Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

700€ στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα όλα μαζί γιατρός και κλινική. Επεμβατική, με σκρατσινγκ, χωρίς βιοψία γιατί δεν χρειάστηκε (είναι έξτρα 50€ νομίζω). Καλά σου είπε ο γιατρός σου αν μιλάμε για επεμβατική, σαν τιμή εκτός Αθήνας. 
      Απλα εχε υπόψιν πως αν την κάνεις δεν θα προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αλλά τουλάχιστον έναν κύκλο μετά ανάλογα και τα ευρήματα. 
      Κι εμένα πάνω μου το άφησε κι ευτυχώς το πήρα πάνω μου γιατί θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας παρέα με τον γιατρό. Εχω όμως μόνο δυο βλαστοκύστες οπότε δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα. Λίγο με ζόρισε που αργούμε τόσο πολύ για την ετ αλλά σκέφτομαι πως είναι για καλό. 
      Καλή επιτυχία για την ωοληψια σου ❤️

Δημητρα, επειδη δεν θυμαμαι, εχεις ξανακανει ετ ; αν ναι, πριν η μετα την υστεροσκοπιση; τωρα τι εμβρυα θα μεταφερετε;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου όμορφη!! Στη δουλειά ειμαι και βαριέμαι

Και νομιζες οτι θα μιλησουμε ε;;; ΧΑΧΑΧΑ..Ας γελασω..Σιφουνας εχω καταντησει..Μπαινω διαβαζω γρηγορα γρηγορα, γραφω κατι και γεια σας..Δυστυχως..:-( Με τετοιο προγραμμα και παλι καλα..Πως εισαι;;;

ξεχασα πριν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΑΚΙ!!:tongue: ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ..θελω συντομα τηλεφωνα για ραντεβου και διευθυνση!!!!

yRf6p1.png

Χριστινακι μου μην της μιλας..συγνωμη αλλα ειναι συμπεριφορα αυτη;;;;

Αντι να προσπαθησουν να στηριξουν το παιδι τους οπως μπορουν σου την λενε και απο πανω;;;

Λες και ειχες ορεξη να χρωστας και να μην ξερεις τι σου γινεται..Και φου το ηξεραν γιατι δεν το ελεγαν να γλιτωσετε απο ολα αυτα;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..Και γω θα παθω πες της, νευρικο κλονισμο και εχω και μωρο αλλα ποιος νοιαζεται;; Δυστυχως πες ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και οχι τα λεφτα..Κριμα βρε κοριτσι που τα περνας αυτα..Μην αφηνεις τη μικρη να σε βλεπει ετσι..

Οσο για τους φιλους εχω να πω οτι οποιος ΘΕΛΕΙ βρισκεται..Οποιος ΔΕν θελει χανεται..Και με αυτους που δεν θελουν, απαξιω και ειμαι ησυχη:-P

έχεις δίκιο..αλλά ποιος το έχασε,να το βρω εγώ.???

θα τους αφήνω να λένε...εγώ φταίω που είμασταν μια χαρά αθήνα,κι έπεισα τον άντρα μου να έρθουμε εδώ,αφού μου είχε πάρει τα αυτιά η μάνα μου ότι θα μας βοηθήσει..."να έρθετε,τι κάνετε εκεί πέρα?και θα σας βοηθήσω" κλπ κλπ!!!

έχεις δίκιο..αλλά ποιος το έχασε,να το βρω εγώ.???

θα τους αφήνω να λένε...εγώ φταίω που είμασταν μια χαρά αθήνα,κι έπεισα τον άντρα μου να έρθουμε εδώ,αφού μου είχε πάρει τα αυτιά η μάνα μου ότι θα μας βοηθήσει..."να έρθετε,τι κάνετε εκεί πέρα?και θα σας βοηθήσω" κλπ κλπ!!!

A ρε χριστινάκι.....Δύσκολο να μην βγάζεις συνενόηση και ακόμα πιο δύσκολο να μην έχεις υποστήρηξη. το ευτύχημα είναι οτι είστε αγαπημένοι με τον άντρα σου. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Και εμείς 1000 ευρω τον μήνα δίνουμε στις τράπεζες γιατι χρωστάνε κάποιοι του άντρα μου. Αν τα βάζαμε στην άκρη τόσο καιρό πόρσε θα είχαμε πάρει.

Kαλησπέρααααααααααα!

Μου βγήκε μια απίστευτη κόπωση όταν γύρισα σπίτι. Έφαγα και την έπεσε για καμιά ώρα, συνήλθα κάπως. Μετά ασχολήθηκα λίγο με το γιόκα μου, που τον είχα παραμελήσει.

Τώρα ... Friday night aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand i.gift.gifempty.gifs.gifempty.gifp.gifa.gifr.gift.gify.gifempty.gift.gifi.gifm.gife.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Και μου λέει πριν ο χάζμπαντ, καλά προσπαθώ να μπω στο μουντ (βλέπει ένα πολεμικό του Κλιντ Ιστγουντ στο ΣΤΑΡ) κι εσύ μου βάζεις ντίσκο;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να σου κανω εγω παρεα για λιγο?

ουφ ουφ,με εχουν ξεκανει τα παιδια μου τις τελευταιες μερες

ειλικρινα ,εχω ερθει σε φασεις που κλαιω και γελαω μαζι ,απο την κουραση

πολυ δυσκολα με δυο μικρα παιδια !!!ειδικα οταν δεν εχεις βοηθεια!αχ αυτη η βοηθεια,ποσο πολυτιμη ειναι ωρες ωρες...

τι κανετε???μαεστρια,περιμενουμε μαεστριακι νο2???

Μ Ε Τ Ο Κ Α Λ Ο ...δεν εχω τωρα κουραγιο για να αλλαζω χρωμα και γραμματοσειρες...;)

ευχομαι να πανε ολα καλα!

Χριστινακι ,δεν καταλαβα τι εγινε,θα παω λιγο παραπισω να διαβασω ....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Kαλώωωωωωωωωως την!!!

Θένκιου, θένκιου! Είπα να την κάνω κι εγώ την κουτουράδα, να τελειώνω. Ο μπαμπάς σας ακόμα εξαφανιζόλ;;; Ξύλο που το θέλει, αχ!

Πάρε ένα τραγουδάκι, πολυαγαπημένο.

iRNmnxlYm3Q

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η μικρη φιλοχρηματη δεν κοιμαται και δεν έχει κοιμηθει ούτε το μεσημέρι! Ε, μα πώς αντέχει?????Τώρα έβλεπε τη διαφημιση του κονεξ που λέει now και αυτη λέει νταου.

καλώς το χριστινάκι!

στην υγεια μας!

ο μπαμπας μας ειναι για πολλα μπουκετα ,τα εχουμε ξαναπει αλλωστε

αντε,να γεμισουμε κουτσουβελα στο τελος!!!!

χριστινακι κουραγιο!απορια εχω ....αφου εχετε τοσο σοβαρο προβλημα,γιατι δεν σκεφτεσαι να δουλεψεις καπου?λογω του παιδιου??

εμεις γιναμε παλι μπιλιες σημερα ,τα εχωσα καλα καλα,και εν ολιγοις ,παλι μια τρυπα στο νερο καταφερα.......τα ιδια παντελακη μου.

εγω ολες μου τις φιλες τις αφησα στην αθηνα....τις εχω στην καρδια μου,αλλα ειναι μακρια μου-(

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...