Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό,όλα καλά!Είμαι 5+5 ημέρες.Μου λέει στην αρχή θα δούμε σάκο μόνο,αλλά τελικά είδαμε κ το μωρό!Καρδούλα όχι ακόμα είναι νωρίς μας είπε.Είναι 2,3 mm.Είδαμε κ λεκιθικό ασκό.Την επόμενη Τετάρτη ραντεβού πάλι.

Μπράβο κοριτσάκι μου!!❤️Όλα καλά.. κι από εδώ και πέρα μόνο χαρές!! Αρχίζουμε και μαζευόμαστε αρκετές με μωρά το 2025, πρώτα ο Θεός..!

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Αχ μακάρι!!! 🤞 

Εξαρτάται κ από τον υπέρηχο που έχει ο γιατρός. Εύχομαι να το ακούσεις!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά μιλάμε απίστευτη η αντζελίνα...!!!!

καλώς το βικάκι... κοιμήθηκε το κορίτσι σου?

η δική μου ξερή από τις 9.30...κουράστηκε στο παιδικό!!

έχεις μαζέματα δλδ ε?

εγώ αύριο έχω να τηγανίσω κοτσομούρα...να δω πως θα ξεβρωμίσει το σπίτι...

και πρέπει να την καθαρίσω...μου την έδωσε ακαθάριστη η μάμα μου αυτή τη φορά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια. Μόλις κάθησα αλλά έχω να αυγοκόψω τον φρικασέ και το σπίτι είναι ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ! παιζει ο χαζμπαντ , το μεγαλο παιδί, playstation με έναν φίλο και μέχρι πριν πάιζαν η Γεωργίτσα με τον Μπάιο. Δεν φαντάζεστε τί επικρατεί γύρω μου.... Περιμένω να το διαλύσουν τα παλληκάρια μπας και ξαναγίνει ανθρώπινο το σπίτι.

Μιαμαμα δεν βρώμισε το σπίτι απο το κουνουπίδι. όταν βραζει στην χύτρα δεν βγαζει ατμο και περίμενα να κρυώσει εντελώς για να το ανοίξω για να μην βγουν ατμοί κατα το άνοιγμα. Το έκανα στον ατμό τοποθετόντας ένα τρυπιτο μες στη χύτρα επομένως δεν ήταν σε επαφή με το νερό μέχρι να κρυώσει;)

Ελενάντα πολύ γέλιο το Αντζελινάκι! Για δάγκωμα....Παλιά λέγαμε για τις χιτλερομάνες, τώρα έχουμε και χιτλερομωρό:P:tongue: άκου εκεί μαλώνει:-P:razz::-P:razz:

μιαμ,μιαμ,φρικασε,ε?τρελαινομαι!

τωρα περιμενεις να φυγουν δηλαδη ν'αρχισεις να μαζευεις,ε?

κι η μικρη δεν κοιμαται ακομα?

χιτλερομωρο!!:Dχαχαχ!καλο!οντως ετσι ειναι.πριν πηγα να σηκωθω απο το κρεβατι οταν κοιμοταν,και μου πιεζει το κεφαλι μου και μου λεει παπωσε!(ξαπλωσε)!

δεν παμε καλα!

καλά μιλάμε απίστευτη η αντζελίνα...!!!!

καλώς το βικάκι... κοιμήθηκε το κορίτσι σου?

η δική μου ξερή από τις 9.30...κουράστηκε στο παιδικό!!

έχεις μαζέματα δλδ ε?

εγώ αύριο έχω να τηγανίσω κοτσομούρα...να δω πως θα ξεβρωμίσει το σπίτι...

και πρέπει να την καθαρίσω...μου την έδωσε ακαθάριστη η μάμα μου αυτή τη φορά...

γεια σου μιαμαμα!στον παιδοτοπο πηγατε?κι εγω θελωωω!ευτυχως εχουμε παρτυ την κυριακη,κατι ειναι κι αυτο! σημερα κατσαμε σπιτι,το πρωι μονο πηγαμε κι ειδαμε τον βαφτισιμιο μου,ειναι γλυκας,4 μηνων!και θα τον βγαλουμε γιαννακη,με το καλο.

