Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

uelHwf8o7_U&ob=av3e

μου αρέσει πολυ!Δεν βαριεμαι να το ακούω!!

Kι εγώ έφαγα τρελό κόλλημα μ' αυτό ένα διάστημα. Αλλά το παίζανε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ στο Mtv, που το βαρέθηκα πλέον.

Είναι ωραίο κομμάτι όμως, φάνκι! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο κοιμισμενη καθεται μέσα:|:|:|

Εγώ τον είχα μάθει απ' την αρχή πως όταν τον βάζω στο κρεβάτι, θα κάτσει ήσυχα, μέχρι να τον πάρει ο ύπνος κι έτσι το συνήθισε.

Βέβαια, μέχρι να του το μάθω πηγαινοερχόμουν στο δωμάτιό του καμιά 40ριά φορές κάθε βράδυ.

Αλλά το 'χα πείσμα. :rolleyes:

Αχ, πως θα μου βγει το δεύτερο;;; Ουφ, γερό να 'ναι. :eek:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ τον είχα μάθει απ' την αρχή πως όταν τον βάζω στο κρεβάτι, θα κάτσει ήσυχα, μέχρι να τον πάρει ο ύπνος κι έτσι το συνήθισε.

Βέβαια, μέχρι να του το μάθω πηγαινοερχόμουν στο δωμάτιό του καμιά 40ριά φορές κάθε βράδυ.

Αλλά το 'χα πείσμα. :rolleyes:

Αχ, πως θα μου βγει το δεύτερο;;; Ουφ, γερό να 'ναι. :eek:

Σου ευχομαι να είναι σαν τη δικιά μου για να δεις οτι δεν φταιω εγω:tongue::tongue::tongue::tongue: Αν δε θελει να κοιμηθει, δεν κοιμαται ρε παιδί μου!!!!!!

Διαφημίσεις

που ειναι η μιαμαμα,να τα πιει λιγο μαζι μας,να χαλαρωσει.

μιαμα,τωρα τα διαβασα,τι περνας.

υπομονη,και προσπαθησε να μην πολυδινεις σημασια,οσο μπορεις.

για το θεμα του υπνου,μην το συζητατε,εχω απογοητευτει.

δεν θελει το κρεβατι της με τιποτα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

που ειναι η μιαμαμα,να τα πιει λιγο μαζι μας,να χαλαρωσει.

μιαμα,τωρα τα διαβασα,τι περνας.

υπομονη,και προσπαθησε να μην πολυδινεις σημασια,οσο μπορεις.

για το θεμα του υπνου,μην το συζητατε,εχω απογοητευτει.

δεν θελει το κρεβατι της με τιποτα.

Αφου το Αντζελινακι ν'ομιζα κοιμαται νωρίς....

Αφου το Αντζελινακι ν'ομιζα κοιμαται νωρίς....

κοιμαται νωρις το βραδυ,αλλα πως κοιμαται.μονο στο κρεβατι μου,και μονο μαζι μου,να μου κραταει το χερι μου.κι αν ξυπνησει και δεν ειμαι εκει,κατεβαινει και με ψαχνει,και κατα τη διαρκεια της νυχτας ξυπναει 2-3 φορες και γκρινιαζει,και θελει γαλα ή νερο.

και το μεσημερι κοιμαται με το ζορι,2 μερες αυτη την βδομαδα δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι.

κοιμαται νωρις το βραδυ,αλλα πως κοιμαται.μονο στο κρεβατι μου,και μονο μαζι μου,να μου κραταει το χερι μου.κι αν ξυπνησει και δεν ειμαι εκει,κατεβαινει και με ψαχνει,και κατα τη διαρκεια της νυχτας ξυπναει 2-3 φορες και γκρινιαζει,και θελει γαλα ή νερο.

και το μεσημερι κοιμαται με το ζορι,2 μερες αυτη την βδομαδα δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι.

εμενα που τραβαει μαλλιά???

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι να είναι σαν τη δικιά μου για να δεις οτι δεν φταιω εγω:tongue::tongue::tongue::tongue: Αν δε θελει να κοιμηθει, δεν κοιμαται ρε παιδί μου!!!!!!

Tι καλή που είσαι; Όλοι τέτοιες ευχές να μου δίνουνε, τι άλλο θέλω;

Φταίω εγώ μαρή, που σε κερνάω και ποτά! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα που τραβαει μαλλιά???

χαχχαχα!

κι εμενα μεχρι να κοιμηθει,αναβοσβηνει το φως,μας καβαλαει και κανει ντει-ντει,μας κλοτσαει,μας χτυπαει,κτλ.

ε,μετα,κουρασμενη πλεον, παιρνει το χερι μου,και κοιμαται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...