Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έλα βρε προσπεράκι...

περίμενε μέχρι την παρασκευή,κάτι θα δει...

μήπως είναι πολύ νωρίς?

έκανες ξανά χοριακή?

δλδ δεν έδειξε τίποτα ο υπέρηχος?

σκεφτόμαστε θετικά...πιστεύω ότι κάτι θα δει...

έχει σκ#$%ουπέρηχο!!!!!!!

:)

ότι να΄ναι λέω ε????

επειδη ειχα δει το αιματακι δεν ηθελε να ρισκαρει να κανει ενδοκολπικο που θα δινε εικονα..

την Παρασκευη ομως αν διακοιλιακα δεν εντοπισει κατι θα κανει ενδοκολπικο..

αν δεν μας εχε προλαβει τιποτε νωριτερα..

με λιγα λογια υπαρχει πιθανοτητα να ζει αλλα μη γελιομαστε.. ηδη θα πρεπε να κατι να χε φανει..

υπομονη λιγες μερες ακομη..

ωστοσο παω να σκοτωσω μια πιτσα γιατι η πεινα,πεινα!!

maestria σιγουρα οσο το νωριτερο τοσο το καλυτερο αλλα οπως και να ναι παντα ειναι μια διαδικασια και μια ψυχοφθορα περιοδος..

εχει ο Θεος..

ας ειναι καλα το παιδακι μου και οι ανθρωποι που αγαπω.. αυτο ειναι εφικτο?..τουλαχιστον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα δικά μου τα ξέρετε...

πήγα στους δικούς μου κι άκουσα τον εξάψαλμο!!!!

για όλα τα προβλήματα του σύμπαντος φταίω εγώ...

η μάνα μου μούγκα...κι όταν άνοιξε το στόμα της για να πει ότι δεν πάω καθόλου να μας δει...

"το παιδί πάει στην μάνα,κι όχι η μάνα στο παιδί"

μιλάμε παίρνω τα μπουγαλάκια μου και φεύγω εξωτερικό...άνετα!!!!!!!!!!!!!!!!

α βρε και εσυ.. τι τραβας.. και θα τραβας για καιρο προφανως..

υπομονη..

μιλάμε παίρνω τα μπουγαλάκια μου και φεύγω εξωτερικό...άνετα!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, κορίτσι και δεν πας; Μακάρι να πήγαινα κι εγώ, αφορμή ψάχνω!

maestria σιγουρα οσο το νωριτερο τοσο το καλυτερο αλλα οπως και να ναι παντα ειναι μια διαδικασια και μια ψυχοφθορα περιοδος..

εχει ο Θεος..

ας ειναι καλα το παιδακι μου και οι ανθρωποι που αγαπω.. αυτο ειναι εφικτο?..τουλαχιστον!

Ξέρω πουλάκι μου, αλλά σε τέτοιες στιγμές προσπαθείς να δεις τα καλά στη ζωή σου, ε;;!

πάω να δω το νησί,κλαίω από το απόγευμα,ας κλάψω μια ώρα ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαζόχαααααααααα!

μαεστρία ΕΓΏ φτάιω που δεν σε πληρώνουν στη δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!! χαχα αστειάκι!!!

Εντάξει, τώρα ξέρω ποιον θα δείρω!!!

Σας το πα; Δε σας το πα, ο Γιάννης ανέβασε ΠΑΛΙ πυρετό σήμερα!

Εεεεεεεεεεε, ωραία;;; Ούτε εβδομάδα δεν συμπληρώσαμε! Αύριο θα τον κρατήσω σπίτι κι εύχομαι να την περάσουμε λάιτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ξέρω πουλάκι μου, αλλά σε τέτοιες στιγμές προσπαθείς να δεις τα καλά στη ζωή σου, ε;;!

Σας το πα; Δε σας το πα, ο Γιάννης ανέβασε ΠΑΛΙ πυρετό σήμερα!

Εεεεεεεεεεε, ωραία;;; Ούτε εβδομάδα δεν συμπληρώσαμε! Αύριο θα τον κρατήσω σπίτι κι εύχομαι να την περάσουμε λάιτ.

καλα, κακα.. οταν ειναι να γινει κατι κακο και ιδιως οταν το ξερεις απο πριν κοιτας να το αντιμετωπισεις..ολα περνουν, απλα δε ξεχνιουνται και στα θεματα υγειας καμια φορα δεν ξεχνιουνται οχι μονο απο τη μνημη αλλα και απο το ιδιο το σωμα..

και για να το ευθυμησω το πραγμα..

