Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

700€ στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα όλα μαζί γιατρός και κλινική. Επεμβατική, με σκρατσινγκ, χωρίς βιοψία γιατί δεν χρειάστηκε (είναι έξτρα 50€ νομίζω). Καλά σου είπε ο γιατρός σου αν μιλάμε για επεμβατική, σαν τιμή εκτός Αθήνας. 
      Απλα εχε υπόψιν πως αν την κάνεις δεν θα προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αλλά τουλάχιστον έναν κύκλο μετά ανάλογα και τα ευρήματα. 
      Κι εμένα πάνω μου το άφησε κι ευτυχώς το πήρα πάνω μου γιατί θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας παρέα με τον γιατρό. Εχω όμως μόνο δυο βλαστοκύστες οπότε δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα. Λίγο με ζόρισε που αργούμε τόσο πολύ για την ετ αλλά σκέφτομαι πως είναι για καλό. 
      Καλή επιτυχία για την ωοληψια σου ❤️

Όντως τόσο πολύ παίζουνε ; Θα αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου για τρία λεπτά υπόθεση ; 🫠

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Καλέ ο δικός μου ψοφάει! Κοιμήθηκε από τις 8.30, γιατί - ειδικά όταν πάει και παιδικό - κουράζεται πολύ όλη μέρα.

τώρα ήρθε και με λέει μάνα!!!!!:confused:

:confused::confused:

την ρωτησα ποιός το λέει αυτό? και λέει Μπάιε. Και ποιόν λέει έτσι την ξαναρωταω και λέει θεία:rolleyes:

Ακου εκεί μάνα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Καλέ ο δικός μου ψοφάει! Κοιμήθηκε από τις 8.30, γιατί - ειδικά όταν πάει και παιδικό - κουράζεται πολύ όλη μέρα.

ο δικος μου ξυπναει στανταρ στις 7.15!!!!μιλαμε ρολοι το παιδι!!!!

το βραδυ κοιμαται γυρω στις 9,αλλα και μια ωρα τουλαχιστον καθε μεσημερι τον παιρνει τον υπνακο.

kKhCp3.png

b5ebp2.png

τώρα ήρθε και με λέει μάνα!!!!!:confused:

:confused::confused:

την ρωτησα ποιός το λέει αυτό? και λέει Μπάιε. Και ποιόν λέει έτσι την ξαναρωταω και λέει θεία:rolleyes:

Ακου εκεί μάνα!!!!!!!!

Eγώ προσπαθώ να του μάθω το μανούλα, αλλά αντιστέκεται το γαϊδούρι!!!

Χριστίνα κρητικιά κι εγώ της το 'πα της Κερκυραίας για δουλειά παλιότερα, αλλά εχει ένα δίκιο, τι δουλειές να 'χει εκεί;;; Εδώ Θεσ/νίκη και με το σταγονόμετρο. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμεις γιναμε παλι μπιλιες σημερα ,τα εχωσα καλα καλα,και εν ολιγοις ,παλι μια τρυπα στο νερο καταφερα.......τα ιδια παντελακη μου.

Toυλάχιστον τα χώνεις κάπου κι εκτονώνεσαι ρε χαζή! :mrgreen::lol::lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α ρε χριστινακι κουραγιο και υπομονη να μεγαλώσεις τα παιδακια σου!!!!

κανω κανω;)

α ρε μανα!χαχα

εμενα που μου λεει μαμα κακκκηηηη!ηξερα πως θα ερθει η ωρα που θα μου τα χωσει,αλλα δεν ηξερα πως θα ερθει τοσο νωρις...

για να του αλλαξω την πανα ,δεινοπαθω!!

του λεω ,αλλα να βγαλουμε την πανα ,να δουμε πως θα κανει η μαμα...και οταν καταφερω να τη βγαλω ,φωναζω ΄

ΟΥΥΥΥΥ,ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΕ!

και γελαει ο χασκας

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

κανω κανω;)

α ρε μανα!χαχα

εμενα που μου λεει μαμα κακκκηηηη!ηξερα πως θα ερθει η ωρα που θα μου τα χωσει,αλλα δεν ηξερα πως θα ερθει τοσο νωρις...

για να του αλλαξω την πανα ,δεινοπαθω!!

του λεω ,αλλα να βγαλουμε την πανα ,να δουμε πως θα κανει η μαμα...και οταν καταφερω να τη βγαλω ,φωναζω ΄

ΟΥΥΥΥΥ,ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΕ!

και γελαει ο χασκας

Αλλες τις λένε μανούλα και εμένα μάνα:shock::shock::shock:

Σε λίγο θα με λέει και ρε μάνα:mad::mad::P

Κι εμένα κάνει σαν διαολάκι όταν του αλλάζουμε πάνω! Αντί να χαίρεται που του φρεσκάρω τον κώλο!

Τι ανάποδα παιδιά καλέ;;;

o anτρας σου τι λεει για το μωρο νο2?ξετρελαμενος?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

o anτρας σου τι λεει για το μωρο νο2?ξετρελαμενος?

Πιο πολύ αυτός χάρηκε! Εγώ έχω ψιλοφρικάρει και είμαι αγχωμένη ώρες ώρες.

Ο χάζμπαντ τώρα αισθάνεται ότι προσαρμόστηκε επιτέλους στη Θεσσαλονίκη και μου δήλωσε ότι "έχει διάθεση να κάνει καινούρια πράγματα". Παραγγελία του 'ρθε το μωρό, κατάλαβες;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...