Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα μου φαίνεται πως είσαι πολύ έγκυος Κατια μου ! ❤️ 

Δε προλάβαινα καν να έχω καθυστέρηση σκέψου. Απλά είχα άκυρο αίμα μέσα στον κύκλο.

Δεν ξέρω..για κάποιο λόγο σήμερα αγχώθηκα περισσότερο..την έστειλα στον γιατρό! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα συμφωνίσω για τους λεκέδες. εγώ τους τρίβω επιτόπου με υγρό πιάτων και τα βάζω τα ρούχα στα άπλυτα και πλυντήριο. Μια χαρα βγαίνουν.

Όντως, το υγρό πιάτων κάνει θαύματα!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι σε φαση αναπολισης....

θυμαμαι τα νιατα μου ,που ημουν πιτσιρικα ....με αφορμη καποια τραγουδια που βαζει ενας φιλος στο φεις....αλλες εποχες τοτε...

λιγο η συννεφια ,λιγο η βροχουλα,λιγο τα Χριστουγεννα που πλησιαζουν....λιγο που ειμαι και μανουλα 2 πιτσιρικιων.....εεεεε,για να μην τα πολυλογω,καταλαβατε περιπου σε τι φαση ειμαι.......

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ε ναι το θαλασσινο νερο υποθετω ειναι πολυ καλυτερο

εχω και τον πατερα μου που ειναι της υγιειενης και χειμερινος κολυμβητης και Ο,ΤΙ προβλημα εχεις σου λεει να βαλεις θαλασσινο νερο στην μυτη για να γιανεις!

bgx2ye5lc.png

Θα συμφωνίσω για τους λεκέδες. εγώ τους τρίβω επιτόπου με υγρό πιάτων και τα βάζω τα ρούχα στα άπλυτα και πλυντήριο. Μια χαρα βγαίνουν.

Ετσι και εγω αλλα αν δεν ειναι πολλα τα ρουχα στην ακρη και πχ ειναι μια μπλουζα του ανδρα μου που καθε μερα χαλαει απο μια προτιμω να την πλυνω και στο χερι και να ξεμπερδευω απο το να μπει στα απλυτα και αντε να μαζευτουν και να πλυθουν δυο μερες μετα η παραπανω..

η απαντηση ειναι υποκειμενικη..

αλλος μπορει να κανει δεκα νερα στη μπανιερα μεχρι να βγει διαυγες το νερο

αλλος με τα μισα

αλλος με δυο -τρια..

Οσο για τα λαχανικα και εκει ειναι υποκειμενικη η απαντηση..

αλλος τα βαζει σε μια λεκανη με νερο και ειναι οκ

αλλος τα περναει λιγα λιγα η ενα ενα κατω απο τη βρυση

αλλος τα πλενει δεκα χερια

οπως νομιζει ο καθενας..

το αποτέλεσμα ένα πρέπει να είναι .το νερό να βγαίνει χωρίς χρώμα, καθαρό. Δεν νομίζω να σηκώνει υποκειμενικότητα.

Διαφημίσεις

καταλαβατε περιπου σε τι φαση ειμαι.......

Καταλάβαμε, μια ομορφιά είσαι κι εσύ!

Εδώ, πάλι, σήμερα - αναπάντεχα - έβγαλε και λίγο ήλιο. :tongue:

Εντάξει, πέρασε τη μελαγχολία σου, να τελειώνεις. Θέλει κι αυτή το χρόνο της! Αλλά τα Χριστούγεννα τι σχέση έχουν καλέ; Σε 2 μήνες και είναι.

Πωωωωωωω, και τα βαριέμαι αφόρητα!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ειμαι σε φαση αναπολισης....

θυμαμαι τα νιατα μου ,που ημουν πιτσιρικα ....με αφορμη καποια τραγουδια που βαζει ενας φιλος στο φεις....αλλες εποχες τοτε...

λιγο η συννεφια ,λιγο η βροχουλα,λιγο τα Χριστουγεννα που πλησιαζουν....λιγο που ειμαι και μανουλα 2 πιτσιρικιων.....εεεεε,για να μην τα πολυλογω,καταλαβατε περιπου σε τι φαση ειμαι.......

