Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

700€ στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα όλα μαζί γιατρός και κλινική. Επεμβατική, με σκρατσινγκ, χωρίς βιοψία γιατί δεν χρειάστηκε (είναι έξτρα 50€ νομίζω). Καλά σου είπε ο γιατρός σου αν μιλάμε για επεμβατική, σαν τιμή εκτός Αθήνας. 
      Απλα εχε υπόψιν πως αν την κάνεις δεν θα προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αλλά τουλάχιστον έναν κύκλο μετά ανάλογα και τα ευρήματα. 
      Κι εμένα πάνω μου το άφησε κι ευτυχώς το πήρα πάνω μου γιατί θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας παρέα με τον γιατρό. Εχω όμως μόνο δυο βλαστοκύστες οπότε δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα. Λίγο με ζόρισε που αργούμε τόσο πολύ για την ετ αλλά σκέφτομαι πως είναι για καλό. 
      Καλή επιτυχία για την ωοληψια σου ❤️

Δημητρα, επειδη δεν θυμαμαι, εχεις ξανακανει ετ ; αν ναι, πριν η μετα την υστεροσκοπιση; τωρα τι εμβρυα θα μεταφερετε;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε Χριστινάκι θα σε κάνει ντα που δεν πήγε καλά το μαγαζί??? Λες και το'ξερες ή το προκάλεσες. Έλεος.

Μαρακι να κανονίσουμε να πάμε. αλλά πού???? Που πιάσαμε τις δυο άκρες της πόλης...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε Χριστινάκι θα σε κάνει ντα που δεν πήγε καλά το μαγαζί??? Λες και το'ξερες ή το προκάλεσες. Έλεος.

Μαρακι να κανονίσουμε να πάμε. αλλά πού???? Που πιάσαμε τις δυο άκρες της πόλης...

Και δεν ξέρω κανένα καλό παιδότοπο κοντά σ' εμένα. Έχετε κατά κει κανέναν να έρθουμε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

είναι εγγυητής και πρήζει!!!!

αν δεν ήταν στη μέση ο πατέρας μου θα είχαμε φύγει,κι ας μας έψαχναν οι τράπεζες!!!

τεσπά αφήστε πως μπλέξαμε!!

να δούμε μέχρι πότε θα με πρήζει..είναι και παντογνώστης!!

λέγατε πριν για τους φίλους ε???

εμείς εδώ δεν έχουμε παρέες,είναι αθήνα,έχουμε μόνο την κουμπάρα που βλεπόμαστε 1 φορά στις 7-10 μέρες,εννοείται εμείς πηγαίνουμε πιο πολύ,ή έξω,κι αν έρθουν σπίτι θα κάτσουν 1-2 ώρες και θα φύγουν.

την ξαδέρφη και τον συναίτερο του άντρα μου που δεν καίγομαι να τους βλέπω,βγαίνουμε που και που για καφέ.

την αδερφή μου,που εμείς πάμε συχνά,κι αυτή έρχεται μια φορά τον μήνα ...

άλλους φίλους εδώ δεν έχουμε!!

Άστα κερκυραία μου μιζέρια γενικώς!!!

Οι άλλοι έχουνε δουλειές και παιδιά κι εμείς δεν έχουμε. Απλά δε θέλω να 'μαι μίζερη και κλεισμένη στο σπίτι συνέχεια με τις πιτζάμες. Είναι κακό δηλαδή;;;;

Αχ, κουράγιο ρε συ. Όταν ζορίζεστε οικονομικά, λογικό είναι να προκύπτουν και καβγάδες.

Να σε προσέχεις!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευτυχώς με τον άντρα μου σπάνια τσακωνόμαστε...

την κατάσταση την ξέρουμε,ποιος ο λόγος να τσακωθούμε?θα βρεθούν χρήματα?

α καλά όλοι έτσι είναι,τρέχουν...γιαυτό κι εμείς βγαίνουμε μόνοι μας!!

και για καφεδάκι στη πλατεία θα πάμε 1 φορά την εβδομάδα,και βόλτα στις κούνιες, βόλτα στη μαρίνα με τα σκάφη,και η μικρή με το μηχανάκι της.

στον παιδότοπο κάθε τρίτη.

δεν θα παρακαλάω για παρέα...

πάω να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω πάνω, γιατί έμεινα πίσω σήμερα με τις δουλειές μου,πρόλαβα κι έκανα κάτω το πρωί νωρίς μόνο.

Διαφημίσεις

Kι εμείς έτσι κάνουμε!! Μόνοι μας και πιο συχνά έρχονται οι ελεύθεροι κολλητοί μου και μας κάνουνε παρέα έξω, παρά οι παντρεμένοι με παιδιά. Αυτοί μπλοκαρισμένοι στις δουλειές και στα σόγια.

Εύχομαι να ηρεμήσεις πουλάκι μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Παναγίτσα μου, μια κοπέλα στο πάρεντς έγραψε ότι έκανε β' επιπέδου και είδε ότι λείπει του μωρού το ένα νεφρό!!!!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μακριά από μας! Σκιάχτηκα τώρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστριάκι άστα αυτά,δεν θα τα κοιτάς τώρα...

