Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν πειράζει βρε κορίτσι, για λίγο καιρό είναι.

ΣΟΥΠΕΕΕΕΕΡ! Είναι και κέντρο, με το λεωφορείο θα πεταγόμαστε για βόλτα. :D

Έσοδα για τη Helexpo και ωραίος τρόπος να διασκεδάσουν οι έχοντες οικογένεια.

εδω στην Αθηνα τιποτε δεν γινεται για κοινωνικο σκοπο..τις γιορτες.. σιγουρα οχι.. παει αλλου το χρημα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδή κάθομαι στη τραπεζαρία στο ίντερνετ,συνήθως όταν περνάει νταλίκα κουνιέται το τραπέζι λόγω λακουβών και μεγάλης ταχύτητας,τώρα όμως κράτησε αρκετό διάστημα,και φορτηγό δεν πέρασε...

όχι πολύ δυνατό,δεν είδα κόσμο να βγήκε έξω από το παράθυρο...

εδω στην Αθηνα τιποτε δεν γινεται για κοινωνικο σκοπο..τις γιορτες.. σιγουρα οχι.. παει αλλου το χρημα..:rolleyes:

E, καλά κι εδώ δεν είναι παναγίτσες, μη νομίζεις.

Αλλά η Helexpo για φούντο πάει, οπότε είπανε μάλλον να δραστηριοποιηθούνε.

Καλά ο μικρός έχει μισή ώρα και παραπάνω τραγουδάει στο κρεβάτι του. :D

Να κεράσω κάτι για τη λιγούρα; (και την τρομάρα;)

chocolates.jpg&t=1

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

επειδή κάθομαι στη τραπεζαρία στο ίντερνετ,συνήθως όταν περνάει νταλίκα κουνιέται το τραπέζι λόγω λακουβών και μεγάλης ταχύτητας,τώρα όμως κράτησε αρκετό διάστημα,και φορτηγό δεν πέρασε...

όχι πολύ δυνατό,δεν είδα κόσμο να βγήκε έξω από το παράθυρο...

Συνηθισμένο δεν είναι στα Επτάνησα Χριστίνα;

Εδώ συνέχεια έχουμε πάντως, απο παιδί θυμάμαι. Ειλικρινά, ούτε που φοβάμαι πλέον.

Καλά είσαι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εγω χεζ... κανονικα.. εχω εντονη την εμπειρια του 1999 και μου χρωστανε και στα Goodys ενα μενου που χα πληρωσει αλλα λογω σεισμου δεν προλαβα να παραλαβω..:tongue:

XαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXα! Να πας να το ζητήσεις!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν τρομάζω...μια φορά είχε γίνει μεγάλος σεισμός,κοιμόμουν,πρωί...έρχεται η αδερφή μου σαν τη τρελή...σεισμόςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

καλά λέω και ξαναπέφτω για ύπνο!!!!!!!!!!!

εγω χεζ... κανονικα.. εχω εντονη την εμπειρια του 1999 και μου χρωστανε και στα Goodys ενα μενου που χα πληρωσει αλλα λογω σεισμου δεν προλαβα να παραλαβω..:tongue:

αμάν βρε παιδάκι μου..που το θυμήθηκες,και είσαι κι έγκυος!!!!!!!!!:D:D

δεν τρομάζω...μια φορά είχε γίνει μεγάλος σεισμός,κοιμόμουν,πρωί...έρχεται η αδερφή μου σαν τη τρελή...σεισμόςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

καλά λέω και ξαναπέφτω για ύπνο!!!!!!!!!!!

Εγώ ήμουν διακοπές Κεφαλλονιά (με πρώην ;)) όταν έγινε ο μεγάλος τελευταία στη Λευκάδα.

Σηκωνόμαστε τρομαγμένοι πρωινιάτικα, βγαίνουμε έξω. Περιμένουμε λίγο, βλέπουμε ησυχία, στη Κεφαλλονιά είναι και γερά τα σπίτια, ένεκα οι σεισμοί, οπότε ξαναπάμε μέσα και νάνι πάλι.

Οι ιταλοί που μένανε παραδίπλα τα 'χανε παίξει! Δε νομίζω να ξανακοιμηθήκανε ήσυχοι ένα βράδυ. :lol::lol::lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σημερα παιδια γκρινια η μικρη και δνε ξερω τι αλλο..

ουτε καν τρωει...με το ζορι..

τεσπα.. παντως αν και ξυπναει κοιμαται λιγο καλυτερα και δεν με ζηταει που δεν ειμαι διπλα της..με λιγα λογια κοιμαμαι στο κρεβατι μου λιγες μερες τωρα..

αυτααα..

παω να την κανω μπανιο..

Διαφημίσεις

παω να την κανω μπανιο..

Ξύπνια είναι; Ο δικός μου τώρα δεν ακούγεται, θα τον πήρε ο ύπνος.

Ανοίγεται Η/Υ όταν είναι ξύπνια, ε; Εγώ όχι από τότε που περπατάει, γιατί πάει και πατάει το κουμπί του κουτιού (έχει και φωτάκι το άτιμο) και τον κλείνει!!!

Μια φορά μόνο που το 'χα ανοιχτό και ξύπνησε από μεσημεριανό ύπνο, του 'βαλα βιντεάκια απ' το γιουτιουμπ. Από τότε τον δείχνει και λέει "λαλά" (τραγούδια). :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πρέπει να πάω να βάλω τη μικρή για ύπνο και βαριέμαι!!!

Χώσε τον άντρα σου καλό μου. :tongue:

Εγώ πρέπει να σιδερώσω λίγο. Ξεκίνησε ο χάζμπαντ, αλλά είναι αρκετά, ας κάνω κι εγώ, να τελειώνουμε σήμερα. Περιμένουν κι άλλα στην απλώστρα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

του 99 ηταν δυνατος σεισμος καθως εγινε στη Παρνηθα αλλα ο μετασεισμος ηταν το κατι αλλο..

πρωτη φορα ειδα τετοιο παραληρημα στην Αθηνα.. δεν κουνιοταν φυλλο στο δρομο και τα κινητα δεν λειτουργουσαν οπως και τα σταθερα για πανω απο μερα.. να μην μπορεις να ειδοποιησεις οτι εισαι καλα.. χαμος στο ισιωμα.. και μετα βεβαια πολλοι αστεγοι προς τα Δυτικα..

ειμαστε σεισμογενης χωρα και πρεπει να υπαρχει ενημερωση και προληψη οσο το δυνατον..

εμεις ειμαστε σε μονοκατοικια του 1959 με μηδενικα αντισεισμικα μετρα και με καμποσους σεισμους στο ενεργητικο τους και γυρω γυρω 8 ροφα κτιρια.. να λες..

η θα με πλακωσει το δικο μου (βεβαια ειναι μονοκατοικια και προλαβαινεις μαλλον να βγεις εξω) η θα με πλακωσουν οι γυρω..

τεσπα.. εχει σασπενς το θεμα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...