σου δινω το βασιλειο μου για να μαι στη δικη σου φαση.. ειλικρινα ομως..

το αποτέλεσμα ένα πρέπει να είναι .το νερό να βγαίνει χωρίς χρώμα, καθαρό. Δεν νομίζω να σηκώνει υποκειμενικότητα.

χμμ. για σενα και για μενα.. για καποιον αλλο δεν ειναι κανονας να πρεπει να ισχυει..

Εντάξει, πέρασε τη μελαγχολία σου, να τελειώνεις. Θέλει κι αυτή το χρόνο της! Αλλά τα Χριστούγεννα τι σχέση έχουν καλέ; Σε 2 μήνες και είναι.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :|

ε ναι το θαλασσινο νερο υποθετω ειναι πολυ καλυτερο

εχω και τον πατερα μου που ειναι της υγιειενης και χειμερινος κολυμβητης και Ο,ΤΙ προβλημα εχεις σου λεει να βαλεις θαλασσινο νερο στην μυτη για να γιανεις!

Είναι λίγο πιο ''βασανιστικό'' για το παιδί. είχα ρωτήσει σε φαρμακείο.

Διαφημίσεις

οχι τοσο μελαγχολια,οσο ονειροποληση......

μην τα βαριεσαι ρε....αφου τα παιδακια μας θα τα περιμενουν πως και πως ....τι πεζη που εισαι!:tongue:

για να φυγουν οι λεκεδες ,με το που λερωθει το ρουχο,κατευθειαν ενα ελαφρυ πλυσιματακι στο χερι,εστω και με απλο σαπουνι και μετα ,χωσιμο στο πλυντηριο....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

λίγο έλειψα για τα ψάρια και γράφετε πόση ώρα...

το λάδι μου έβγαλαν το βρωμόψαρα...

στα ευαίσθητα καλά θα είναι οι κουρτίνες αχιλέας!!!

δε νομίζω να πάθουν τίποτα..το πολύ πολύ να αγοράσεις άλλες!!

χεχε ωραίο αστείο!!

βίκυ ποια μάρκα είναι αυτό το τσάι?δεν το βρίσκω εδώ,στην αγγλία αυτό έπινα και μετά είχα 4-5 κουτιά!!είναι το αγαπημένο μου!!

το τσάι κόβει την όρεξη!!θα τα ξεκινήσω!!

θα θυμηθώ μετά να σου πω ένα τέλειο τσάι που έχω βρει...πρέπει να το βρω στο ίντερνετ!

μαεστρία έχω πέσει κάτω με τις ατάκες σου!!!

χριστινάκι χαλάρωσε εδώ μαζί μας,είδες τι ωραία που περνάμε??

προσπ μαζόχους μαζόχους!!!!!!!!!!!!!

Είναι λίγο πιο ''βασανιστικό'' για το παιδί. είχα ρωτήσει σε φαρμακείο.

Τον ενοχλεί ε;

Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει. Εδώ το απλό και ούρλιαζε παλιότερα. Τώρα το συνήθισε και λέει "νε'άκι" και κάθεται να του βάλω. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρία έχω πέσει κάτω με τις ατάκες σου!!!

Δεν πιστεύω να χτύπησες;;;!!! :shock::mrgreen:

οχι τοσο μελαγχολια,οσο ονειροποληση......

μην τα βαριεσαι ρε....αφου τα παιδακια μας θα τα περιμενουν πως και πως ....τι πεζη που εισαι!:tongue:

Όχι πεζή ... κυνική το λένε! Είναι πιο σικ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όχι πεζή ... κυνική το λένε! Είναι πιο σικ. :tongue:

αντε ,γραψε μας τωρα και τη διαφορα μεταξυ των δυο ,για να μιλαμε σωστα ελληνικα εδω μεσα!

και τωρα που λετε για κουρτινες ,πριν κανα μηνα την εβαλα τη ρημαδα,και ο μικρος αδειασε μισο μπουκαλι κοκακολα ,σημερα το πρωι.εγω βεβαια δεν πηρα χαμπαρι....φωναζε κοκο κοκο ,και χασκογελουσε μεχρι που με πηρε και απο το χερακι ,να μου δειξει το κατορθωμα:mad:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...