Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eγώ μπαίνω μόνο όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω. Αλλά πλέον δε θα διαβάζω πολλά πολλά, γιατί είναι και λίγο της κινδυνολογίας.

Προσπεράκι σήμερα πας γιατρό;;;; Άντε, τέλεια! Εύχομαι όλα καλά, που θα 'ναι βεβαίως βεβαίως!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγώ μπαίνω μόνο όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω. Αλλά πλέον δε θα διαβάζω πολλά πολλά, γιατί είναι και λίγο της κινδυνολογίας.

Προσπεράκι σήμερα πας γιατρό;;;; Άντε, τέλεια! Εύχομαι όλα καλά, που θα 'ναι βεβαίως βεβαίως!

κοιτα..

οταν περνας φυσιολογικη εγκυμοσυνη και δεν εχεις παρε δωσε με φορουμ λογω πχ καποιου γνωτσου η καποιας φημης απλα δεν μπαινεις στον κοπο ποτε να ψαξεις για ολα αυτα και να μοιραστεις ..περιττη γνωση.. αυτο εγω το θεωρω και τυχη πλεον!

οταν περνας προβληματα η αν σαν ανθρωπος εισαι αγχωδης και διυλιζεις και τον κώνωπα μπλεκεσαι σε αυτα τα φορουμ και μαθαινεις περισσοτερα απο αυτα που χρειαζεσαι..

η ενημερωση μεσω των φορουμ ειτε απο εμπειρικες διατυπωσεις οπως ειναι στο parents η μεσω εξειδικευμενων απαντησεων επιστημονων οπως ειναι αλλα site με forum (ας μην αναφερω ποια) ναι μεν δινουν ελπιδες η αγχος στην αναγνωστρια αλλα δημουργουν και προβληματα στους μαιευτηρες καμια φορα γιατι παει η αλλη τρελλαμενη στον γιατρο της και διατυπωνει θεωριες μεχρι και επιστημονικης φαντασιας και καλειται ο γιατρος να δωσει εξηγησεις ακομη και για θεματα που δεν ευσταθουν..

αν παρατηρησεις η μεγαλη πλειοψηφια ατομων που γινανε μελη στο parents ειναι ατομα με καποιο θεμα που αναζητησαν διαδικτυακα απαντησεις και βοηθεια η λογω της φημης (γραφει η κουμπαρα και μου πε καλα λογια και κανω join και εγω..)

βοηθεια η λογω της φημης (γραφει η κουμπαρα και μου πε καλα λογια και κανω join και εγω..)

αυτο δεν ισχυει για μενα..

εγω αναζητωντας απαντησεις στα θεματα μου γνωρισα το site στην αρχη της ακμης του..

αν παρατηρησεις η μεγαλη πλειοψηφια ατομων που γινανε μελη στο parents ειναι ατομα με καποιο θεμα που αναζητησαν διαδικτυακα απαντησεις και βοηθεια η λογω της φημης (γραφει η κουμπαρα και μου πε καλα λογια και κανω join και εγω..)

Aυτή είμαι εγώ! Έψαχνα πληροφορίες για τον υποσπαδία του Τζόνυ.

ναι σημερα το μεσημερι.. θα δουμε.. τι θα δουμε..δεν ξερω χαχα!!

ελπιζω ενα κυημα στο σακο και καρδουλα.. αυτο ειναι το επιθυμητο..

Όλα καλά θα πάνεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

good luck προσπ!!

εγώ θυμάμαι είχα μπει τις μέρες που κάναμε την πρώτη προσπάθεια.έψαχνα τις γόνιμες μερες,μετά γράφτηκα,αλλά δεν ενεργοποιήθηκε,και με έγραψε ο άντρας μου ξανά με νικ ότι γούσταρε...το αντίθετο του μάμα μια!!!

good luck προσπ!!

εγώ θυμάμαι είχα μπει τις μέρες που κάναμε την πρώτη προσπάθεια.έψαχνα τις γόνιμες μερες,μετά γράφτηκα,αλλά δεν ενεργοποιήθηκε,και με έγραψε ο άντρας μου ξανά με νικ ότι γούσταρε...το αντίθετο του μάμα μια!!!

Ααααααααα, είναι κι ο χάζμπαντ σου των φόρουμ;

Εμένα δεν έχει καμία σχέση. Ψιλοζηλεύει βέβαια, ειδικά όταν κάθομαι πολύ ώρα κι απασχολούμαι στο φόρουμ.

