Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!Ναι μόνο χαρές για όλες μας!Μακάρι να γεμίσει όλο το forum μωράκια.Εσύ πότε άκουσες καρδούλα στο νινάκι τώρα;

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες, σήμερα θα το παίξω τρελή, έχω απίστευτα νευρα με τα παιδιά, τα οικονομικά, το Στ. και οσους με πρήζουν που για να μην κάνω φόνο σήμερα θα ειμαι χαρούμενα ήρεμη (σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί)

Miamamma εγώ θα ηθελα να πάρω ένα καράβι και να τους αφήσω ΟΛΟΥΣ και να φύγω και να γυρίσω όταν ηρεμήσω για να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι με έπρηξαν.

Prosp ειλικρινά εύχομαι να δεις το νινί την παρασκευή και να μην ειναι αυτό που ίσως πιστεύεις, θα ήταν άδικο να σου συνέβαινε αυτό, όπως και σε όλες τις μαμάδες που έχουν περάσει τον ίδιο Γολγοθά.

Μαεστρία περαστικά στο αγόρι το όμορφο, όλα καλά θα πάνε, Βικάκι η Γιωργίτσα έχει πολύ πλάκα, Ελενάδα όλα καλα;;; Ευα ελπίζω να εισαι και εσύ και η Γιωτούλα καλα. Με το μαγαζί τί γινεται;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα λογια μικρη μου ωρολογιακη βομβα..

μαλλον τα παιδια σου φταινε λιγοτερο εως καθολου απο οτι οι αλλοι..

προφανως δεν περνας και εσυ την πιο καλη σου περιοδο..

ειναι τα αστρα.. το φεγγαρι.. τι να πω!

Υπομονη μεχρι να μας βγει η ψυχη χαχα! :tongue:

καλημερα..

κενο..χαχα!

που στε καλε οι πρωινες?

εδω σταματησε να βρεχει αλλα μαλλον μαζευει για αργοτερα

Καλημερα!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!Πραγματικα στεναχωρηθηκα πολυ!!

Δεν ξερω τι αλλο να σου πω.Μονο μεσα απο την καρδια μου να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα την Παρασκευη.Εγω παντως ενα κερακι θα το αναψω για παρτη σου.....

MAESTRIA περαστικα στον γιοκα σου.Κι εγω εχω τη δικη μου εδω κι ενα μηνα με μυξες που δεν λενε να περασουν....Βαρεθηκα πια.

Κατα τα αλλα τρεχω συνεχεια.Τι χαρτουρα κι αυτη πια!!!!

Δεν εχω καταφερει να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει.Σταθηκα στα τελευταια.Ελπιζω να υπαρχει και κατι πιο ευχαριστο....

Καλημέρα σε όλες, σήμερα θα το παίξω τρελή, έχω απίστευτα νευρα με τα παιδιά, τα οικονομικά, το Στ. και οσους με πρήζουν που για να μην κάνω φόνο σήμερα θα ειμαι χαρούμενα ήρεμη (σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί)

Ευα ελπίζω να εισαι και εσύ και η Γιωτούλα καλα. Με το μαγαζί τί γινεται;;;;;

Καλημερα φιλεναδα.Τι συμπτωση κι αυτη.Σημερα που εγραψες για μενα εγραψα κι εγω....Τυχαιο?Δεν νομιζω!!!!

Σταματα τις κλαψες και συγκεντρωσου στο πραγματικο προβλημα!!!!Και καλο ειναι να μην τα κρατας μεσα σου αλλα να τα χωνεις εκει που πρεπει.Αντε παρε να μου τα χωσεις εμενα!!!!

Καλημερα!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!Πραγματικα στεναχωρηθηκα πολυ!!

Δεν ξερω τι αλλο να σου πω.Μονο μεσα απο την καρδια μου να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα την Παρασκευη.Εγω παντως ενα κερακι θα το αναψω για παρτη σου.....

MAESTRIA περαστικα στον γιοκα σου.Κι εγω εχω τη δικη μου εδω κι ενα μηνα με μυξες που δεν λενε να περασουν....Βαρεθηκα πια.

Κατα τα αλλα τρεχω συνεχεια.Τι χαρτουρα κι αυτη πια!!!!

Δεν εχω καταφερει να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει.Σταθηκα στα τελευταια.Ελπιζω να υπαρχει και κατι πιο ευχαριστο....

σε ευχαριστω για ολα οσα γραφεις.. εχεις προσφατη γνωση αρα ξερεις.. ελπιζω να αντιστραφουν τα δεδομενα αλλα και αν δε γινει δε θα πεθανουμε..λιγο θα ταλαιπωρηθουμε αλλα τι να κανουμε..

καλο κουραγιο στη χαρτουρα σου..κατι εχω υποψιν μου..

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Προσπ στεναχωρήθηκα με τα νέα σου αλλά πραγματικά δεν πιστεύω οτι συμβαίνει κάτι το άσχημο. Είναι σποράκι ακόμα.Αλλά έχω την εξής απορία, αν, αν λέω , στην περίπτωση που πήγαινε κάτι στραβά και αυτή τη φορά σε συνάρτηση με το όλο ιστορικό σου αποδίδεται σε τραγική σύμπτωση? κακατυχία? μήπως πρέπει να δώσει βάση κάπου ο γιατρός σου?

Ευάκι καλή δύναμη και το συντομότερο καλές δουλειές!

Μαεστρία περαστικά στον Τζόνυ!

