Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν το ξέρεις; Ο νόμος του Μέρφυ, "ότι είναι δυνατόν να πάει στραβά, θα πάει"!!!

Παρασκευή απόγευμα!

Αυτή τη φορά μαζί με τον χάζμπαντ! Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήταν Αθήνα κι όλα μόνη μου τα έκανα.

Πλάκα θα 'χει. :D

ελα βρε.. αληθεια? εμενα ειναι μαζι παντου και παντα οσον αφορα τις εγκυμοσυνες.. εχει φοβηθει το ματακι του..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι ωραία,κι εμείς μαζί πηγαίναμε πάντα.

βλέπεις το μπεμπέ κάθε φόρα...με ένα τεράστιο χαμόγελο είμασταν...και ποτέ δεν μας έφτανε η λίγη ώρα που βλέπαμε τον υπέρηχο...

Ναι, τη θυμάμαι αυτή την αίσθηση. Το πεθυμούσες το μωρό κι ανυπομονούσες για τον επόμενο υπέρηχο!

Άσε, μόνη τα πέρασα. Μόνο στους μεγάλους υπέρηχους μπόρεσε και πήρε άδεια και ήρθε μαζί μου.

Τώρα θα 'ναι αλλιώς.

Λες ν' ανυπομονώ και τώρα να το δω;

Άσε που κόλλησα με μια άλλη σκέψη! Αισθάνομαι άσχημα που θα στερηθεί ο Τζόνυ την αποκλειστικότητα που 'χε μέχρι τώρα. Θα μοιραστεί τα πάντα του τώρα, δωμάτιο, ντουλάπα, γονείς, αγκαλιά.

Πωωωωωωωω, καλά μου λέγανε οι αθηναίοι γονείς φίλοι μου "το κυριότερο συναίσθημα που 'χεις όταν είσαι γονιός είναι οι ενοχές". :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλέ ξέχασα είδα το κουκλί σου χθες μαεστρία!!!

σοβαρός με τα σαρκώδη του χείλη!!

φαίνεται μεγάλο παιδί,2 χρονών και μεγαλύτερο ίσως!!

Δεν είναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ;;;;;

Ναι, φαίνεται μεγάλος, αλλά είναι τα ρούχα και τ' ότι στήθηκε τόσο σοβαρός μπροστά στην κάμερα!

Αδυνάτισε κιόλας, κάτι που ψήλωσε, κάτι οι ιώσεις, έχει γίνει μοντέλο! :D

ελα βρε.. αληθεια? εμενα ειναι μαζι παντου και παντα οσον αφορα τις εγκυμοσυνες.. εχει φοβηθει το ματακι του..

Αφού δούλευε στην Αθήνα ο άνθρωπος κοριτσάκι μου! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

από την ώρα που ήρθε ο μπαμπάς μας,έχει κρεμαστεί στα πόδια του και τον μοιρολογάει...

κλαίει,μουρμουράει και γκρινιάζει...

τα δόντια τα κάτω τα πλαινά είναι φουσκωμένα,ελπίζω να είναι αυτό...

(λέτε να έχω καταντήσει σαν τη κουμπάρα?για ότι κάνει ο μικρός φταίνε τα δόντια,τώρα βγάζει τα τελευταία,θέλω να δω μετά τι δικαιολογία θα έχει...)

χαχα

τώρα ησύχασε,την ταίζει...

καλέ τι σκέφτεσαι από τώρα...

γιατί δεν σκέφτεσαι ότι θα έχει παρέα αργότερα να παίζει,είναι σημαντικό να έχεις αδέρφια...

Ναι, τη θυμάμαι αυτή την αίσθηση. Το πεθυμούσες το μωρό κι ανυπομονούσες για τον επόμενο υπέρηχο!

Άσε, μόνη τα πέρασα. Μόνο στους μεγάλους υπέρηχους μπόρεσε και πήρε άδεια και ήρθε μαζί μου.

Τώρα θα 'ναι αλλιώς.

