Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό,όλα καλά!Είμαι 5+5 ημέρες.Μου λέει στην αρχή θα δούμε σάκο μόνο,αλλά τελικά είδαμε κ το μωρό!Καρδούλα όχι ακόμα είναι νωρίς μας είπε.Είναι 2,3 mm.Είδαμε κ λεκιθικό ασκό.Την επόμενη Τετάρτη ραντεβού πάλι.

Μπράβο κοριτσάκι μου!!❤️Όλα καλά.. κι από εδώ και πέρα μόνο χαρές!! Αρχίζουμε και μαζευόμαστε αρκετές με μωρά το 2025, πρώτα ο Θεός..!

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Αχ μακάρι!!! 🤞 

Εξαρτάται κ από τον υπέρηχο που έχει ο γιατρός. Εύχομαι να το ακούσεις!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξέχασα να σου απαντήσω που με ρώτησες κ προχθές, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Καλά ειναι, μιλάμε σπάνια αφού δεν την βρίσκω εύκολα στο σταθερό, άγνωστο ακόμα το πότε θα γυρίσει

υπομονη.. καθε ειδους απωλεια ειναι ασχημη και οχι μονο για ενα ατομο αλλα και για ολο το περιβαλλον και παντα απαιτει χρονο προσαρμογης ψυχολογικα, οικονομικα, διαδικαστικα κλπ

εγω απορω αν πρεπει να σκεφθω θετικα.. οτι μπορει να παω την Παρασκευη και να μου πει οτι βλεπει κατι σημαντικα καλο..

εχω ενα θεματακι με αυτη τη προσπαθεια..

παντως νοιωθω μεγαλη κουραση και θελω πολυ να παω να κοιμηθω κατι που δεν κοβω να γινεται συντομα σημερα..

αυτα.. παραμαυρισα το καφε και δεν παιζει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω απορω αν πρεπει να σκεφθω θετικα.. οτι μπορει να παω την Παρασκευη και να μου πει οτι βλεπει κατι σημαντικα καλο..

εχω ενα θεματακι με αυτη τη προσπαθεια..

παντως νοιωθω μεγαλη κουραση και θελω πολυ να παω να κοιμηθω κατι που δεν κοβω να γινεται συντομα σημερα..

αυτα.. παραμαυρισα το καφε και δεν παιζει..

Λεγε εσύ, δεν μαυρίζει το καφέ, εύχομαι μόνο όλα να πάνε καλά

Σήμερα πονό στις ωοθήκες, τί να είναι πάλι τούτο, παίζει ωορρηξία, ούτε που τα ψάχνω πια, έχω τόσο άστατο κύκλο που ειναι χαμένος κόπος

Λεγε εσύ, δεν μαυρίζει το καφέ, εύχομαι μόνο όλα να πάνε καλά

Σήμερα πονό στις ωοθήκες, τί να είναι πάλι τούτο, παίζει ωορρηξία, ούτε που τα ψάχνω πια, έχω τόσο άστατο κύκλο που ειναι χαμένος κόπος

και εγω απο την ασταθεια τα παθα..

μεχρι τον Ιουνιο ειχα σταθερο κυκλο και ξαφνικα Ιουνιο και Ιουλιο κανω κατι 36 μερες να αδιαθετησω και δεδομενα ενω ειχα τελευταια περιοδο 16/8 ο γιατρος υποστηριζει οτι βασει τελευταιας περιοδου ειμαι 9 εβδομαδων ενω εγω επειδη ξερω οτι ειχα επαφες μονο την πρωτη βδομαδα του Σεπτεμβρη ειμαι 7 περπατημενες..αντε να δουμε..

γιατι και να μην δουμε κατι καλο..

και εγω απο την ασταθεια τα παθα..

μεχρι τον Ιουνιο ειχα σταθερο κυκλο και ξαφνικα Ιουνιο και Ιουλιο κανω κατι 36 μερες να αδιαθετησω και δεδομενα ενω ειχα τελευταια περιοδο 16/8 ο γιατρος υποστηριζει οτι βασει τελευταιας περιοδου ειμαι 9 εβδομαδων ενω εγω επειδη ξερω οτι ειχα επαφες μονο την πρωτη βδομαδα του Σεπτεμβρη ειμαι 7 περπατημενες..αντε να δουμε..

γιατι και να μην δουμε κατι καλο..

