Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εισαι εσυ που διαβαζεις το the secret ε??? φαινεσαι :tongue:

εγώ το έχω διαβάσει κι έχω δει το dvd...:tongue:

έχω τη μία κουνιάδα που ασχολείται με τέτοια...

στο θέμα της εγκυμοσύνης και του παιδιού είμαι αισιόδοξη,στα οικονομικά δεν είμαι πολύ,αλλά θα το δουλέψω...:rolleyes::rolleyes:

το λέει και το ζώδιο μου μόλις...ότι είναι καλύτερη η σημερινή μέρακαι η αυριανή!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ το έχω διαβάσει κι έχω δει το dvd...:tongue:

έχω τη μία κουνιάδα που ασχολείται με τέτοια...

στο θέμα της εγκυμοσύνης και του παιδιού είμαι αισιόδοξη,στα οικονομικά δεν είμαι πολύ,αλλά θα το δουλέψω...:rolleyes::rolleyes:

το λέει και το ζώδιο μου μόλις...ότι είναι καλύτερη η σημερινή μέρακαι η αυριανή!!!!

πες μας τι λεει για τον Παρθενο..χαχα!!

καλημερα κοριτσακι..

πωωωω εφαγα το τυρι με το κρακερ ηπια και μια γουλια νερο και θελω να τα βγαλω ολα.. τι ανακατωσουρα..:rolleyes:

καλημερα κοριτσακι..

πωωωω εφαγα το τυρι με το κρακερ ηπια και μια γουλια νερο και θελω να τα βγαλω ολα.. τι ανακατωσουρα..:rolleyes:

αρα το μπεμπέ καλά κρατεί;)!

καλημερα κοριτσακι..

Καλημερα..Τι κανει νιαου νιαου ε;;;;;;;;;;;

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμεις ξενυχτησαμε, η μικρη εφτασε 39!! Ειμαι πολυ αγχωμενη γιατι δεν πινει σιροπι..

yRf6p1.png

καλημέρα κοριτσάκια!!

συμφωνώ με το βικάκι ας σκεφτόμαστε θετικά μπας και αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή μας!!

πάντως η κουνιάδα που ασχολείται με τέτοια έχει αλλάξει σημαντικά η ζωή της προς το καλύτερο!!

χρήμματα,ευημερία,έχασε με την δίατα σου βίκυ 20 κιλά και συνεχίζει,ήταν πάνω από 100 κιλά...

και τώρα έχει φτάσει στο βάρος μου...

από τη στιγμή που είναι τσάμπα σκέψεις μια χαρά τα κατάφερε!!!

Διαφημίσεις

κοιτα αλλος πιστευει στις θεωριες τυπου Secret εγω πιστευω σε κατι αλλο που θα σας το πω πρωτα ο Θεος αν τα πραγματα πανε καλα και αφου θα χω γεννησει..

παντα στα δυσκολα καπου πιστευει ο καθενας..ολα ειναι θεμα ψυχολογιας..αυτη ειναι η ουσια..

ωστοσο θελω να ευχαριστησω με μεγαλη συγκινηση εναν φιλο μας που εκανε το παν για να βοηθησει να πανε ολα καλα..ασχετα τι θα γινει.. η κινηση και η αγαπη μονο μετραει.

περαστικά πρινσέσα στη ναταλίτσα...

μην λες προσπ για ανακατωσούρες...2 πράγματα μου άφησε η εγκυμοσύνη...κάτι αναγούλες πρωινές και να τρώω αντζούγιες που δεν μου άρεσαν ποτέ!!!

αρα το μπεμπέ καλά κρατεί;)!

βρε αφου σας ειπα.. απο συμπτωματα ειμαι στα νορμαλ και στα συνηθισμενα.. ειναι ενας απο τους βασικους λογους να χω ενστανσεις..

α βρε princess ταλαιπωρια με τους πυρετους.. καλημερα

περαστικά πρινσέσα στη ναταλίτσα...

μην λες προσπ για ανακατωσούρες...2 πράγματα μου άφησε η εγκυμοσύνη...κάτι αναγούλες πρωινές και να τρώω αντζούγιες που δεν μου άρεσαν ποτέ!!!

:shock: φοβερο????

Διαφημίσεις

παντως σας ευχαριστω για την ανοχη.. ειμαι και σπασαρ$%%$ οταν κολλαω με κατι.. κοινως γνωστον..

σημερα ειναι του Γερασιμου αν εχετε καποιον χρονια πολλα..και αυριο του Χριστοδουλου..

Αντζουγιες;; Α πα πα..

Καλε τι σκεψεις ειναι αυτες και αλλαξε τοσο η κουνιαδα;;

Αχ κι εγω εχω χασει 10 κιλα κοριτσια!! Δεν το πιστευω..θελω αλλα 5 τουλαχιστον να φτασω τις παλιες καλες εποχες.. αλλα και τοσο που ξεφουσκωσα χαιρομαι παρα πολυ

yRf6p1.png

παντως σας ευχαριστω για την ανοχη.. ειμαι και σπασαρ$%%$ οταν κολλαω με κατι.. κοινως γνωστον..

σημερα ειναι του Γερασιμου αν εχετε καποιον χρονια πολλα..και αυριο του Χριστοδουλου..

Θα μας τρελανεις;;; Κολλας επειδη ανησυχεις για το μπεμπε σου;;;;;;;;;

Καλα οταν λες για τις κουρτινες κτλ κτλ πιο πολυ μας πρηζεις:tongue:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...