Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Ααα τέλεια ποτέ έκλεισες για υπέρηχο?

Να μυρίζεις κανένα λεμόνι... Ε δοκίμασε Κ τα βραχιολακια για την ναυτία .. να σου πω όταν ήταν πιο μικρός ο γιος μου που ζαλιζοταν στο αμάξι του είχα πάρει Κ μάλλον έπιανε. 

Πέμπτη υπέρηχο!!!

• Καλή τύχη! 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη σας εχω κοψει για πολυ προκομενες και επειδη το προτυπο μου εμενα ειναι η μαεστρια, θελω να πλυνω κουρτινες-μεταξωτες, πολυ λεπτες, να τις βαλω στα ευπαθη στο πλυντηριο ή θα καταστραφουν?

bgx2ye5lc.png

καλέ μου ήρθε περίοδος και χαμπάρι δεν πήρα. Καλά που πήγα τουαλέτα και είδα την πρώτη σταγόνα. Άλλαξα και τσάντα και δεν έιχα και σερβιέτα. Πατάχτηκα στο σούπερ και πήρα. Θα τις αφήσω στο αυτοκίνητο για ώρα ανάγκης. Μα ούτε καν θυμόμουν ότι περίμενα. είμαι απο τις τυχερές που ματά την γέννα δεν πονάω στην περίοδο. Παλιά πέθαινα στον πόνο. Μέχρι τα γόνατα μου κοβόταν . ρώτησα τον γιατρό και μου είπε πως άλλαξε θέση η μήτρα για αυτό.

πίνω τσάι με άρωμα κανέλα και μήλο. μυρίζει σαν μηλόπιτα φρεσκοφουρνιρισμένη. Και να είχα μία.............

επειδη σας εχω κοψει για πολυ προκομενες και επειδη το προτυπο μου εμενα ειναι η μαεστρια, θελω να πλυνω κουρτινες-μεταξωτες, πολυ λεπτες, να τις βαλω στα ευπαθη στο πλυντηριο ή θα καταστραφουν?

Δεν έχει επιλογή μεταξωτά; Εγώ εκεί τις έβαλα και οι δικές μου λεπτές είναι, διάφανες.

καλέ μου ήρθε περίοδος και χαμπάρι δεν πήρα. Καλά που πήγα τουαλέτα και είδα την πρώτη σταγόνα. Άλλαξα και τσάντα και δεν έιχα και σερβιέτα.

Δεν έχεις και καμιά συνάδελφο να ζητήσεις εσύ.

πίνω τσάι με άρωμα κανέλα και μήλο. μυρίζει σαν μηλόπιτα φρεσκοφουρνιρισμένη. Και να είχα μία.............

Αμάν καλέ σήμερα με τα φαγητά και τα γλυκά!!! Έλεος, με το ζόρι κρατιέμαι να μη σαβουρντιάσω λέμε. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω εχω μακαρονια με σαλτσα και ζαμπον..

εχθες ειχαμε σαρδελες στο φουρνο αλλα λογω της κουμπαρας μου δεν εφαγα πολυ και μετα πηρα απ εξω και χτυπησα μαζι με τη μικρη ενα τεραστιο μπιφτεκι κοτοπουλο γεμιστο με πατατες φουρνου..

το βραδυ θα κανω σνιτσελ γαλοπουλας παναρισμενο σε τριμμενη φρυγανια και πορτοκαλι και τηγανισμενο με λιγο νερο..

ειναι σουπερ!

τηγανισμένο με νερό πώς γίνεται????? Αχνιστό θα γίνει!

Διαφημίσεις

Εγω θα της επλενα στην μπανιερα..

το δικο μου πλυντηριο εχιε προγραμμα για τα εργοχειρα και αυτα που χρηζουν ιδιαιτερης μεταχειρισης και ετσι θα τις εβαζα.. υπο αλλες αγνωστες συνθηκες θα προτιμουσα χερι..

Εγω θα της επλενα στην μπανιερα..

το δικο μου πλυντηριο εχιε προγραμμα για τα εργοχειρα και αυτα που χρηζουν ιδιαιτερης μεταχειρισης και ετσι θα τις εβαζα.. υπο αλλες αγνωστες συνθηκες θα προτιμουσα χερι..

Εσύ είσαι γνωστή μαζόχα!!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τηγανισμένο με νερό πώς γίνεται????? Αχνιστό θα γίνει!

οχι οχι ειναι πολυ ωραιο

εγω τσαι ΔΕΝ ΠΙΝΩ.. μονο αρρωστη.. και δεν αγγιζω ολα αυτα με τα αρωματα και τα διαιτης..

και εγω μετα τη γεννα δεν υπεφερα πλεον απο την περιοδο.. μονο τις τελευταιες φορες λιγο προφανως απο την κυστη

Διαφημίσεις

η χειρονακτικη εργασια ειναι η πιο επισφαλης ever σε πολλους τομεις.. γιατι οχι και για την κουρτινα???? :tongue: :tongue:

Γιατί υπάρχουν τα πλυντήρια καρντιά μου. :mrgreen:

αχ και να σας ειχα κατι γενεες πισω... με το μωρο στο στηθος και να ξεμεσιαζεστε να πλενετε στη σκαφη...

Αφού ΔΕΝ είμαστε γενιές πίσω μαρή (ΕΥΤΥΧΩΣ), ΓΙΑΤΙ να παιδευόμαστε; Τάμα το 'χουμε;

Τς, τς, τς, ΜΑΖΟΧΑ! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η χειρονακτικη εργασια ειναι η πιο επισφαλης ever σε πολλους τομεις.. γιατι οχι και για την κουρτινα???? :tongue: :tongue:

έχω την εντύπωση πώς στο χέρι δεν θα πλυθεί καλά. Δεν μπορώ να ανταγωνιστώ το πλυντήριο αλλά ούτε και να ματώσω τα χέρια μου στο τρίψιμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...