Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι κοριτσια εχετε δικιο αλλα εχω και υποχρεωσεις..

σημερα το απογευμα ξαναπηγα στο γραφειο μετα του συζυγου για κανα δυωρο και τακτοποιησα καποιες τρεχουσες σημαντικες εκκρεμοτητες γιατι σκοπευω να επιδιωξω την αδεια για καμια εβδομαδα (ελπιζω να μη με προλαβει και με βρει απο μονη της..δε θα ναι για καλο) και ετσι τωρα ειμαι και στη συνειδηση μου πιο ηρεμη..

ηδη αρχισε να βρεχει εδω.. αντε να δουμε ποσο θα κρατησει..

στενοχωριεμαι παντως που δεν μπορω να ακολουθησω τη μικρη εκτος σπιτιου.. ειλικρινα.. περιορισμενα πραγματα και παντα με τη συνοδεια του συζυγου..

αυτα.. θα τα πουμε αυριο παλι πρωτα ο Θεος..

φιλια

μάλλον τα δόντια,θα δείξει...

θέλει την πιπίλα πολύ σήμερα και μας δείχνει το ψυγείο να της βάλουμε κρέμα στα δόντια...

ή απλά κακή όρεξη!!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Τ Ρ Ε Λ Λ Α ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ..ΜΕ ΞΕΠΑΤΩΣΕ

ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!

Εβδομαδα αναπτυξης...????

Διαφημίσεις

σουπερ... σνιφ.. και εμεις θελουμε.. γιατι του Δημου Αθηναιων ειναι για κλαμματα..

απο την αλλη..

με την κριση αυτα δεν ειναι περιττα εξοδα?? οεο??

Διαφημίσεις

στενοχωριεμαι παντως που δεν μπορω να ακολουθησω τη μικρη εκτος σπιτιου.. ειλικρινα.. περιορισμενα πραγματα και παντα με τη συνοδεια του συζυγου..

Δεν πειράζει βρε κορίτσι, για λίγο καιρό είναι.

ΣΟΥΠΕΕΕΕΕΡ! Είναι και κέντρο, με το λεωφορείο θα πεταγόμαστε για βόλτα. :D

με την κριση αυτα δεν ειναι περιττα εξοδα?? οεο??

Έσοδα για τη Helexpo και ωραίος τρόπος να διασκεδάσουν οι έχοντες οικογένεια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...