αν δεν παει καλα αντε να αδυνατισω μετα.. ουφ.. ενω αν ειχα μια τελειομηνη κυηση θα χα και το αλλοθι και με τον θηλασμο θα ξαναγινομουν στυλακι τωρα ΚΑΙ θα εχω αποθηλασει ΚΑΙ θα θελω διαιτα.. μαμοτη μου..

παντως η μικρη οταν την κοιμιζα παροτι δεν με ειδε στενοχωρεμενη τρεις φορες γυρισε και με πηρε σφιχτα αγκαλια ολο αγαπη και τρυφεροτητα..

ισως ενστικτο.

Δε σου 'χα πει; Εγώ στη δικιά μου έδινα 400? για 6-7 ώρες την ημέρα.

Άσε ρε, έχει ρέψει το μωρό, σταδιάλα.

Είπε ο παιδίατρος, άλλα αρρωσταίνουν λίγο κάθε χρόνο και δεν το καταλαβαίνεις, άλλα φτιάχνουν τ' αντισώματα μαζεμένα.

Αν αρρωσταίνει έτσι και του χρόνου θ' αυτοκτονήσω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δε σου 'χα πει; Εγώ στη δικιά μου έδινα 400? για 6-7 ώρες την ημέρα.

Άσε ρε, έχει ρέψει το μωρό, σταδιάλα.

Είπε ο παιδίατρος, άλλα αρρωσταίνουν λίγο κάθε χρόνο και δεν το καταλαβαίνεις, άλλα φτιάχνουν τ' αντισώματα μαζεμένα.

Αν αρρωσταίνει έτσι και του χρόνου θ' αυτοκτονήσω!

εγω την δουλεια να κραταει κανεις το παιδι του αλλου τη θεωρω εξαιρετικα επικινδυνη με την εννοια οτι ο καθε γονιος κουβαλαει μι τρελλα μεσα του και εχε απαιτησεις η εχει διαπλασει το παιδι του ετσι ωστε ο ιδιος να εχει υπερβολικες απαιτησεις απο τους αλλους..

σαφως δεν ισχυει παντου αλλα συμβαινει.. και εγω δεν θα το κανα ακριβως για αυτο το λογο..

περαστικα βρε κοριτσι και τουλαχιστον να μην κολλας εσυ συχνα τωρα που σαι εγκυος...αυτο ειναι εξισου σημαντικο

(παντως ειδες? πηγα μια μερα να σου γραψω οταν μου γραψες οι σε προλαβα και εμεινα πρωτη εγκυος .."στοιχηματιζουμε οτι θα τερματισεις πρωτη?" και κατα πασα πιθανοτητα θα βγω και σωστη..)

Διαφημίσεις

μάλιστα όκ,εγώ λέω λιγότερα να ζητήσω.

πάντως αυτό που λένε την πρώτη χρονιά μόνο αρρωσταίνουν δεν ισχύει...

τα παιδιά του κουμπάρου στην αθήνα πάνε από μωρά παιδικό σταθμό και κάθε χρόνο αρρωσταίνουν με βρογχιολίτιδες,ωτίτιδες,ένα σωρό,και 2 φορές που ήρθαν κέρκυρα μας κόλλησαν όλους!!δεν είχα την μικρή μου ευτυχώς...

κοίτα και μένα δεν μου αρέσει να κρατάω ξένα παιδιά,αλλά το έχω κάνει με παιδιά κουμπάρων,την ανηψιά μου...κάνω ακριβώς ότι μου λένε οι γονείς...

δεν ξεφεύγω σε τίποτα...

άλλοι είναι χύμα,άλλοι έχουν απαιτήσεις...

άλλοι δεν έχουν πρόγραμμα στο παιδί,άλλοι έχουν...

ότι θέλουν...το δικό μου παιδί πάντως δεν θα το χαλάσω αν κρατήσω κάποιο παιδάκι...

κοίτα και μένα δεν μου αρέσει να κρατάω ξένα παιδιά,αλλά το έχω κάνει με παιδιά κουμπάρων,την ανηψιά μου...κάνω ακριβώς ότι μου λένε οι γονείς...

δεν ξεφεύγω σε τίποτα...

άλλοι είναι χύμα,άλλοι έχουν απαιτήσεις...

άλλοι δεν έχουν πρόγραμμα στο παιδί,άλλοι έχουν...

ότι θέλουν...το δικό μου παιδί πάντως δεν θα το χαλάσω αν κρατήσω κάποιο παιδάκι...

σωστα..ετσι ειναι και καλα θα κανεις..

παω να πλυθω και να ξαπλωσω μπας και κοιμηθω..

καλο βραδυ και πρωτα ο Θεος τα λεμε αυριο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...