Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελω να παρω ατμομαγειρα... μαγειρευει γρηγορα?

έχω ατμομάγειρα. Όσο θέλει και στην κατσαρόλα. Άντε ίσως λίγο πιο λίγο αλλά είναι πιο τραγανά τα λαχανικά. ψιλοάνοστα γίνονται. Εντάξει τρόγωνται αλλά θα ξαναγυρίσεις στην κατσαρόλα:P

Δεν ξανακάνω ψάρια, δεν ξανακάνω ψάρια!!!!!! Ειδικά ακαθάριστα. εγώ βάζω τους ψαράδες και μου τα καθαρίζουν:tongue: ή την μαμά μου:-P

η κουνιαδα μου τα σιχαινεται αν και πλεον αναγκαστικα τα καθαριζει οταν πρεπει..και τα μαγειρευει...

και αν την ρωτησεις γιατι δεν θα θελε σπιτι με ενιαια κουζινα - σαλονι θα σου πει "αν τηγανιζω ψαρια να μη μπορω να κλεισω τη πορτα να μη μυριζει το υπολοιπο σπιτι.." ακριβως ετσι..χαχα!!!

έχω ατμομάγειρα. Όσο θέλει και στην κατσαρόλα. Άντε ίσως λίγο πιο λίγο αλλά είναι πιο τραγανά τα λαχανικά. ψιλοάνοστα γίνονται. Εντάξει τρόγωνται αλλά θα ξαναγυρίσεις στην κατσαρόλα:P

οχι μου αρεσουν τα λαχανικα και το ρυζι στον ατμο.. ακριβως για αυτο τα θελω..

Διαφημίσεις

η κουνιαδα μου τα σιχαινεται αν και πλεον αναγκαστικα τα καθαριζει οταν πρεπει..και τα μαγειρευει...

και αν την ρωτησεις γιατι δεν θα θελε σπιτι με ενιαια κουζινα - σαλονι θα σου πει "αν τηγανιζω ψαρια να μη μπορω να κλεισω τη πορτα να μη μυριζει το υπολοιπο σπιτι.." ακριβως ετσι..χαχα!!!

μωρε όσες πόρτες και να κλείσεις πάλι θα βρωμίσει όλο το σπίτι, και όσες και να ανοίξεις δεν λέει να ξεβρωμίσει!

οχι μου αρεσουν τα λαχανικα και το ρυζι στον ατμο.. ακριβως για αυτο τα θελω..

Πρίν πάρω την χύτρα έβγαζα τον ατομάγειρα στο μπαλκόνι και έβραζα κουνουπίδι και μπρόκολο και έτσι δεν βρωμούσε όλη η πολυκατοικία :tongue: (καθενας με το χαβα του)

μωρε όσες πόρτες και να κλείσεις πάλι θα βρωμίσει όλο το σπίτι, και όσες και να ανοίξεις δεν λέει να ξεβρωμίσει!

χαχα!! ε καλα! εψαχνε και αυτη τοτε αφορμη να πει διαφορα οταν διαπραγματευομασταν την αγορα ενος διαμερισματος στη διπλανη πολυκατοικια..

ασημαντα θεματα..ετσι λεω εγω..

Πρίν πάρω την χύτρα έβγαζα τον ατομάγειρα στο μπαλκόνι και έβραζα κουνουπίδι και μπρόκολο και έτσι δεν βρωμούσε όλη η πολυκατοικία :tongue:

χμμμμ.. εχεις θεμα με τις εντονες μυρωδιες ε?

Οχι εγω δεν ενοχλουμαι και αν κατι με ενοχλει αρκουμαι να ανοιξω απορροφητηρα και παραθυρο..

στην ψαροκολλα εχω προβλημα.. μπλιαχ!!

Διαφημίσεις

χμμμμ.. εχεις θεμα με τις εντονες μυρωδιες ε?

Οχι εγω δεν ενοχλουμαι και αν κατι με ενοχλει αρκουμαι να ανοιξω απορροφητηρα και παραθυρο..

στην ψαροκολλα εχω προβλημα.. μπλιαχ!!

Αδυνατώ να χαλαρώσω στο απίτι αν βρωμάει φαγητό. Άλλο να μυρίζει φαγάκι ή το γλυκό στο φούρνο αλλά τη βρώμα δεν την ανέχομαι.

Χθες έκανε η πεθερά ψάρια και μέχρι και η Γεωργίτσα μύριζε. ε, να μην την βάλω στην μπανιέρα ? :tongue::P

Αδυνατώ να χαλαρώσω στο απίτι αν βρωμάει φαγητό. Άλλο να μυρίζει φαγάκι ή το γλυκό στο φούρνο αλλά τη βρώμα δεν την ανέχομαι.

Χθες έκανε η πεθερά ψάρια και μέχρι και η Γεωργίτσα μύριζε. ε, να μην την βάλω στην μπανιέρα ? :tongue::P

xaxa!ετσι σωστα!!

εμενα τα χριστουγεννα το σπιτι μυριζει κουραμπιεδες, μελομακαρονα, κουλουρακια και το Πασχα τσουρεκια και κουλουρακια..

Δεν ξανακάνω ψάρια, δεν ξανακάνω ψάρια!!!!!! Ειδικά ακαθάριστα. εγώ βάζω τους ψαράδες και μου τα καθαρίζουν:tongue: ή την μαμά μου:-P

Κι εγώ τους ψαράδες βάζω, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ! Η μανούλα πέφτει λίγο μακριά.

Δεν έχω καθαρίσει ΠΟΤΕ ψάρια.

Επίσης, σιχαίνομαι τον κιμά. Έτοιμα μπιφτέκια παίρνω απ' το κρεοπωλείο και γιουβαρλάκια μου ετοιμάζει η μάνα μου (είδε κι αποείδε) και μου δίνει όταν πηγαίνω στο χωριό. :oops:

Ε, έχεις όρεξη να παιδεύεσαι εσύ κορίτσι μου! Τι να πω; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, μαεστρία για τις μπάρες που ρώτησες οι νεστλέ με σοκολάτα μου αρέσουν. του λίντλ δοκίμασες το μήλο? Μπορώ να φάω ένα ράφι. Και του καρφούρ οι forma με 75 θερμίδες μου αρέσει η φράουλα.

xaxa!ετσι σωστα!!

εμενα τα χριστουγεννα το σπιτι μυριζει κουραμπιεδες, μελομακαρονα, κουλουρακια και το Πασχα τσουρεκια και κουλουρακια..

να χαίρεσαι να κάθεσαι στο σπίτι δηλαδή.

Τυχαίο είναι που τα εθαίρια έλαια σε χαλαρώνουν? Άντε χαλάρωσε μες στην ψαρίλα και να πέσεις για ύπνο και να μυρίζουν τα μαλλιά σου (πέρα απο την υπόλοιπη ατμόσφαιρα):twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...