Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε συ η μικρη εχει πολυ γκρινια λογω δοντιων και δεν προλαβαινω να μπω και πολυ απο το σπιτι!!

Κι εσένα έχει γκρίνια;;; Κορίτσια δεν αντέχετε το κοριτσάκι μου, ειδικά το βράδυ κάνει αγώνα για να κοιμηθεί

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το Aptamil ειναι σκονη? σωστα?..οχι σκονη δεν θελω να δωσω..οπως ειπε και η ΕΥΑ θα ρωτησω τη παιδιατρο..οχι οτι αυτη ξερει καλυτερα (τιποτα δεν ξερει, ολα στην τυχη και λογω πεπατημενης τα λεει..απο παιδι σε παιδι ισχυουν αλλα πραγματα)..αλλα ετσι να εχω κλεισει τον κυκλο των χαμενων...αγελαδινων προιοντων..

με νευριάζει κ εμένα που είναι σκόνη θα δούμε... θα της το δώσω για κανένα μήνα ακόμα κ μετά μάλλον κανένα Ολυμπος με κόβω να της δίνω

Κι εσένα έχει γκρίνια;;; Κορίτσια δεν αντέχετε το κοριτσάκι μου, ειδικά το βράδυ κάνει αγώνα για να κοιμηθεί

ε τοτε μαλλον ειναι εβδομαδα αλματος αναπτυξης.. δεν ειναι τυχαιο που και τα τρια εχουν γκρινια..

παντως και εγω εχω διαβασει αρκετες στο parents που δινουν το Ολυμπος..

Διαφημίσεις

και υποτιθεται οτι δουλευουμε ετσι??? μαλλον τον κοσμο χιχι!!! (εγω εχω καβατζωσει μια και μου κανει μια χαρτοδουλεια και οι αλλοι δυο κανουν τα δικα τους και εγω εχω ενα τεραστιο φακελο μπροστα μου και δειχνω σα να πηζω απο δουλεια...)

καλημεραααα!!!!

τι κανετε?

παω να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας και τα ξαναλεμε μετα!

φιλιαααα!!!

προλαβαινεις δεν προλαβαινεις elenada..τελευταια στιγμη τα αφησες!!!

καλημερα!!!!

καλημέρα κοριτσάκια!!!!

βλέπω όλες είχαμε ένα ωραίο σκ...δουλειές,δουλειές!!!

κι ακόμα δεν έχω τελειώσει με τον στολισμό,χθες το βράδυ μαζέψαμε το δέντρο με την Έλλη να μας "βοηθάει"!!!

εμείς κορίτσια φοράμε ήδη 12-18 μηνών ρούχα και πάνες Νο 5.

έχουμε την μπάκα που ενοχλεί!!

χεχε

τώρα από εδώ και πέρα δεν θα παίρνουν πολύ βάρος και ύψος...

το σάββατο το βραδάκι πήγαμε στους κουμπάρους και προσπαθούσαν να παίξουν η δική μου με το βαφτηστήρι,2 χρονών.

αυτός κρυβόταν και η Έλλη τον έψαχνε,του έπαιρνε τα παιχνίδια κι αν πήγαινε κάτι να της πάρει,του το τραβούσε,δεν χαμπάριαζε...

έχουν γέλιο!!

συνήθως τα αδέρφια τσακώνονται,αλλά παίζει ρόλο πως το αντιμετωπίζουν οι γονείς...και ειδικά όταν έρχεται ένα δεύτερο μωρό...

το βαφτηστίρι μου ζηλεύει από μικρό...η κουμπάρα μου δεν μπορεί να πάρει την Έλλη αγκαλιά,η ανηψιά μου πάλι ποτέ δν ζήλεψε κανένα παιδάκι...

ούτε την δική μου,ούτε την αδερφή της.

κι εμείς στον 12ο θα αλλάξουμε γάλα...θα πάμε σε φρέσκο.

στην σελίδα της greenpeece λέει για το γάλα,τους ελέγχους που έχουν κάνει.

Διαφημίσεις

και υποτιθεται οτι δουλευουμε ετσι??? μαλλον τον κοσμο χιχι!!! (εγω εχω καβατζωσει μια και μου κανει μια χαρτοδουλεια και οι αλλοι δυο κανουν τα δικα τους και εγω εχω ενα τεραστιο φακελο μπροστα μου και δειχνω σα να πηζω απο δουλεια...)

Αυτό ειναι το κόλπο!! και εγώ έτσι κάνω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...