Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μετά τη δουλειά, το παιδί, τις κοινωνικές υποχρεώσεις, το να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να είμαστε και ενημερωμένες για τα επαγγελματικά μας, ν' ασχοληθούμε με το σπίτι, να μαγειρέψουμε, ν' ασχοληθούμε και με το συντροφάκι μας, ΑΥΤΟ μας έλειπε, να πλένουμε και στο χέρι!!!!

Τς, τς, τς (επαναλαμβάνω)!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά τη δουλειά, το παιδί, τις κοινωνικές υποχρεώσεις, το να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να είμαστε και ενημερωμένες για τα επαγγελματικά μας, ν' ασχοληθούμε με το σπίτι, να μαγειρέψουμε, ν' ασχοληθούμε και με το συντροφάκι μας, ΑΥΤΟ μας έλειπε, να πλένουμε και στο χέρι!!!!

θα συμφωνήσω απόλυτα!!!

έχω την εντύπωση πώς στο χέρι δεν θα πλυθεί καλά. Δεν μπορώ να ανταγωνιστώ το πλυντήριο αλλά ούτε και να ματώσω τα χέρια μου στο τρίψιμο.

Σιγα ρε Βικυ... εκτος απο μουτζουρα και σκονη τι αλλο πρεπει να χουν οι κουρτινες σου?

εγω που χω λινες, βαρυες κουρτινες πραγματικο λεκε ειχαν μετα την κλοπη που χαν ριξει επανω κατι υγρα απο μπουκαλια που χαν ανοιξει..

Αντιθετως πιστευω ακραδαντα οτι το πλυντηριο ακομη και με προπλυση δεν καταφερνει να βγαλει γερους λεκεδες..

βλακεια εγραψα.. σορυ ασφαλης..

εξαρταται τι βιτσια εχει ο καθενας.. εγω εχω και δυο λεκανες καβαντζα για να πλενω στο χερι κατι που θελει ιδιαιτερη μεταχειριση, η εχει δυσκολο λεκε η αν ειναι μικρη ποσοτητα και θελω να κανω οικονομια σε νερο και ρευμα..

Διαφημίσεις

Προσωπικά μόνο τα σουτιέν μου και κάτι ευαίσθητα δικά μου ρούχα πλένω μόνο στο χέρι.

Α, και ρούχα που πλένονται πρώτη φορά (σκούρα και χρωματιστά) τα κάνω ένα γρήγορο νερό στο χέρι.

ΟΛΑ στο πλυντήριο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοιταχτε αγαπω το πλυντηριο και βαζω 5-6 την εβδομαδα αλλα ξερω χρονια τωρα οτι δεν ειναι παντα αποτελεσματικο σε σημαντικους λεκεδες..

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ εχουν βγει και τα ειδικα υγρα για τους δυσκολους λεκεδες..

Διαφημίσεις

Σιγα ρε Βικυ... εκτος απο μουτζουρα και σκονη τι αλλο πρεπει να χουν οι κουρτινες σου?

εγω που χω λινες, βαρυες κουρτινες πραγματικο λεκε ειχαν μετα την κλοπη που χαν ριξει επανω κατι υγρα απο μπουκαλια που χαν ανοιξει..

Αντιθετως πιστευω ακραδαντα οτι το πλυντηριο ακομη και με προπλυση δεν καταφερνει να βγαλει γερους λεκεδες..

βλακεια εγραψα.. σορυ ασφαλης..

Αυτή η σκόνη για να φύγει πόσα ξεπλύματα θέλει ???? Εδώ μαρούλια και σπανάκια πλένω και αγανακτώ μέχρι να βγει καθαρό το νερό όχι ολόκληρη κουρτίνα!!!

σου απαντησα..

Επειδή μου απάντησες, ΓΙ' ΑΥΤΟ τα :shock::shock::shock::shock:! Ααααα, δε θα συνεννοηθούμε! :tongue:

Αυτή η σκόνη για να φύγει πόσα ξεπλύματα θέλει ???? Εδώ μαρούλια και σπανάκια πλένω και αγανακτώ μέχρι να βγει καθαρό το νερό όχι ολόκληρη κουρτίνα!!!

Άστααααααααα! Χθες έβαλα τον χάζμπαντ κι έπλυνε τα σπανάκια!!! Αχανάκτησα! Έχει και τα καλά της η εγκυμοσύνη, θα τον αγγαρεύω αβέρτα! :tongue:

Το μαρούλι ευτυχώς είναι μεγαλύτερα τα φύλα και τελειώνεις πιο γρήγορα. Τώρα, επειδή τα φοβάμαι λίγο, κάνω καλό πλύσιμο στη βρύση και μετά τα έβαλα και σε λεκάνη με νερό και ξύδι και τα ξέπλυνα. Εκατό ώρες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=KD5s89cftv4?fs=1&hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=KD5s89cftv4?fs=1&hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

kKhCp3.png

b5ebp2.png

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=KD5s89cftv4?fs=1&hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=KD5s89cftv4?fs=1&hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

akyro!:)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

η απαντηση ειναι υποκειμενικη..

αλλος μπορει να κανει δεκα νερα στη μπανιερα μεχρι να βγει διαυγες το νερο

αλλος με τα μισα

αλλος με δυο -τρια..

Οσο για τα λαχανικα και εκει ειναι υποκειμενικη η απαντηση..

αλλος τα βαζει σε μια λεκανη με νερο και ειναι οκ

αλλος τα περναει λιγα λιγα η ενα ενα κατω απο τη βρυση

αλλος τα πλενει δεκα χερια

οπως νομιζει ο καθενας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...