Ισως γι'αυτό και ακόμα δεν φαίνεται κάτι αλλά μπορεί να φανεί!!:D Μακάρι, μακάρι, μακάρι

Ισως γι'αυτό και ακόμα δεν φαίνεται κάτι αλλά μπορεί να φανεί!!:D Μακάρι, μακάρι, μακάρι

ελπιζω ελπιζω ελπιζω

παντως συχνοουρια, πεινα,και μικροαδιαθεσιες ειναι σταθερα..

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω..

μαλλον maestria θα μεινετε μονες με την annina να τερματισετε εγκυμοσυνες..

δεν μπορει να διακρινει καθαρη εικονα εμβρυου και κινησης.. κατι απλα φαινεται αλλα δεν δηλωνει κινηση και θα με ξαναδει την Παρασκευη.. τοτε λογικα θα βεβαιωσει οτι δεν υπαρχει βιωσιμο εμβρυο..εκεινος λεει οτι υπαρχει κι περιπτωση να ειναι ολα καλα για αυτο και δεν μιλα με σιγουρια ακομη.

τελος παντων σε οποια τετοια περιπτωση λογω οτι ειναι μικρη η κυηση δεν θα κανει αποξεση πριν περασει καμια βδομαδα σε περιπτωση που επιβεβαιωθει γιατι κατα πασα πιθανοτητα ανα πασα στιγμη (αν ισχυει αυτο το σεναριο) θα αποβαλλω απο μονη μου..

σουπερ ε?

εχει και θετικα η υποθεση

α) το ξερω και θα φοραω σερβιετα οπου και να μαι

β) οικονομια χρηματων..

και εις αλλα με υγεια..

στο σεναριο να ειναι τελικα βιωσιμο απλα ανησυχω αν αυτη η καθυστερηση μελλοντικα επιφερει αλλα αναπτυξιακα προβληματα αλλα τι να λεμε τωρα..

its party time..

maestro.. ξερω οτι δεν ειναι και τα καλυτερα που διαβαζεις αλλα οχι οτι σε αφορουν κιολας...

αυτιααααα...

Ελα μωρεεεεεεεεεεε..:-(:-(:-(

Κατσε να μαθεις σιγουρα και μετα στεναχωριεσαι ε;;; Λιγο υπομονη..

yRf6p1.png

γεια σας!

κοιμισα την μικρη,στο κρεβατι της παλι,ευτυχως,κι ηρθα να σας διαβασω.

δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας ολες,αλλα θα ξανα ανεβουμε,ειμαι αισιοδοξη.

δημητρα,ελπιζω ν΄αλλαξουν ολα την παρασκευη και να δειτε το εμβρυο,μακαρι.

μιαμαμα μου,την υγεια μας να εχουμε,κι ολα φτιαχνουνε.κι εμενα δεν ερχεται κανεις να δει την κορη μου,απο την μερια μου,κι απο την μερια του αντρα μου,αν δεν την παω εγω δεν ερχονται ποτε,κι ας μενουμε απο κατω.

τζεσικακι,πηγαινε μια βολτιτσα να ηρεμησεις λιγο,εγω αυτο κανω οποτε νιωθω πιεσμενη και βοηθαει.

μαεστρια περαστικα στον γιαννακη σου!

η μικρη εχει γινει πολυ γλωσσου,δηλαδη διαταζει και μας αντιμιλαει απο τωρα.εχθες της ελεγε ο αδερφος μου να μαζεψει τα παιχνιδια της,κι εκεινη του ειπε, εσυ μαζετσε τα!

σημερα προσπαθει να την κοιμισει ο αντρας μου και κατεβηκε απο το κρεβατι,του εδειξε τον δειχτη του χεριου της και του ειπε,φυγε,μαλωνω!

μετα με τραβουσε και μου ελεγε σηκω πανω,εγω κατσω καλεκα!

βαλαμε νεο αφεντικο στο κεφαλι μας,την αντζελινα!:rolleyes:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εγω τρεχω και δεν φτανω κλασικα και η μικρη εχει πυρετο και δεν ξερω γιατι..Μαλλον θα παμε παιδιατρο..

Τζες ποτε θα ποιουμε καφε να τα ππουμε;;;;

Προσπ πραγματικα ελπιζω να κουνηθει το νινακι και να δειξει τα δοντια του!!!!

yRf6p1.png

Τζες ποτε θα ποιουμε καφε να τα ππουμε;;;;

!