Λες ν' ανυπομονώ και τώρα να το δω;

Άσε που κόλλησα με μια άλλη σκέψη! Αισθάνομαι άσχημα που θα στερηθεί ο Τζόνυ την αποκλειστικότητα που 'χε μέχρι τώρα. Θα μοιραστεί τα πάντα του τώρα, δωμάτιο, ντουλάπα, γονείς, αγκαλιά.

Πωωωωωωωω, καλά μου λέγανε οι αθηναίοι γονείς φίλοι μου "το κυριότερο συναίσθημα που 'χεις όταν είσαι γονιός είναι οι ενοχές". :rolleyes:

καλα.. εγω αυτες τις ενοχες τις ειχα απο πριν μεινω εγκυος και ακομη υπαρχουν αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε ολα δικα μας και αυτο ισχυει και για τα παιδια μας.. στην ουσια ειναι πιο σημαντικο αν ειναι εφικτο να μεγαλωσουν μαζι με αλλο παιδι..μαθαινουν να συνυπαρχουν με διαφορετικο τροπο και αυτο θεωρω οτι ειναι για καλο.. τυχον διαφωνιες μεταξυ τους θα ναι α) λογω διαφορετικοτητας χαρακτηρων β) λογω κακης διαχειρισης των γονιων (πχ διακρισεις)

κοιμησα τη μικρη.. παω και εγω να κοιμηθω οσο μπορεσω και μολις ξυπνησουμε να φαμε..

καλο απογευμα και θα σας πω τα νεα μου.. ελπιζω καλα, θετικα whatever απο αυτη την αποψη..

Δεν είναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ;;;;;

Ναι, φαίνεται μεγάλος, αλλά είναι τα ρούχα και τ' ότι στήθηκε τόσο σοβαρός μπροστά στην κάμερα!

Αδυνάτισε κιόλας, κάτι που ψήλωσε, κάτι οι ιώσεις, έχει γίνει μοντέλο! :D

Αφού δούλευε στην Αθήνα ο άνθρωπος κοριτσάκι μου! :rolleyes:

δεν θυμαμαι τι εκανε ο ανδρας σου στην Αθηνα, ουτε το πα κατηγορηματικα.. ο καθενας οπως μπορει..

Γειά σας κοριτσάκια!

Προσπ το είδατε το σποράκι σας? Ήταν σαν ψαράκι που κάνει κολοτούμπες? Η Γεωργίτσα τουλάχιστον μόλις άνοιγε ο υπέρηχος την έβλεπα να κάνει σβούρες.

Περιμένουμε νέα!

Και εμένα ο άντρας μου πάντα ερχόταν στον γιατρό μαζί μου. Στον μεγάλο υπέρηχο όταν καθόμασταν στην αίθουσα αναμονής του έκανα πλάκα λέγοντας του οτι εδώ δεν επιτρέπεται να είναι παρών στην εξέταση και πως ο γιατρός μας το επέτρεπε γιατί τον γνωρίζει. Φούντωσε λοιπόν και μόλις ήρθε η σειρά μας έφυγε μπροστά φορτσάτος, στέκεται αγριεμένος μπροστά στην κοπέλα που θα με ετοίμαζε μέχρι να έρθει ο γιατρός και της λέει: ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΩ. Η κοπέλα του απάντησε πολύ γλυκά πως και φυσικά θα ήταν παρών. είσαι τυχερή της λέει ο άντρας μου, ήμουν έτοιμος να κάνω φασαρία:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Η Γεωργίτσα κοιμάται και εγώ μόλις έβαλα ένα κουνουπίδι στην χύτρα (δεν μυρίζει καθόλου το σπίτι;)) και όπως σφράγυσα το καπάκι το έκανα λίγο άτσαλα και ακούστηκε θόρυβος και ακούω την φωνούλα της απο το δωμάτιο να φωνάζει ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ! Πηγαίνω στο δωμάτιο , της δίνω ένα φιλάκι και την ρωτάω τί έπαθε. Μου έδειχνε προς την κουζίνα και έλεγε μπαμ:P:p την χάιδεψα και ξανακοιμήθηκε. Να δούμε το βράδυ τί θα κάνει:rolleyes:

ηρθα και εγω..

