Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενα υπνοδωματιο εχεις?δεν ξερω,μαλλον η κουκετα ειναι το καλυτερο.

εγω ευτυχως εχω δευτερο υπνοδωματιο και προς το παρον το εχω γραφειο-αποθηκη.

oui (όπως είπε και η σκατούλα μου που το άκουσε απο μια διαφήμιση)

Δεν με ενθουσιαζει η κουκέτα αλλά δεν την αποκλείω και σαν ενδεχόμενο. Επομένως να πάρω τώρα μονό και μετά κουκέτα? δεν μου περισσευουν. Και απο τώρα κουκέτα παραπάει:D Καληνύχτα! Θα την κάνω και εγω για κρεβατάκι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα

σας γραφω απο το γραφειο σημερα μιας και εχω (για να καταλαβαιτε τον ογκο) τοσες δουλειες που μεχρι την Τεταρτη που φευγει ο αφεντικος δεν θα προλαβω Δευτερα - Τριτη να τελειωσω.. και ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ καβαντζωνομαι γιατι φταιει εκεινος που επι ενα μηνα με εγραφε και δεν καθοταν να τσεκαρει κατι δουλειες που του ετοιμαζα και ενω προφορικα ολο συμφωνουσε, τωρα που τα ξαναδε θελει αλλαγες και αντε παλι απο την αρχη.. οτι να ναι.. αλλα εχω και υποχρεωση τι να πω!

το βραδυ κοιμηθηκα στις 23.00 και απο τη 1.30 εως τις 4 παρα εκανα την κουκουβαγια απο υπερενταση.. και οταν με ξαναπηρε ο υπνος ξυπνησα αλλες δυο φορες μεχρι τις 6.00 γιατι ειχα εννοια μου την μικρη που ξεσκεπαζοταν... πεεερα δωθε.. και στις 6.15 ξυπνησε η μικρη σκ##$% και δεν μας αφηνε να αγιασουμε..

σηκωθηκα εβαλα στις 7.00 αρνακι στο φουρνο και εφτιαξα γιουβετσι και φαγητο για την μικρη για τις επομενες δυο μερες.. ΝΑ να πλυνω πιατα, ΝΑ να βαλω πλυντηριο, ΝΑ να μαζευω κρεβατια, ΝΑ να απλωνω.. ξεφτιλιστικα.. στις 9.30 ημουν πτωμα.. και επρεπε να ανασυγκροτηθω για να παω τη μικρη στη μανα μου και μετα βουρ για δουλεια..

τωρα ειμαι γραφειο εφτιαξα και καφε και θα αρχισω να δουλευω.. ο συζυγος θα μεινει σπιτι να κανει τη τραπεζαρια και να στρωσει το χαλι και οταν επιστρεψω θα του σιδερωσω την κουρτινα να την βαλει.. μη με ρωτησετε για την κουνιαδα.. αυτη λεει οτι θα ασχοληθει σημερα να συμμαζεψει το δωματιο της (ανεκδιηγητη η κατασταση..δεν περιγραφεται) αλλα δεν το κοβω.. θα δει ησυχια και θα διαβαζει τα περιοδικα της.. και το πολυ πολυ να αρχισει να χωνεται στα ποδια του ανδρα μου οσο εκεινος θα παλευει με τα επιπλα (ξερετε..υποδειξεις και τι εκανε εκεινη και τι δενκανει εκεινος) αλλα ειμαι βεβαιη οτι θα την απομακρυνει..ευγενικα..χαχα!

Θα προσπαθησω να πεσω και για υπνο καμια ωρα πρωτου παω να μαζεψω τη μικρη απο τη μανα μου (κατα τις 17.00).. και μαλλον αν αυριο εχει καλο καιρο με βλεπω με το καροτσι βολτες στην Πλακα και στο Θησειο..

Ειδομεν..

αυταααα.. καλο σκ να χετε και εις μεθαυριον με υγεια!!

