Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααααα, έχει μέλλον ακόμα.

Βρε κορίτσια ξέρετε τι παράπονο έχω; Το θυμήθηκα τώρα που 'ρχεται σαβ/ριακο.

Οι ελεύθερες φίλες μου (που είναι ελεύθερες οι κολλητές μου) το παλεύουν, αλλά δεν μπορούνε πάντα να προσαρμόζονται στις δικές μου ανάγκες και να βγαίνουμε. Ενώ οι παντρεμένες με παιδιά φίλες μου είναι ΠΑΝΤΑ busy, πάντα κουρασμένες, έχουν πάντα υποχρεώσεις και δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ.

Μα καλά, μόνο εγώ είμαι παντρεμένη με παιδιά και δε θέλω να ΧΑΘΩ απ' τον κόσμο;

Τέτοια μιζέρια; :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας είπα, η Γεωργίτσα πέρα απο το μπλέ ξέρει και το τίτιο (κιτρινο):tongue: Τώρα όλα μπε και τίτιο είναι:tongue: πρίν όλα μπε ήταν:P

Εν τω μεταξύ το αγενέστατο ζουζούνι, όταν την φωνάζω και είναι σε άλλο χώρο φωνάζει τι????? Πού το άκουσε καλέ? Εγώ πάντα με ορίστε απαντάω. Και η πεθερά το ίδιο όσες φορες την άκουσα. Ίσως απο τον Μπάιο....

Οι ελεύθερες φίλες μου (που είναι ελεύθερες οι κολλητές μου) το παλεύουν, αλλά δεν μπορούνε πάντα να προσαρμόζονται στις δικές μου ανάγκες και να βγαίνουμε. Ενώ οι παντρεμένες με παιδιά φίλες μου είναι ΠΑΝΤΑ busy, πάντα κουρασμένες, έχουν πάντα υποχρεώσεις και δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ.

εε.. λιγακι.. και εμεις εχουμε θεμα με τις συναντησεις με φιλους αλλα συνηθισαμε πλεον..

Σας είπα, η Γεωργίτσα πέρα απο το μπλέ ξέρει και το τίτιο (κιτρινο):tongue: Τώρα όλα μπε και τίτιο είναι:tongue: πρίν όλα μπε ήταν:P

Εν τω μεταξύ το αγενέστατο ζουζούνι, όταν την φωνάζω και είναι σε άλλο χώρο φωνάζει τι????? Πού το άκουσε καλέ? Εγώ πάντα με ορίστε απαντάω. Και η πεθερά το ίδιο όσες φορες την άκουσα. Ίσως απο τον Μπάιο....

εμεις την βαζουμε να διαέγει χρωμα στο καλαμακι της και ετσι καθε φορα λεει και το χρωμα..

της εχει κολλησει να λεει "ομως" και "αποτσε" (αποψε απο το επτανησιακο τραγουδι Αποψε την κιθαρα μου την στολισα κορδελες)..

εχει τρελλο γελιο

Είναι κάπου φυσιολογικό. Και εγώ με μια φίλη παντρεμένη φροντίζουμε και βρισκόμαστε τακτικά είτε μα άντρες και παιδιά νωρίς, είτε με τους άντρες μας τα βράδυα. Με την άλλη που είναι ελέυθερη πιο πολύ έρχεται σπίτι. Αν βγω εγώ μετά τη δουλειά ούτε το παιδί θα δώ, ούτε θα μαγειρέψω , ούτε τίποτα. Μόνο κανα σκ μεσημερακι αν έχω φροντίσει να έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις του σπιτιού μες στη βδομάδα.

Διαφημίσεις

Είναι κάπου φυσιολογικό. Και εγώ με μια φίλη παντρεμένη φροντίζουμε και βρισκόμαστε τακτικά είτε μα άντρες και παιδιά νωρίς, είτε με τους άντρες μας τα βράδυα. Με την άλλη που είναι ελέυθερη πιο πολύ έρχεται σπίτι. Αν βγω εγώ μετά τη δουλειά ούτε το παιδί θα δώ, ούτε θα μαγειρέψω , ούτε τίποτα. Μόνο κανα σκ μεσημερακι αν έχω φροντίσει να έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις του σπιτιού μες στη βδομάδα.

Καλέ ούτε με τα παιδιά να βγούμε, να πάμε σ' ένα πάρκο ή σ' ένα παιδότοπο!!!! Δε σου λέω πρέπει ντε και καλά να τ' αφήσουνε!

Μιζεριάζουν πολυ ορισμένοι όταν κάνουν παιδιά. Λες κι εμείς δεν είμαστε κουρασμένοι.

Αλλά το παλεύουμε ρε συ, δε θέλω να κλειστώ εντελώς μέσα. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλέ ούτε με τα παιδιά να βγούμε, να πάμε σ' ένα πάρκο ή σ' ένα παιδότοπο!!!! Δε σου λέω πρέπει ντε και καλά να τ' αφήσουνε!

Μιζεριάζουν πολυ ορισμένοι όταν κάνουν παιδιά. Λες κι εμείς δεν είμαστε κουρασμένοι.

Αλλά το παλεύουμε ρε συ, δε θέλω να κλειστώ εντελώς μέσα. :(

To οτι εμας εχουν την απαιτηση να πηγαινουμε εμεις στα δικα τους σπιτια συνεχεια??

εχω φιλη παιδικη με δυο παιδια και δεν εχει πατησει σπιτι μας δυο χρονια τωρα.. και τελευταια μου πε.. γιατι δεν ερχεστε απο το σπιτι μας?? οπου εμεις παμε μια στο τοσο..

