Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MarStam είπε:

Μίλησα, μου είπαν και εμένα το ίδιο, 2η ημέρα κανονικής ροής. Οπότε πάμε Τετάρτη για εξετάσεις . Τον πρωτο υπερηχο ποια μέρα τον κάνατε για να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχουν κυστες ? Ο γιατρός μου λέει να πάω σήμερα,  δεν υπάρχει θέμα, αλλά από το κέντρο μου είπαν να πάω 2η μέρα, ταυτόχρονα με τις εξετάσεις. Τι ακολουθώ τώρα? ( με παρακολουθεί ο γυναικολος μου μέχρι την ωοληψια ).

Δεν ξέρω τωρα σε αυτό, κοριτσι. Πάντως εχω την εντύπωση ότι δεν έχει τόση σημασια αν θα πας πρώτη ή δεύτερη. Εγώ είχα πάει πρώτη γιατί δεν μπορούσε τη δεύτερη ο γιατρός μου. Αλλά από όσο κατάλαβα είτε την πρώτη είτε τη δεύτερη πήγαινα δεν του έκανε, του συγκεκριμένου τουλάχιστον, κάποια διαφορά. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΛΑ τα ωμά κρέατα σιχαίνομαι!!! Τα πλένω γρήγορα γρήγορα και τα βάζω στο σκεύος!!!

Ο κιμάς όμως θέλει περισσότερο πιάσιμο και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ! :shock:

ΟΧΙ, όχι, όχι! Γι' αυτό έχω καλή μανούλα και καλές φίλες.

Ε, φανταστικές φιλενάδες μου;;; :mrgreen:

σωσταααααα...

εμενα δεν μου αρεσει να πλαθω παγωμενο τον κιμα.. δηλαδη οταν εχει ξεπαγωσει και ειναι στο ψυγειο.. παθαινω κρυοπαγηματα..

αν και ειμαι τεμπελα.. μου αρεσει το μαγειρεμα.. πχ η μαγειριτσα θελει χρονο και παντα την κανω μεθοδικα.. το προηγουμενο βραδυ εχω βαλει να παρουν βραση τα εντερακια και τα συκωτακια και εχω πλυνει και ψιλοκοψει ολα τα λαχανικα για να τα βαλω μια και καλη στη κατσαρολα την επομενη να βρασουν και να μην φαω το βραδυ μου στην προετοιμασια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ δεν ξέρεις να ξεγελάς το μυαλό σου κοπελιά. Όλα θέμα μυαλού είναι. Άλλοι ''χορταίνουν'' με διαλογισμό.

πως γίνεται αυτό να το κάνω κι εγώ η κακομοίρα που θέλω να χάσω 25 κιλά???

:tongue::tongue:

Εσύ δεν ξέρεις να ξεγελάς το μυαλό σου κοπελιά. Όλα θέμα μυαλού είναι. Άλλοι ''χορταίνουν'' με διαλογισμό.

ε ναι λοιπον..

αποκαλυπτομαι..

ειμαι ανθρωπος της υλης..

θα σαπισω στην κολαση στανταρακι..

πως γίνεται αυτό να το κάνω κι εγώ η κακομοίρα που θέλω να χάσω 25 κιλά???

:tongue::tongue:

Άσε κι εγώ. Αλλά βάζω ρεαλιστικούς στόχους, λέω 10 αρχικά και ας καταφέρω αυτά!

Βέβαια, τώρα πήρα παράταση για ... μετά! Άμεσος στόχος να μη βάλω πολλά κιλά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Άσε κι εγώ. Αλλά βάζω ρεαλιστικούς στόχους, λέω 10 αρχικά και ας καταφέρω αυτά!

Βέβαια, τώρα πήρα παράταση για ... μετά! Άμεσος στόχος να μη βάλω πολλά κιλά. :mrgreen:

εμένα όλοι μου έλεγαν ότι θα πάρω πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη λόγω του βάρους και τελικά πήρα 10 μόνο!!!και τα έχασα τις πρώτε 2 εβδομάδες!!!:D

α πα πα η μαγειρίτσα κι αν βρωμάει!!!!!!!!!!

δεν θα το λεγα..εξαρταται πως το βλεπει κανεις.. εμεις παντα φτιαχνουμε μονοι μας το αρνι και το κοκορετσι και μαλλον εχω συνηθισει τη μυρωδια απο το φρεσκο αιμα..

α ναι.. δεν πλενω εντερα γιατι βαριεμαι..οχι απο σιχαμαρα..

παω να παρω κατι να φαω.. βαριεμαι.. κανω και μια δουλεια παραλληλα, εχει και ενα προβλημα ο εκτυπωτης..

ολα αργαααα αργαααα...αντε και θα την κοπανησω σε κανα δυο ωριτσες..

Διαφημίσεις

α πα πα η μαγειρίτσα κι αν βρωμάει!!!!!!!!!!

Άσε, τη σιχαίνομαι!

Ακόμα θυμάμαι τη μυρωδιά στην κουζίνα όταν έφτιαχνε η μάνα μου! :shock:

εμένα όλοι μου έλεγαν ότι θα πάρω πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη λόγω του βάρους και τελικά πήρα 10 μόνο!!!και τα έχασα τις πρώτε 2 εβδομάδες!!!:D

Κι εγώ μόνο 15 έβαλα (τα 5 από βλακεία) και έχασα 6-7 όταν γέννησα, τα υπόλοιπα με διατροφή.

Τώρα είμαι 3 κιλά λιγότερα απ' ότι ΠΡΙΝ μείνω έγγυος. Απλώς είχα βάλει ΠΟΛΛΑ κιλά τα 2, 3 χρόνια πριν μείνω, κατάλαβες; Το ιδανικό θα ήταν να τα 'χα χάσει πρώτα αυτά τα 10, αλλά δεν τα κατάφερα.

Παίρνουμε παράταση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι πηρα? τιποτε..

ενα τυπου κουλουρι Θεσσαλονικης παχυ παχυ κομενο στη μεση μεσα με ντοματα, μαρουλη, τυρι κρεμα και γαλοπουλα..

μετα με κοβω για σοκοφρετα.. :rolleyes:

τι πηρα? τιποτε..

ενα τυπου κουλουρι Θεσσαλονικης παχυ παχυ κομενο στη μεση μεσα με ντοματα, μαρουλη, τυρι κρεμα και γαλοπουλα..

μετα με κοβω για σοκοφρετα.. :rolleyes:

Ένα ελαφρύ δεκατιανό δηλαδή. :tongue:

Εγώ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έκανα σπανακόρυζο χθες κι ανυπομονώ να πάω σπίτι να το τσακίσω!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω εχω μακαρονια με σαλτσα και ζαμπον..

εχθες ειχαμε σαρδελες στο φουρνο αλλα λογω της κουμπαρας μου δεν εφαγα πολυ και μετα πηρα απ εξω και χτυπησα μαζι με τη μικρη ενα τεραστιο μπιφτεκι κοτοπουλο γεμιστο με πατατες φουρνου..

το βραδυ θα κανω σνιτσελ γαλοπουλας παναρισμενο σε τριμμενη φρυγανια και πορτοκαλι και τηγανισμενο με λιγο νερο..

ειναι σουπερ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...