κοιλιτσα της

ή μπορει να την εχω αγκαλια και να φωναζει ,μπουμπου μπαμ!,δηλαδη να αφησω την μπουμπου κατω!αλλα σπανια ....

κοιτα,μαθαινω κι εγω να συνδυαζω πραγματα,δηλαδη του λεω τωρα θα πιεις εσυ γαλα απ΄το μπιμπι(μπιμπερο)

και η μπουμπου θα πιει γαλα απ΄το τζιτζι(βυζι)

το βλεπει λοιπον σαν παιχνιδι και δεν τον πειραζει

επισης καμια φορα μου ακουμπα το στηθος ,οτι δηθεν με βοηθαει κι αυτος που την ταιζω

καπως ετσι το χειριζομαι το θεμα,και φυσικα δεν σταματαω να του λεω ποσο ξεχωριστος ειναι και ποσο πολυ τον αγαπω,δηλαδη δεν απαξιωνω τη μικρη ,απλα υπερτονιζω την αγαπη μου γιάυτον και νομιζω ,γιάυτο δεν ζηλευει και πολυ

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Βρε κι ο δικός μου έτσι κάνει! Αλλά αν πας και ξαπλώσεις, μια, δυο, θα καταλάβει ότι η μαμά είναι άνθρωπος και χρειάζεται ξεκούραση!

οταν δεν την παλευω βρισκω λιγο χρονο και κοιμαμαι απο 15 ως 30 λεπτα.. (δεν ειμαι και του υπνου γενικα)

συνηθως ομως τσιτωνω μολις φθανω σπιτι.. θελω μονο να φαω και να παω τουαλετα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...