οτι να ναι..

και αυτο δεν ειναι τιποτε.. ειναι απλα η αρχη της γεροντιασης των γυναικων που πατανε τα 30..

δεν μισω τις γυναικες.. απλα με εκνευριζουν γιατι κανουν τα απλα περιπλοκα χωρις λογο... οπως λεει ο ανδρας μου συχνα πυκνα.. εγω πηγαινα για ανδρας αλλα απετυχα στο δρομο..

εμεις την βαζουμε να διαέγει χρωμα στο καλαμακι της και ετσι καθε φορα λεει και το χρωμα..

της εχει κολλησει να λεει "ομως" και "αποτσε" (αποψε απο το επτανησιακο τραγουδι Αποψε την κιθαρα μου την στολισα κορδελες)..

εχει τρελλο γελιο

στο connex tv έδειχνε ένα βιντεο κλιπ ή αποσπαμα απο ταινια που έπαιζε η Τζούλια Αλεξανδρατου όπου τραγουδούσε : στόχος είναι τα λεφτα, έτσι μου'πε η μαμά , έτσι μου πε και ο μπαμπάς.......

και το σκατό το θυμάται και τραγουδάει ταααά (λεφτα) μαμαααααά μπαμπααααά:tongue:

To οτι εμας εχουν την απαιτηση να πηγαινουμε εμεις στα δικα τους σπιτια συνεχεια??

εχω φιλη παιδικη με δυο παιδια και δεν εχει πατησει σπιτι μας δυο χρονια τωρα.. και τελευταια μου πε.. γιατι δεν ερχεστε απο το σπιτι μας?? οπου εμεις παμε μια στο τοσο..

οτι να ναι..

και αυτο δεν ειναι τιποτε.. ειναι απλα η αρχη της γεροντιασης των γυναικων που πατανε τα 30..

Εμένα το κάνανε ΚΑΙ οι αδελφές μου τόσα χρόνια.

Ξέρεις τι έκανα;

Απλά ΔΕΝ πάω στο σπίτι τους πλέον. ΠΟΛΥ σπάνια και σε καμιά ειδική περίπτωση. Άντε τόσα χρόνια ήμουν η μικρότερη, η ελεύθερη (λες και δεν κουραζόμουν), τώρα δεν έχουν δικαιολογία. Οπότε τους λέω κι εγώ "ελάτε εσείς για καφέ". :tongue:

και το σκατό το θυμάται και τραγουδάει ταααά (λεφτα) μαμαααααά μπαμπααααά:tongue:

Έτσι το κορίτσι, να έχει σωστά πρότυπα. Λεφτά μαμά, λεφτά μπαμπάααααααααααα! Σκάστε τα τώρα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμα,πάω πίσω σε λίγο.

είμαι χάλια,έχουμε θέματα με τράπεζες,με εγγυητή(πατέρας μου),με δικηγόρους.

τώρα γυρνάνε και μας λένε ότι το ήξεραν ότι δεν θα πάει καλά το μαγαζί...

και σε μας γιατί δεν το είπατε?το κρατάγατε κρυφό?

είμαι να σκάσω από το πρωί!

καλημέρα κορίτσια...

Ποιοι το ήξεραν; Για ποιο μαγαζί; Το δικό σου; Εσύ δεν το ήξερες; :confused:

Με μπέρδεψες κοριτσάκι μου!

Βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσες!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έτσι το κορίτσι, να έχει σωστά πρότυπα. Λεφτά μαμά, λεφτά μπαμπάααααααααααα! Σκάστε τα τώρα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σου μιλάω για φιλοχρήματο σκατό. Αν πάρει χαμπάρι οτι το παντελόνι της έχει τσέπες, απλώνει το χέρι της και μου λέει τα. Να της δώσω να βάλει στην τσέπη της. ή στα καλά καθούμενα μου λέει τα ντιντι. Να της δώσω να ανεβεί στο κουνιστο αυτοκινητακι του ψιλακατζή.

χθες έβγαλα το τζιν μου και έπεσε ένα κέρμα απο την τσέπη μου (πλούσια βλέπετε:tongue:), άκουσε τον θόρυβο και λέει ααααααα τααααα. Και γονάτισε και το έψαχνε κάτω απο την συρταριέρα:confused:

καλημέρα κορίτσια...

ε τότε την πάτησαν πές τους! Ας πρόσεχαν....:mad::mad:

σου μιλάω για φιλοχρήματο σκατό. Αν πάρει χαμπάρι οτι το παντελόνι της έχει τσέπες, απλώνει το χέρι της και μου λέει τα. Να της δώσω να βάλει στην τσέπη της. ή στα καλά καθούμενα μου λέει τα ντιντι. Να της δώσω να ανεβεί στο κουνιστο αυτοκινητακι του ψιλακατζή.

χθες έβγαλα το τζιν μου και έπεσε ένα κέρμα απο την τσέπη μου (πλούσια βλέπετε:tongue:), άκουσε τον θόρυβο και λέει ααααααα τααααα. Και γονάτισε και το έψαχνε κάτω απο την συρταριέρα:confused:

Ο δικός μου πάλι είναι ιδεολόγος! Μια μέρα έβγαζε τα πάντα απ' την τσάντα μου, είχα ένα 10ευρω και 5ευρω χύμα μέσα (εγώ είμαι ΠΙΟ πλούσια :tongue:) και τα έβγαλε και τ' άφησε αδιάφορα δίπλα του!

Αχ, δε θα πάει μπροστά το παιδί μου, λάθος πρότυπα, λάθος. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...