Μαράκι πως την παλεύεις;;; Εγώ αγωνίζομαι να μην πνίξω άνθρωπο, μια καλή επιλογή θα ήταν την παρασκευή το απόγευμα, σκεφτομουν αν εχει καλό καιρό να μην την παρω τη μικρη, θα σε ενημερώσω Πέμπτη όμως, καλά θα ήταν να ερχόταν και καμμια άλλη, όσες πιστές καλοδεχούμενες.

Διαφημίσεις

Μαράκι πως την παλεύεις;;; Εγώ αγωνίζομαι να μην πνίξω άνθρωπο, μια καλή επιλογή θα ήταν την παρασκευή το απόγευμα, σκεφτομουν αν εχει καλό καιρό να μην την παρω τη μικρη, θα σε ενημερώσω Πέμπτη όμως, καλά θα ήταν να ερχόταν και καμμια άλλη, όσες πιστές καλοδεχούμενες.

μαλλον αναφερεσαι μονο στην Ευα.. εγω Παρασκευη απογευμα η που θα μαι σα τη Μεγαλη Παρασκευη η που θα πινω χαλαρο καφε "ανακουφισης" μετα του συζυγου..

ισως μια αλλη φορα..

ευχαριστω

ειναι τα αστρα.. το φεγγαρι.. τι να πω!

Θα 'ναι ανάδρομος ο Ερμής, δεν εξηγείται αλλιώς. :(

MAESTRIA περαστικα στον γιοκα σου.Κι εγω εχω τη δικη μου εδω κι ενα μηνα με μυξες που δεν λενε να περασουν....Βαρεθηκα πια.

Μάματα, μπλέξαμε, αλλά τι να κάνεις; Δεν έχουμε όλοι επιλογές.

Μαεστρία περαστικά στον Τζόνυ!

Ευχαριστώ!!

:mrgreen: εντελως ομως .. εννοειται οτι ξυπνησα νομιζω τρεις φορες για να την σκεπασω..

τωρα της αναψαμε και θερμοσυσσωρευτη και ειχα ανησυχια με το αν ιδρωνει..

Εμ, δε θα βρεις ανησυχία εσύ; Δε σε φοβάμαι, πάντα κάτι θα βρίσκεις. :tongue:

maestro εσυ την Παρασκευη εχεις γιατρο? Αντε με το καλο..

Θένκιου!

Ο Γιάννης σήμερα ανέβασε 37,5, που δε θεωρείται πυρετός και κατά τ' άλλα καλά, τώρα το βράδυ δεν ανέβασε. Θα τον τσεκάρω μέχρι να πάω κι εγώ για ύπνο.

Αύριο θα πάω για λίγες ώρες στο γραφείο, θα κάτσει με τα πεθερικά και - αν όλα πάνε καλά - Πέμπτη και Παρασκευή "κολείο". :D

Το καλό είναι ότι την επόμενη εβδομάδα έχουμε 2 αργίες εδώ, οπότε θα 'ναι πιο ξεκούραστα!!!

Δημητρούλα μου εύχομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να είναι καλή Παρασκευή και για τις δυο μας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσακια. Μόλις κάθησα αλλά έχω να αυγοκόψω τον φρικασέ και το σπίτι είναι ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ! παιζει ο χαζμπαντ , το μεγαλο παιδί, playstation με έναν φίλο και μέχρι πριν πάιζαν η Γεωργίτσα με τον Μπάιο. Δεν φαντάζεστε τί επικρατεί γύρω μου.... Περιμένω να το διαλύσουν τα παλληκάρια μπας και ξαναγίνει ανθρώπινο το σπίτι.

Μιαμαμα δεν βρώμισε το σπίτι απο το κουνουπίδι. όταν βραζει στην χύτρα δεν βγαζει ατμο και περίμενα να κρυώσει εντελώς για να το ανοίξω για να μην βγουν ατμοί κατα το άνοιγμα. Το έκανα στον ατμό τοποθετόντας ένα τρυπιτο μες στη χύτρα επομένως δεν ήταν σε επαφή με το νερό μέχρι να κρυώσει;)

Ελενάντα πολύ γέλιο το Αντζελινάκι! Για δάγκωμα....Παλιά λέγαμε για τις χιτλερομάνες, τώρα έχουμε και χιτλερομωρό:P:tongue: άκου εκεί μαλώνει:-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...