Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντζουγιες;; Α πα πα..

Καλε τι σκεψεις ειναι αυτες και αλλαξε τοσο η κουνιαδα;;

Αχ κι εγω εχω χασει 10 κιλα κοριτσια!! Δεν το πιστευω..θελω αλλα 5 τουλαχιστον να φτασω τις παλιες καλες εποχες.. αλλα και τοσο που ξεφουσκωσα χαιρομαι παρα πολυ

10 κιλα αγαπη μου δεν ειναι λιγο..

και ειμαι βεβαιη οτι θα σου πηγαινει και σουπερ..

ειχες και κινητρο μετα απο τοση ταλαιπωρια..

εγω πιστευω στη γυμναστικη παρα πολυ..και ειναι το μονο που σιγουρα θα κανω οταν ξαναχρειαστει (μακρυα απο τον κ#$ μας προς το παρον)..

αν ειναι να μαι εγκυος καλυτερα φακλανα..

εγω παντως γενικα δεν ειχα προβλημα με τις τροφες.. εχω θεμα με τα αρωματα εντος και εκτος εγκυμοσυνης..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρινσέσα αλήθεια έχασες τόσα κιλά?

μπράβο σου!!!

εγώ πότε θα πάρω σειρά???αναρωτιέμαι...

αντσούγιες δεν έτρωγα ποτέ,μια μέρα είχε πάρει ο άντρας μου να φάει,δοκίμασα κι από τότε θέλω να τρώω συχνά,συνήθως με όσπρια,ή με κάνα μεζεδάκι...

χθες έφαγα φακή και αντσούγιες.

Διαφημίσεις

Καλα η γυμναστικη ειναι το παν..Αλλα πλεον δεν προλαβαινω γυμναστηριο ουτε για πλακα..Θελω να παρω ενα ελλειπτικο αλλα ειναι λιγο ακριβο..Παντως μου το εχει υποσχεθει ο Χρ για δωρο..Το περιμενω συντομα..Ειναι το μοναδικο που μου αρεσει να κανω..

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΟΡΦΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!! (Τωρα φακλανα με τα δικα σου κιλα δεν νομιζω να γινεται, αλλα λεμε)!!!

yRf6p1.png

Καλημερα..Τι κανει νιαου νιαου ε;;;;;;;;;;;

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμεις ξενυχτησαμε, η μικρη εφτασε 39!! Ειμαι πολυ αγχωμενη γιατι δεν πινει σιροπι..

πρινσέσα εγώ της το έβαζα στο τσάι (κίντερτε) και το έπινε με το μπουκάλι , ιδίως το βράδυ στον ύπνο της το ρουφούσε και χαμπάρι δεν έπαιρνε,αλλιώς με τη σύριγγα με το ζόρυ μέσα στο στόμα.

εμενα μου αρεσει η ρεγκα..

μιαμ μιαμ...

αλλα τωρα ψηνομαι τρελλα για πιτσες, κοτοπουλα αλα κρεμ και τετοια υγιεινα πραγματα.

εγώ τρελάινομαι για σκουμπρί όπως το κάνουν στις ταβέρνες στα κάρβουνα με ουζάκι!!!!

Διαφημίσεις

Καλα η γυμναστικη ειναι το παν..Αλλα πλεον δεν προλαβαινω γυμναστηριο ουτε για πλακα..Θελω να παρω ενα ελλειπτικο αλλα ειναι λιγο ακριβο..Παντως μου το εχει υποσχεθει ο Χρ για δωρο..Το περιμενω συντομα..Ειναι το μοναδικο που μου αρεσει να κανω..

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΟΡΦΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!! (Τωρα φακλανα με τα δικα σου κιλα δεν νομιζω να γινεται, αλλα λεμε)!!!

merci..:tongue:

Τώρα δικαιούμαι μια μπάρα δημητριακών, ή δυο φρούτα ή ένα ποτήρι χυμό. στη δουλειά βολεύει το πρώτο.

Aχ, αυτές οι μπάρες! Έχω κάνει διδακτορικό! Ποιες σ' αρέσουν; Έχει διάφορα είδη, εγω τρελαίνομαι για τις Alpen!

παντως σας ευχαριστω για την ανοχη.. ειμαι και σπασαρ$%%$ οταν κολλαω με κατι.. κοινως γνωστον..

Ποιος λέει τέτοιες κακοήθειες;;!!! :tongue::mrgreen:

Ήρθα στο γραφείο με βαριά καρδιά! Σταδιάλα πια ένα φράγκο, ΕΛΕΟΣ!

Θα κάνω μια αγγαρεία και θα φύγω με τον χάζμπαντ. Μέχρι να πάρω έστω ένα μισθό αρνούμαι να δουλεύω φουλ ωράριο. Απλώς αρνούμαι!

Ας μ' απολύσουνε, να με ξεπληρώσουν, να μου δώσουν κι αποζημίωση! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πρινσέσα εγώ της το έβαζα στο τσάι (κίντερτε) και το έπινε με το μπουκάλι , ιδίως το βράδυ στον ύπνο της το ρουφούσε και χαμπάρι δεν έπαιρνε,αλλιώς με τη σύριγγα με το ζόρυ μέσα στο στόμα.

ΚΑλε την συριγγα δεν μπορω καν να της την πλησιασω! ειναι απιστευτη! ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ με τιποτα το σκατο..Θα δοκιμασω με κιντερτε..Αν και συνηθως δεν τα πινει ολα αρα δεν θα πιει και ολο το σιροπι..

Υπαρχει μια πιπιλα που μπαινει μεσα το σιροπι..Λεω να την παρω μηπως κανει δουλεια

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...