Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πιο πολύ αυτός χάρηκε! Εγώ έχω ψιλοφρικάρει και είμαι αγχωμένη ώρες ώρες.

Ο χάζμπαντ τώρα αισθάνεται ότι προσαρμόστηκε επιτέλους στη Θεσσαλονίκη και μου δήλωσε ότι "έχει διάθεση να κάνει καινούρια πράγματα". Παραγγελία του 'ρθε το μωρό, κατάλαβες;

Λες και αυτος θα το κουβαλάει 9 μήνες! Ρε, τώρα που το σκέφτομαι πολλοί είναι 9 μήνες! Πάρα πολλοί! πώς περνάνε????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες και αυτος θα το κουβαλάει 9 μήνες! Ρε, τώρα που το σκέφτομαι πολλοί είναι 9 μήνες! Πάρα πολλοί! πώς περνάνε????

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλοί!

Χριστίνα απ' αυτό το συγκρότημα εμένα μ' αρέσει αυτό

_1hgVcNzvzY&feature=related

Μ' αρέσει, είναι funky. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πιο πολύ αυτός χάρηκε! Εγώ έχω ψιλοφρικάρει και είμαι αγχωμένη ώρες ώρες.

Ο χάζμπαντ τώρα αισθάνεται ότι προσαρμόστηκε επιτέλους στη Θεσσαλονίκη και μου δήλωσε ότι "έχει διάθεση να κάνει καινούρια πράγματα". Παραγγελία του 'ρθε το μωρό, κατάλαβες;

σουπερ!αν εχει διαθεση για καινουργια πραγματα,τοτε ειναι πολυ στα χαι του!μπραβο μπραβο!

εχεις δικιο για την ανεργια ...κι εδω σκατα ειναι τα πραγματα..

θα σας αφησω ,παω να ξεραθω...καλη συνεχεια...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω!ποιους 9 καλε?ηδη εφαγες μισο μηνα!!!!:D:D:D

Πω, πω, πότε πέρασε; Ούτε που το κατάλαβα. :twisted:

Καλή ξεκούραση Χριστινάκι. Και ηΓεωργίτσα άρχισε να κελαηδάει νάνι αλλά είναι ο Μπάιος εδώ. Σιγά μην κοιμηθει...

Μαεστρο πού θα γεννήσεις?

Καλά δε το μαζεύουν αυτό βρε παιδάκι μου;;; Έλεος πια! Θα το κοιμίζεις εσύ σιγά σιγά.

Για τη γέννα το κόβω εκεί που γέννησα και την πρώτη φορά, γιατί νιώθω μια ασφάλεια. Αν δεν έχουν αλλάξει οι γιατροί βέβαια. Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, η μαιευτική τους είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευχαριστω!ποιους 9 καλε?ηδη εφαγες μισο μηνα!!!!:D:D:D

Εγώ σίγουρα δεν έφαγα κανέναν:tongue: Αλλά απο την ώρα που το μάθεις είσαι 5-6 εβδομάδων.Αλλά και πάλι πολλοί είναι:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Πω, πω, πότε πέρασε; Ούτε που το κατάλαβα. :twisted:

Καλά δε το μαζεύουν αυτό βρε παιδάκι μου;;; Έλεος πια! Θα το κοιμίζεις εσύ σιγά σιγά.

Για τη γέννα το κόβω εκεί που γέννησα και την πρώτη φορά, γιατί νιώθω μια ασφάλεια. Αν δεν έχουν αλλάξει οι γιατροί βέβαια. Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, η μαιευτική τους είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. :D

Συμμαζευτηκε αρκετα τώρα που πάει σχολείο. τις καθημερινες τον χάσθαμε απο πελάτη:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...