κι εγώ όταν ήμουν έγκυος άκουσα διάφορα,γι'αυτό και γέννησα γιάννενα για κάθε ενδεχόμενο.

η β'επιπέδου αυτό τον σκοπό έχει,να βλέπει ο γιατρός τα πάντα...

όλα καλά θα πάνε,είναι το 2ο σας...σε αυτά σκέφτομαι θετικά,στα οικονομικά έχω θέμα!!

μην μου αγχώνεστε!!!

Nαι δεν πρέπει να το κοιτάω το πάρεντς πολύ πολύ, όλο τέτοια στενόχωρα και υπερβολές έχει.

Καλέ που είστε όλες;;; Ελάτε να κάνουμε μεσημεριανό πάρτυ Παρασκευής. :D

Να φτιάξει και η διάθεση!

Το καλό είναι ότι θα 'ρθει ο χάζμπαντ να με παραλάβει, θα την κάνω νωρίς, γιατί το παραδοτέο τέλειωσεεεεεεεεεεε!

partytime.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΜΠΡΑΒΟ

εγω εχω ξεκωλομα μεχρι την αλλη Τεταρτη που φευγει ο αφεντικος..

περαστικα μου δηλαδη

μην κοιτα το parents αν δεν το χρειαζεσαι για σοβαρο λογο..

και εγω κανω οτι δεν βλεπω..δεν φτανει που ξερω..να τα πιστοποιω κιολας ..αστο..

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ

εγω εχω ξεκωλομα μεχρι την αλλη Τεταρτη που φευγει ο αφεντικος..

περαστικα μου δηλαδη

μην κοιτα το parents αν δεν το χρειαζεσαι για σοβαρο λογο..

και εγω κανω οτι δεν βλεπω..δεν φτανει που ξερω..να τα πιστοποιω κιολας ..αστο..

Το κοιτούσα γιατί δεν έχω τι να κάνω και δεν περνάει η ώρα. Θα 'ρθει ο χάζμπαντ να με πάρει, αλλά ΔΕΝ περνάει η ώρα!

Εγώ δεν κάνω τπτ, θέλω λεφτά ΤΩΡΑ!

Έχουμε και 2η φάση σ' αυτή τη μελέτη, μέχρι μέσα Νοέμβρη, και θα 'ναι μεγαλύτερο αγγούρι. Αλλά ΑΡΝΟΥΜΑΙ ν' ασχοληθώ σοβαρά. Θέλω ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

green-money-lg.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δολλάρια θες??

εγώ πλέκω να ξεδώσω,μέχρι να γίνουν τα λαχανικά στον ατμό,αυτό θα φάμε σήμερα.

α καλά με έχει πάρει η μάνα μου 200 φορές από το πρωί!!

θα βάλω ωτοασπίδες...ή θα μεθύσω και θα λέω ναι...χικ...ναι!!

στους τρελούς λέμε ναι!!!

τώρα μου είπε ότι αν πάθει τίποτα ο πατέρας μου θα μείνουμε στο δρόμο!!!!!!!!!

κορίτσια μην βλέπετε τίποτα...το μάτι πάει πάντα στο κακό!!

δολλάρια θες??

εγώ πλέκω να ξεδώσω,μέχρι να γίνουν τα λαχανικά στον ατμό,αυτό θα φάμε σήμερα.

α καλά με έχει πάρει η μάνα μου 200 φορές από το πρωί!!

θα βάλω ωτοασπίδες...ή θα μεθύσω και θα λέω ναι...χικ...ναι!!

στους τρελούς λέμε ναι!!!

τώρα μου είπε ότι αν πάθει τίποτα ο πατέρας μου θα μείνουμε στο δρόμο!!!!!!!!!

κορίτσια μην βλέπετε τίποτα...το μάτι πάει πάντα στο κακό!!

Χριστινακι μου μην της μιλας..συγνωμη αλλα ειναι συμπεριφορα αυτη;;;;

Αντι να προσπαθησουν να στηριξουν το παιδι τους οπως μπορουν σου την λενε και απο πανω;;;

Λες και ειχες ορεξη να χρωστας και να μην ξερεις τι σου γινεται..Και φου το ηξεραν γιατι δεν το ελεγαν να γλιτωσετε απο ολα αυτα;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..Και γω θα παθω πες της, νευρικο κλονισμο και εχω και μωρο αλλα ποιος νοιαζεται;; Δυστυχως πες ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και οχι τα λεφτα..Κριμα βρε κοριτσι που τα περνας αυτα..Μην αφηνεις τη μικρη να σε βλεπει ετσι..

Οσο για τους φιλους εχω να πω οτι οποιος ΘΕΛΕΙ βρισκεται..Οποιος ΔΕν θελει χανεται..Και με αυτους που δεν θελουν, απαξιω και ειμαι ησυχη:-P

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...