Του λέω να του κάνω και σελίδα στο φβ, αλλά τα βαριέται!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λοιπον οπως φοβομουν με πηραν απο το γραφειο του γιατρου και μου ανεβαλλαν το ραντεβου παλι καλα ομως για πιο αργα σημερα.. στις 19.30 γιατι εχει τοκετο...

αν σας πω οτι το χα διαισθηση οτι θα παρουν και θα το αλλαξουν? τουλαχιστον δεν εινα για αλλη μερα αλλα μηδεν απρο του τελους καμαριζεν καθοτι μπορει να στραβωσει και τιποτε και να μου το ακυρωσουν εντελως.. μεχρι τις 19.30 ειναι οι ωρες πολλες..

αλλιως το νωριτερο Τεταρτη θα με παει..

τουλαχιστον εκανα μπανιο... παω να στεγνωσω τα μαλλια μου και μακαρι η μικρη να κοιμηθει λιγακι για να κοιμηθω και εγω..

ουφ... ολο αγωνια.. αμαν πια.. βλακειες..

και εγω εγγραφηκα με δυσκολια..δεν τα καταφερνα στην αρχη καποια στιγμη μπορεσα..αρχες Αυγουστου οπως φαινεται.. μολις ειχα κανει και την περιδεση..

Διαφημίσεις

ουφ... ολο αγωνια.. αμαν πια.. βλακειες..

Nαι καλέ, αφού και μόνη σου τα λες! Ηρέμησε! Δεν θ' αλλάξει και τπτ μέχρι την Τετάρτη. :rolleyes:

Εγώ νυστάζω αφόρητα!!! Περιμένω να 'ρθει ο χάζμπαντ να με πάρει, μάλλον σε καμιά ώρα. Αρνούμαι να κάνω οτιδήποτε παραπάνω, έως ότου πληρωθώ έστω κι ένα μηνιάτικο!!! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nαι καλέ, αφού και μόνη σου τα λες! Ηρέμησε! Δεν θ' αλλάξει και τπτ μέχρι την Τετάρτη. :rolleyes:

Εγώ νυστάζω αφόρητα!!! Περιμένω να 'ρθει ο χάζμπαντ να με πάρει, μάλλον σε καμιά ώρα. Αρνούμαι να κάνω οτιδήποτε παραπάνω, έως ότου πληρωθώ έστω κι ένα μηνιάτικο!!! :mad:

χμμ.. εγω ειμαι στην αλλη ακρη.. εχω υποχρεωση και αναγκη να με πληρωνουν και για αυτο προσπαθω εστω και απουσα να μαι..παρουσα.

Βεβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι προτιμω τη δικη μου περιπτωση εκ των δυο..

υπομονη.. συ ξερεις..

δεν ασχολείται με φόρουμ,με την εγγραφή με βοήθησε.

αλλά με το ίντερνετ ασχολείται,αυτός έχει φτιάξει το σίτε του μαγαζιού...

προσπ εγώ όποτε έχω προαισθήματα βγαίνω αληθινή...

αν ξυπνήσω το πρωί με προαίσθημα για τα οικονομικά κάτι θα γίνει,όποτε χτυπάει το τηλ για καλό δεν είναι πλέον...

με πήρε κι ο πατέρας μου,το απόγευμα θέλει να πάμε να μιλήσουμε...

θα μας πρήξει πάλι,θα πει τα δικά του...και άκρη δεν θα βγάλουμε.

μετά ευτυχώς φεύγει για δουλειά ξανά....

κατά τα άλλα σήμερα που είμαι στα χάλια μου πάλι,έχω και τη μικρή να μου έχει βγάλει το λάδι...

πάντα έτσι γίνεται,να μην έχεις όρεξη και να έχεις χίλια 2 στο κεφάλι σου...

εσύ μαεστρία πότε θα πας στον γιατρό?

πάντα έτσι γίνεται,να μην έχεις όρεξη και να έχεις χίλια 2 στο κεφάλι σου...

Δεν το ξέρεις; Ο νόμος του Μέρφυ, "ότι είναι δυνατόν να πάει στραβά, θα πάει"!!!

εσύ μαεστρία πότε θα πας στον γιατρό?

Παρασκευή απόγευμα!

Αυτή τη φορά μαζί με τον χάζμπαντ! Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήταν Αθήνα κι όλα μόνη μου τα έκανα.

Πλάκα θα 'χει. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

είναι ωραία,κι εμείς μαζί πηγαίναμε πάντα.

βλέπεις το μπεμπέ κάθε φόρα...με ένα τεράστιο χαμόγελο είμασταν...και ποτέ δεν μας έφτανε η λίγη ώρα που βλέπαμε τον υπέρηχο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...