μαλλον maestria θα μεινετε μονες με την annina να τερματισετε εγκυμοσυνες..

δεν μπορει να διακρινει καθαρη εικονα εμβρυου και κινησης.. κατι απλα φαινεται αλλα δεν δηλωνει κινηση και θα με ξαναδει την Παρασκευη.. τοτε λογικα θα βεβαιωσει οτι δεν υπαρχει βιωσιμο εμβρυο..εκεινος λεει οτι υπαρχει κι περιπτωση να ειναι ολα καλα για αυτο και δεν μιλα με σιγουρια ακομη.

τελος παντων σε οποια τετοια περιπτωση λογω οτι ειναι μικρη η κυηση δεν θα κανει αποξεση πριν περασει καμια βδομαδα σε περιπτωση που επιβεβαιωθει γιατι κατα πασα πιθανοτητα ανα πασα στιγμη (αν ισχυει αυτο το σεναριο) θα αποβαλλω απο μονη μου..

σουπερ ε?

εχει και θετικα η υποθεση

α) το ξερω και θα φοραω σερβιετα οπου και να μαι

β) οικονομια χρηματων..

και εις αλλα με υγεια..

στο σεναριο να ειναι τελικα βιωσιμο απλα ανησυχω αν αυτη η καθυστερηση μελλοντικα επιφερει αλλα αναπτυξιακα προβληματα αλλα τι να λεμε τωρα..

its party time..

maestro.. ξερω οτι δεν ειναι και τα καλυτερα που διαβαζεις αλλα οχι οτι σε αφορουν κιολας...

αυτιααααα...

έλα βρε προσπεράκι...

περίμενε μέχρι την παρασκευή,κάτι θα δει...

μήπως είναι πολύ νωρίς?

έκανες ξανά χοριακή?

δλδ δεν έδειξε τίποτα ο υπέρηχος?

σκεφτόμαστε θετικά...πιστεύω ότι κάτι θα δει...

έχει σκ#$%ουπέρηχο!!!!!!!

:)

ότι να΄ναι λέω ε????

δεν θυμαμαι τι εκανε ο ανδρας σου στην Αθηνα, ουτε το πα κατηγορηματικα.. ο καθενας οπως μπορει..

O άντρας μου δούλευε 2,5 χρόνια στην Αθήνα, εκεί ήταν αρχικά η θέση του και μετά πήρε μετάθεση.

μαλλον maestria θα μεινετε μονες με την annina να τερματισετε εγκυμοσυνες..

Θκατάααααααααααααααααααααααααα! :evil:

Μη χάνεις ελπίδες ακόμα, δεν ξέρεις, μπορεί κάτι να γίνει! Τουλάχιστον, αν - φτου κακά - δεν γίνει, καλύτερα νωρίς, λιγότερη ταλαιπωρία για τον οργανισμό σου, έτσι δεν είναι;

maestro.. ξερω οτι δεν ειναι και τα καλυτερα που διαβαζεις αλλα οχι οτι σε αφορουν κιολας...

Βρε χαζούλα, εμένα σκέφτεσαι; Σιγά, αυτό είναι το θέμα; Μια χαρά είμαι εγώ, ΕΣΥ να 'σαι καλά! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τα δικά μου τα ξέρετε...

πήγα στους δικούς μου κι άκουσα τον εξάψαλμο!!!!

για όλα τα προβλήματα του σύμπαντος φταίω εγώ...

η μάνα μου μούγκα...κι όταν άνοιξε το στόμα της για να πει ότι δεν πάω καθόλου να μας δει...

"το παιδί πάει στην μάνα,κι όχι η μάνα στο παιδί"

μιλάμε παίρνω τα μπουγαλάκια μου και φεύγω εξωτερικό...άνετα!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...