Διαφημίσεις

Καλή ξεκούραση και πες τον Αι βασίλη να σου φέρει ένα λάπτοπ;):tongue:

Έχω λάπτοπ καρντιά μου, ασύρματο δεν έχω, προτιμώ ενσύρματο προς το παρόν και το 'χουμε συνδεδεμένο μόνο στο πισι.

συνταρακτικό επεισόδιο.ποιος κύκλος είναι αυτός?

τι θα γίνει παρακάτω?

Αυτό που έδειξε χθες ήταν το τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου. Από τον 7ο μόνο 3 επεισόδια είδα, τπτ συνταρακτικό έως τώρα.

κοιτάζω μήπως κρατήσω κάνα παιδάκι,έστω για μερικές ώρες.

Στο 'χω πει και παλιότερα, αυτό είναι το καλύτερο!!!

Ουφ, σήμερα έκανα ένα σωρό δουλειές, καθάρισα το σπίτι, έβρασα σαλάτες (πήγε ο χάζμπαντ ψώνισε διάφορα), έφτιαξα μπακαλιάρο στο φούρνο με κρεμμύδι και κόκκινη σάλτσα, έφτιαξα φαγητό για Δευτέρα (μια που είχα όρεξη, φακές), έπαιξα και με το γιο.

Ο χάζμπαντ ήταν γκολ όλη μέρα, μετά τα ψώνια κατέρρευσε! Πάλι καλά που μ' άφησε το πρωί να κοιμηθώ :mrgreen:.

Τα πεθερίδια δεήσανε σήμερα και πήρανε τον μικρό 1, 2 ώρες, πήγανε στους κουμπάρους τους για καφέ. Καλά ήταν, αλλά δεν ξεκουράστηκα, έφτιαχνα δουλειές εκείνη την ώρα. Εύχομαι να το κάνουνε συνήθειο. :mrgreen:

Τώρα ξέσπασε καταιγίδα, αστραπές, βροντές και βροχή. Πρωτότυπο.

Καλό βράδυ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

και εγω εφτιαξα φακες για αυριο και μπριζολες για σημερα, εχω και λιγο γιουβετσι..απο φαι ειμαστε φουλ..

χθες το μεσημερι οταν γυρισα απο το γραφειο ειδα ελαχιστο αιμα στα υγρα και εβαλα κ##$ κατω και ξεκουραστηκα (οχι οτι εκανα και βαρυες δουλειες αλλα δυο μερες ξεπατωθηκα με τη δουλεια και με τις υποχρεωσεις του σπιτιου)

αυριο εχω το μεσημερι ραντεβου με τον γιατρο και ισως απαντηθει το περι ιχνους αιματος..καθως δεν ξαναβγηκε και ελπιζω να μην ξαναβγει..ειναι κατι που μου χει συμβει και στις αλλες κυησεις μου αλλα νομιζω εδω ειναι πιο νωρις.. υποψιαζομαι οτι θα αρχσω παλι τα utrogestan για ενισχυση του σακου (αν και ειμαι βεβαιη οτι αυτα δεν κανουν τιποτε και περισσοτερο απο ψυχολογικης αποψης τα χορηγουν..η εμπειρια βλεπετε!!χαχα!)

εκτος αν παιζει τιποτε με την κυστη και το αιματωμα..

το μονο που με στενοχωρει ειναι οτι τωρα περιοριζομαι στις δραστηριοτητες με τη μικρη..

μαλλον αν δεν συμβαινει κατι πιο ανησυχητικο θα παρω και καμια βδομαδα αδεια παρολο που χω ενα καρο εκκρεμοτητες.. ισως καποια τακτοποιησω και απο το σπιτι.. θα δω δεν ξερω..βρισκω λογικο να βγω σε αδεια προληπτικα.. αλλωστε ο καιρος ειναι κοντα σχετικα αν και μακρυα μεχρι να βγει το παλιοτριμηνο μεχρι να καταφερουμε να παμε στη περιδεση και να βγω οριστικα σε αδεια..

ελπιζω οτι ολα θαπανε καλα..και αν δεν πανε τι να κανουμε.. ολα μεσα στο προγραμμα.. σαμπως θα ναι και η πρωτη φορα..αλλα θα μπορουσε και να μη γινει και καθολου κατι ασχημο...

