Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσυ τι απεγινες???χαθηκες τελευταια..

Ρε συ η μικρη εχει πολυ γκρινια λογω δοντιων και δεν προλαβαινω να μπω και πολυ απο το σπιτι!!

Θελω να σε παρω τηλεφωνο αλλα φοβαμαι μην ενοχλησω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ η μικρη εχει πολυ γκρινια λογω δοντιων και δεν προλαβαινω να μπω και πολυ απο το σπιτι!!

Θελω να σε παρω τηλεφωνο αλλα φοβαμαι μην ενοχλησω!!

και εμενα πολυ γκρινια το βραδυ και εφθασα στο σημειο να αναρωτιεμαι μηπως δεν της αρκει το γαλα μου..πρωτη φορα που το σκεφθηκα τοσο σοβαρα..

μαλλον θα περνανε και καμια εβδομαδα αναπτυξης..ποιος ξερει!!

εγω παντως σκεφθομαι προσωρινα και μονο για τα σαββατοκυριακα το πρωι που ξυπναει (εφοσον θηλαζει ολη νυχτα) να της δινω γαλα εμποριου ωστε σιγα σιγα να συνηθισει την γευση αλλα δεν ξερω με τι γαλα να την αρχισω..εχω διαβασει διαφορα και για τα φρεσκα και για τα εβαπορε αλλα βασικα δεν εμπιστευομαι τιποτε απο ολα αυτα και δεν ξερω τι θα ηταν ας πουμε το καλυτερο να επιλεξω..παντως αυτα τα παιδικα που γλυκιζουν και εχουν φαρμακευτικους ορους για εμπλουτισμο βιταμινων δεν θελω να της δωσω..

τι προτινετε?

Διαφημίσεις

και εμενα πολυ γκρινια το βραδυ και εφθασα στο σημειο να αναρωτιεμαι μηπως δεν της αρκει το γαλα μου..πρωτη φορα που το σκεφθηκα τοσο σοβαρα..

μαλλον θα περνανε και καμια εβδομαδα αναπτυξης..ποιος ξερει!!

εγω παντως σκεφθομαι προσωρινα και μονο για τα σαββατοκυριακα το πρωι που ξυπναει (εφοσον θηλαζει ολη νυχτα) να της δινω γαλα εμποριου ωστε σιγα σιγα να συνηθισει την γευση αλλα δεν ξερω με τι γαλα να την αρχισω..εχω διαβασει διαφορα και για τα φρεσκα και για τα εβαπορε αλλα βασικα δεν εμπιστευομαι τιποτε απο ολα αυτα και δεν ξερω τι θα ηταν ας πουμε το καλυτερο να επιλεξω..παντως αυτα τα παιδικα που γλυκιζουν και εχουν φαρμακευτικους ορους για εμπλουτισμο βιταμινων δεν θελω να της δωσω..

τι προτινετε?

Συζητησε το με τον παιδιατρο το γαλα!Εγω θα σου προτεινα το φρεσκο γιατι ειναι πιο ελαφρυ σε σχεση με το εβαπορε,αλλα αυτο ειναι η δικη μου αποψη!Σιγουρα ο γιατρος θα σου προτεινει την καλυτερη λυση για τη Χριστουλα!Παντως πιστευω οτι καλα θα κανεις να ξεκινησεις και το συμπληρωμα σιγα σιγα.Πρεπει το παιδι να αρχισει να καταλαβαινει πως δεν θα πινει μονο απο εσενα γαλα!!Θεωρω πως οταν θα ερθει η ωρα να αποθηλασεις θα της ερθει πιο μαλακα!!!

Βεβαια εσυ εισαι η μαμα και εσυ ξερεις καλυτερα απ' ολες μας!!!!!

ναι και εγω με αυτη τη λογικη σκεφθομαι να της αρχισω για λιγους μηνες το ξενο γαλα εστω για το πρωι (αλλωστε για τη διατηρηση της παραγωγης μου τα σκ ενδεικνυται γιατι θα μπορω να τη θηλαζω και μεσα στην υπολοιπη μερα αν το ζητησει και δεν θα ειναι καθημερινη οπου λογω της απουσιας μου θα χω υπερφορτωση)..ετσι ωστε να συνηθισει τη γευση..

η αληθεια ειναι οτι εγω το φρεσκο πληρες υποστηριζω..τα εβαπορε παροτι μεγαλωσα με αυτα δεν τα εμπιστευομαι γενικα αν και για περιπτωσεις πχ ενα ταξιδι ειναι λειαν εξυπηρετικα..

τωρα αυτη την εβδομαδα η αρχες της αλλης θα την παω να την δει η γιατρος και να κανουμε και το εμβολιο της μηνιγγιτιδας (3η δοση) και θα τη ρωτησω..

ωστοσο δεν εχω σκοπο να την αποθηλασω συντομα..απλα να την βαλω στην ιδεα του ξενου γαλακτος οπως ειπες EYA για να της ερθει πιο μαλακα στον αποθηλασμο..

Μια απο τα ιδια!Εχθες κατεβασα 2 βαλιτσες που ειχα στο παταρι για να τα φτιαξω και μονο που τα εβλεπα ηταν τεραστια!!!

Ρε συ τα κοριτσια μας το πανε για μοντελα......!

Μην μιλάτε καθόλου για το βάρος, μια χαρά ειναί τα παιδιά, κι εγώ μικρή ήμουν κόκκαλο, μινιατούρα ένα πράγμα.

Εμένα που φοράει 12-18 η χοντρουλίτα μου τί να κάνω που την θέλω μοντελάκι.. Δεν θέλω καθόλου να ειναι παχιά, μονο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι

Διαφημίσεις

Μην μιλάτε καθόλου για το βάρος, μια χαρά ειναί τα παιδιά, κι εγώ μικρή ήμουν κόκκαλο, μινιατούρα ένα πράγμα.

Εμένα που φοράει 12-18 η χοντρουλίτα μου τί να κάνω που την θέλω μοντελάκι.. Δεν θέλω καθόλου να ειναι παχιά, μονο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι

εσενα η Ανδρεινα ειναι μια χαρα!!! ουτε παχυ παιδι ουτε αδυνατο..

Πια χοντρουλιτσα μωρε....Μια χαρα ειναι η μικρη!Θα μας τρελανεις????

:confused::confused::confused:

Εγώ όταν αποθήλασε της ξεκίνησα με το neslac το χάρτινο αλλά της κάνει διάρροιες κ έτσι τώρα της δίνω το Milupa Aptamil που νομίζω θα την κάνει δυσκοίλια.:confused:

το Aptamil ειναι σκονη? σωστα?..οχι σκονη δεν θελω να δωσω..οπως ειπε και η ΕΥΑ θα ρωτησω τη παιδιατρο..οχι οτι αυτη ξερει καλυτερα (τιποτα δεν ξερει, ολα στην τυχη και λογω πεπατημενης τα λεει..απο παιδι σε παιδι ισχυουν αλλα πραγματα)..αλλα ετσι να εχω κλεισει τον κυκλο των χαμενων...αγελαδινων προιοντων..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...