Τζέσσικα θα συμφωνήσω με την Εύα, ξεθύμανε να σου περάσει! υπομονή...

Μιαμαμα καλά ξεμπερδέματα....

Πες τη μαμά σου οι γιαγιάδες πάνε στα εγγόνια! Η μάνα μου αν έχει να τη δει μέρες παίρνει τηλ και ζητάει τη Γεωργίτσα να την ακούσει.

καλημέρα κοριτσάκια...

μιλάμε για μεγάλη κακοκαιρία χθες βράδυ...όλη νύχτα έβρεχε και είχε απίστευτο αέρα...

στις 3 ήμουν ξύπνια από τη φασαρία...

τζες σε χάσαμε...υπομονή(μέχρι πότε θα μου πεις?)

σήμερα ξημέρωσε άλλη μέρα...

προσπ κοιμήθηκες το βράδυ ή ξυπνάς για να σκεπάσεις τη μικρή??

ευάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα,πολύ τρέξιμο,φιλάκια στη γιωτούλα...

Βικάκι τι έγινε με το κουνουπίδι,μύρισε?η γεωργίτσα σε λέει ακόμα μάνα??

ελεναδίτσα κάνα κατόρθωμα έκανε πάλι η δική σου?είναι πολύ μπροστά το κορίτσι σου!!!

μαεστρία πως είναι ο μικρός?

βίκυ μου δεν παίζει τέτοια φάση...

χ#$%^ για την μικρή...το έχω πάρει απόφαση...παππούδες το παιδί μου δεν έχει!!!

πάω στον άντρα μου,σήμερα πήρε ρεπό από τον εαυτό του!!

προσπ κοιμήθηκες το βράδυ ή ξυπνάς για να σκεπάσεις τη μικρή??

:mrgreen: εντελως ομως .. εννοειται οτι ξυπνησα νομιζω τρεις φορες για να την σκεπασω..

τωρα της αναψαμε και θερμοσυσσωρευτη και ειχα ανησυχια με το αν ιδρωνει..

δεν προκειται να παψω να σηκωνομαι στανταρ.. αλλα δεν με πειραζει κιολας..

η maestria να φροντιζει να κοιμαται νωρις και να μη το ξενυχταει.. εχει δρομο μπροστα και κουραση μεγαλη..

Προσπ στεναχωρήθηκα με τα νέα σου αλλά πραγματικά δεν πιστεύω οτι συμβαίνει κάτι το άσχημο. Είναι σποράκι ακόμα.Αλλά έχω την εξής απορία, αν, αν λέω , στην περίπτωση που πήγαινε κάτι στραβά και αυτή τη φορά σε συνάρτηση με το όλο ιστορικό σου αποδίδεται σε τραγική σύμπτωση? κακατυχία? μήπως πρέπει να δώσει βάση κάπου ο γιατρός σου?

.

ειμαι σιγουρη οτι αυτα ειναι τυχαια γεγονοτα..

στην πρωτη εγκυμοσυνη με τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες οπου ρωτησα ολοι οι γιατροι μου ελεγαν οτι ειναι τυχαιο γεγονος που σπανια επαναλαμβανεται

στην δευτερη απεβαλλα προχωρημενα αλλα δεν μπορουσαμε να εντοπισουμε το γιατι διοτι εγινε τσακ μπαμ..

στην τριτη καταφερα με περιδεση να κανω τη μικρη.. (απο σποντα μαλλον!!)

τωρα μαλλον μιλαμε για παλλινδρομηση εκτος αν κανει την εκπληξη..

δεν εχουν τελειωσει ολα επισημα..η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια δε λενε?..

δεν θα λεγα λοιπον οτι ειναι κατι πισω απο ολα αυτα..

Διαφημίσεις

που πηγατε καλε?

ηρθα στη δουλεια για καλυτερα και ειμαι μονη μου.. και στο γραφειο και στο φορουμ..

οχι τιποτε αλλο.. με καβατζωσαν κιολας και δεν μπορω να φυγω την ωρα που θελω..:rolleyes:

που πηγατε καλε?

ηρθα στη δουλεια για καλυτερα και ειμαι μονη μου.. και στο γραφειο και στο φορουμ..

οχι τιποτε αλλο.. με καβατζωσαν κιολας και δεν μπορω να φυγω την ωρα που θελω..:rolleyes:

Εγω εδώ, είδα έφυγαν όλες. Εγώ αύριο δεν θα έρθω δουλειά έχω μια έκτακτη δουλειά, δεν έχω καθόλου όρεξη

χμ και εγω θα μπορουσα να μην ερθω στη δουλεια (μαλλον τους αφησα εκπληκτους) αλλα δεν υπαρχει λογος να μαι κλεισμενη μεσα στο σπιτι..

θα μου πεις εχεις το παιδι αλλα και παλι ουτε μπορω να ξεκουραστω ουτε θα κανω κατι διαφορετικο αφου εχω εναν περιορισμο στις κινησεις μου ακομη και στο σπιτι..

αυριο φευγει το μεγαλο αφεντικο συνεπως γυρω στις 14.00 θα την κανω..

η μαμα σου πως ειναι?

.

η μαμα σου πως ειναι?

ξέχασα να σου απαντήσω που με ρώτησες κ προχθές, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Καλά ειναι, μιλάμε σπάνια αφού δεν την βρίσκω εύκολα στο σταθερό, άγνωστο ακόμα το πότε θα γυρίσει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...