αυτα.. ειδατε τι εφεση εχω στο να μιλαω μονη μου"? Ε! Να πω και εγω τον πονο μου γιατι στον συζυγο δεν παιζει..θα τα παιξει και δεν θελω ακομη τουλαχιστον χωρις λογο..

και εγω εχω λαπτοπ και παροτι εχω wireless Modem το χω καλωδιομενο γιατι γενικα δεν θελω τα ασυρματα και για την μικρη και για μας και για μενα τωρα που μαι εγκυος..

αυτιααα... καλη Κυριακη να χετε και καλη εβδομαδα να μας μπει σε ολους..

φιλια

Να μαι κι εγωωωω..

ΧΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..Το βραδυ ηρθε η κουνιαδα..

Σημερα το πρωι στις κουνιες μετα μαγειρεμα (και μεις μπριζολιτσες τσακισαμε..)Τωρα περιμενω την κουμπαρουλα για καφε και το βραδυ εχει σινεμα..ΠΑΩ να δω ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..Τον Κλουνει ντε..ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...Αχ αχ αχ..

Γενικα δεν καταλαβαινω ποτε περναει το ΣΚ και δεν μου αρεσει..

Και γω θελω 7ο κυκλο!!! Απο που τα βλεπεις..Επαθα ΣΟΚ ετσι οπως τελειωσε..Αλλα δεν προλαβαινω η δολια μανα..

Και μεις ασυρματο το εχουμε γιατι δεν βολευει καθολου εκει που ειναι η πριζα..Νομιζω αν δεν εισαι απο πανω ειναι οκ, οχι οτι ειναι καλο..ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ που εχουμε απο πανω μας ΚΑΙ ΔΕΝΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ αυτο θα μας πειραξει;;;;;;;;;;;;;;;

yRf6p1.png

Εγώ τον είχα μάθει απ' την αρχή πως όταν τον βάζω στο κρεβάτι, θα κάτσει ήσυχα, μέχρι να τον πάρει ο ύπνος κι έτσι το συνήθισε.

Βέβαια, μέχρι να του το μάθω πηγαινοερχόμουν στο δωμάτιό του καμιά 40ριά φορές κάθε βράδυ.

Αλλά το 'χα πείσμα. :rolleyes:

Αχ, πως θα μου βγει το δεύτερο;;; Ουφ, γερό να 'ναι. :eek:

μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι...να ξέρεις ότι ίδιο δεν θα είναι!!;)

πάντως κι εγώ έτσι από την αρχή έκανα με την έλλη, μπανάκι,γάλα και κατευθείαν στη κούνια από 2-3 μηνών...παρόλο που κοιμόταν στο δωμάτιο μας,την έβαζα κι έφευγα,κοιτούσε το κρεμαστό από πάνω και κοιμόταν...

και στο δωμάτιο όταν τη μεταφέραμε,την άφηνα ξύπνια και την έπαιρνε ο ύπνος με την ησυχία της, βέβαια στην αρχή που είχε μάθει να σηκώνεται στη κούνια,γκρίνιαζε και την ξάπλωνα πάλι..ή της έπεφτε η πιπίλα κάτω...1-2-3 το έμαθε,τώρα της αφήνω στην αλαξιέρα έχτρα πιπίλα...μην με ξυπνήσει τη νύχτα!!!!!:tongue::tongue:

οπότε ξέρω ότι αν κάποιο βράδυ έχει γκρίνια δεν είναι καλά το παιδί...

ποτέ δεν έχει κοιμηθεί στον καναπέ ή στο κρεβάτι μας...