απιστευτη κι ομως αληθινη,η αντζελινα!

τι μου ειπε το απογευμα?εισαι κακια!:shock:επειδη δεν την αφηνα ν'ανεβει στο τραπεζακι!

παλι καλα,τις πιο πολλες φορες ειναι ολο γλυκιες,απαπη μου,ζωη μου,κτλ.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

έτοιμο το φαγάκι μου. έριξα και το αυγολέμονο.

Ελενάντα κοιμήθηκε κατα τις 10μιση αλλά απο τις 8 ήταν έτοιμη. Αν είχε ησυχία θα κοιμόταν.

Περίμένω να ''σχολάσουν '' τα αγόρια αλλά βαριέμαι και όλας. έχω να διπλώσω και ένα στεγνωτήριο ρούχα της μικρής. Πρέπει να είναι έτοιμα:mad:

άντε βρε ελεναδίτσα...

ήρθες κι εσύ!!

το καθιερωμένο μας,1 φορά την εβδομάδα!!

ετσι πηγαιναμε περσι,μια φορα την εβδομαδα,τωρα πηγαινουμε σε σπιτια σε παιδακια και παιζει η μικρη,κανω κι οικονομια ετσι.

εσεις ποσο δινετε εκει?εμεις 5ε το παιδακι συν τους καφεδες μας,12ε θελουμε σιγουρα.

ετσι πηγαιναμε περσι,μια φορα την εβδομαδα,τωρα πηγαινουμε σε σπιτια σε παιδακια και παιζει η μικρη,κανω κι οικονομια ετσι.

εσεις ποσο δινετε εκει?εμεις 5ε το παιδακι συν τους καφεδες μας,12ε θελουμε σιγουρα.

4 ευρώ το παιδί και δίνουν χυμό(τον πίνω εγώ:tongue:)

κι ένα καφέ ο άντρας μου,7Ε περίπου σύνολο

Διαφημίσεις

το φρικασέ το φτίαχνεις με μαρούλι?και τι κρέας?

δεν έχω φτιάξει ποτέ,αλλά θυμάμαι η μαμά μου το έφτιαχνε με αρνί(βρωμούσε) ή μοσχάρι και μαρούλια!

με μοσχαρι και μαρούλι. Γίνεται πεντανόστιμο! Δεν είμαι του αρνιού και του κατσικιού.

4 ευρώ το παιδί και δίνουν χυμό(τον πίνω εγώ:tongue:)

κι ένα καφέ ο άντρας μου,7Ε περίπου σύνολο

α,εδω δινουν τοστ ή χυμο ή γιαουρτακι.

εγω σας αφηνω,παω να δω νομος και ταξη.

καλο βραδυ!

κορίτσια αύριο έχουμε χειμώνα ή καλοκαίρι? Να ξέρω τί ρούχα θα στείλω στην κουνιάδα που θα κρατήσει την Γεωργίτσα γιατί η πεθερα θα πάρει τα βουνά:tongue:πάει εκδρομή με το καπή πάλι. Ευτυχώς ημερίσια.

με μοσχαρι και μαρούλι. Γίνεται πεντανόστιμο! Δεν είμαι του αρνιού και του κατσικιού.

Αααααααχ, θα λυποθημίσω!

Εγώ έκανα - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - σπανακόρυζο και θα το τσακίσω αύριο!

α,εδω δινουν τοστ ή χυμο ή γιαουρτακι.

εγω σας αφηνω,παω να δω νομος και ταξη.

καλο βραδυ!

Γεια σου κρητικοπούλα!

κορίτσια αύριο έχουμε χειμώνα ή καλοκαίρι? Να ξέρω τί ρούχα θα στείλω στην κουνιάδα που θα κρατήσει την Γεωργίτσα γιατί η πεθερα θα πάρει τα βουνά:tongue:πάει εκδρομή με το καπή πάλι. Ευτυχώς ημερίσια.

17-22 βαθμούς λέει η ΕΜΥ!

Άστην να πάει καλέ την πεθερά, να ξελαμπικάρει, την έφαγες! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...