δεν περιμένω όμως να είναι το 2ο έτσι...:D

χθες το μεσημερι οταν γυρισα απο το γραφειο ειδα ελαχιστο αιμα στα υγρα και εβαλα κ##$ κατω και ξεκουραστηκα (οχι οτι εκανα και βαρυες δουλειες αλλα δυο μερες ξεπατωθηκα με τη δουλεια και με τις υποχρεωσεις του σπιτιου)

Kαι πολύ καλά έκανες! Μ' αρέσει που ξέρεις ότι είσαι ευαίσθητη και πηγαίνεις και Σάββατο γραφείο. ΠΡΟΣΕΧΕ! :mad:

Εγώ πάλι αισθάνομαι κούραση τρελή. Σήμερα ξύπνησα κατά τις 11+, γιατί κουράστηκα χθες με τις δουλειές.

Σηκώθηκα, καθήσαμε όλοι μαζί, παραγγήλαμε φαγητό από ένα ωραίο εστιατόριο εδώ κοντά (είχε όρεξη ο χάζμπαντ), μετά νάνι ο μικρός, εμείς καφεδάκι με τον κουμπάρο που ήρθε για λίγο και μετά βόλτα εδώ στη γειτονιά. Περάσαμε και απ' το γήπεδο, χαμός!!! Εύχομαι να κερδίσουμε! :D

Τώρα έβαλα και το φαγητό που προόριζα για σήμερα, θα το 'χω γι' αύριο και μεθαύριο φακές, που κρατάνε. Σούπερ, Τρίτη πάλι μαγείρεμα. :D

Καλή εβδομάδα κοριτσάρες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

να'μαι κι εγώ ...έκανα delete για το σκ να περάσουμε χαλαρά!!!

το Σαββάτο το πρωί πήγαμε στον παιδικό σταθμό για το μάθημα μουσικοκινητικής...

είμασταν γύρω στις 10 μανούλες με τα παιδάκια μας,και δίδυμα,από 10 μηνών εώς 2 χρονών. ήταν ωραία,η μια από τις 2 κοπέλες είχε φωνή για παιδικό πρόγραμμα, ήταν μαζί μας και η κόρη του ξαδέρφου μου που είναι συνομήλικη με την Έλλη, είπαμε τραγουδάκια(δεν ήξερα κανένα!!!!) παιχνιδάκια,μουσικά οργανάκια κρατούσαμε...

μας άλλαζε συνέχεια δραστηριότητες για να μην βαρεθούν τα μικρά,καθόταν στα πόδια μου η έλλη μια χαρά,σε κάποια φάση άρχισαν να σηκώνονται ένα ένα,ήθελαν να εξερευνήσουν το χώρο...

καλά ήταν,θα πάμε σίγουρα και την επόμενη φορά,δωρεάν είναι,και μετά θα αποφασίσουμε αν θα πηγαίνουμε κάθε μήνα.

ίσως πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα που θα γίνει γιορτούλα και θα τραγουδήσουμε κιόλας!!! οι μαμάδες δλδ,τα μικρά τι να πουν??

το σκεφτόμαστε πάντως γιατί είναι με τον μήνα,οπότε επιλέγεις,γιατί χειμώνας είναι... την τρίτη πάμε παιδότοπο,το σκ βόλτα,κούνιες,τι άλλο να κάνουμε...?και παιδάκια δεν έχουμε κάθε μέρα να παίξουν...

μετά πήγαμε και καφεδάκι,το μεσημέρι κοιμήθηκε η μικρή 3 ώρες,κουράστηκε...

και σήμερα καφεδάκι και κούνιες..

αποφάσισα να μαγευρεύω παρασκευή απόγευμα για σκ ένα φαγητό και να έχουμε ελευθερία κινήσεων...

έφτιαξα γιουβαρλάκια αυγοκομμένα...έφαγε και η μικρή χωρίς αυγά...

μια χαρά φάγαμε,αύριο πάλι μαγείρεμα...

προσπ χαλαρά τώρα...πολλά κάνεις για 1ο τρίμηνο...

μετά πήγαμε και καφεδάκι,το μεσημέρι κοιμήθηκε η μικρή 3 ώρες,κουράστηκε...

Είδες τι καλά είναι ότι κάνουν δραστηριότητες; Ηρεμούν πιο γρήγορα. :tongue:

hello maestriaki!!!!

Γεια σου κερκυραία μου. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...