Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Δεν ξέρω αν γίνεται η υστεροσκοπηση μαζί με την ωοληψια. Ισως να μπορείς. Το μικροβιωμα είναι επιπλέον περίπου στα 200€ και πάνω ανάλογα που το στέλνουν. Η δική μου υστεροσκοπηση ήταν διερευνητικό χειρουργείο δλδ θα κάναμε σκρατσινγκ ούτως ή άλλως και εγώ επέμενα πως θα βρουν συμφύσεις (τα βρήκαν χειρότερα) μου την έγραψαν διαγνωστική στην κλινική και έγινε επεμβατική. Αν του πεις να προχωρήσετε θα σου πει αναλυτικά κόστος και τι περιλαμβάνει γιατί κ εμένα στο γενικά κάπου στα 900€ μου είπε για το ΙΑΣΩ, τελικά βγήκε λίγο λιγότερο. Βιοψία αν δεν υπάρχουν ευρήματα δεν χρειάζεται να κάνεις εκτός αν εννοείς άλλα τεστ πχ ΝΙΚΑ που εκεί δεν κάνεις μικροβιωμα. Το ότι κάποιες κοπέλες κάναμε διάφορα δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τα κάνεις κ εσύ. Ειδικά αν είναι η πρώτη σου προσπάθεια λόγω κόστους δεν τα προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί. Αν δλδ δεν έχεις προηγούμενες αποβολές δεν έχουν λόγο να σε βάλουν χειρουργείο. Εγώ είχα εξωμήτρια κύηση, δεν ένιωθα οκ να μην κάνω υστεροσκοπηση. 

Κι εγώ έτσι νόμιζα τρία λεπτά υπόθεση αλλά ήταν διαγνωστική μόνο στα χαρτιά. Η επεμβατική υστεροσκοπηση είναι χειρουργείο και απαιτεί αναισθησία, νοσηλευτές, μαίες, χώρο κλπ. Μπορείς αν ο γιατρός σου το κάνει να κάνεις μια απλή διαγνωστική στο ιατρείο του στα 3 λεπτά. Κάποιοι το κάνουν. Ο δικός μου δεν το κάνει και μου είχε πει να μου βρει άλλον γιατρό αν θέλω. Δεν ήθελα γιατί ήμουν σίγουρη πως κάτι δεν πάει καλά, επέλεξα την επεμβατική ήθελα να κάνω και το σκρατσινγκ ακόμα κ αν όλα ήταν τέλεια. Ασε που δεν θα άντεχα τον πόνο με τίποτα έχω στενό κανάλι! 

Οχι δεν έχω ξανακάνει ετ και όπως πάω δεν ξέρω και πότε θα την κάνω γιατί μόνο εξετάσεις κάνω ακόμα 😂 
      Δεν μου έχουν δώσει αξιολόγηση από το κέντρο ακόμα για τα έμβρυα. Ξέρω πως είναι καλά, όχι άριστα. Και πως είναι ένα 5ης και ένα 6ης ημέρας.

Εντωμεταξύ κορίτσια εσείς που προσπαθείτε πρώτη φορά, οι εξετάσεις που κάνω και η διερεύνηση που κάνω πλέον είναι κατόπιν δικού μου αιτήματος προς τον γιατρό. Ο γιατρός μου ήθελε να έχουμε κάνει ήδη εμβρυομεταφορά αλλά εγώ διάλεξα να κάνω όλα αυτά που έκανα πριν πάω σε εμβρυομεταφορά. Είναι συνειδητή επιλογή όχι κάτι απαραίτητο. Οι περισσότερες κοπέλες στην πρώτη τους ετ δεν κάνουν υστεροσκοπηση και μικροβιωμα και μπορεί να έχουν επιτυχία. 

συμφωνώ σε όλα, τα ιδια και εγώ αλλά μετά την αποτυχημένη βιοχιμή εμβρυομεταφορά. 

Κάλεσε στο κέντρο. Αξιολόγηση έχουν σίγουρα. Ζήτα το report, εκτός αν δεν θες να ξέρεις για να μην σε πιάσει άγχος. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα

Ευα αντε και καλη αρχη.. εννοειται οτι θα σε χασουμε για λιγο αλλα απο την υπερενταση μην το ορκιζεσαι κιολας! σε κοβω να μπαινεις νυχτες!

Εχει ενα δικιο η annina να μην νοιωθει ανετα να γραφει στο καφε μας.. λογικο ειναι.. αλλα τωρα γινεται μια νεα αρχη..και μαλλον θα γραφουμε στο ιδιο νεο τοπικ του Μαιου 2011.. πρωτα ο Θεος..

miamama υπομονη με τα οικονομικα.. πιο κατω δεν θα παει..ελπιζω..

εχω παλι δουλιτσα γιατι ειναι το big boss απο νωρις σημερα (δεν ξερω αν καν πηγε και σπιτι του..τον εχει πιασει κωλοπιπιλαλα με τους ημιυπαιθριους του και εγω τρεχω να τελειωσω μπας και με αφησει στην ησυχια μου παλι)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααααααα!

Χθες πήγα για ψώνια. Πήρα δυο παντελονάκια από M&S τα οποία ακολουθώντας την μόδα είναι εφαρμοστά στα πόδια (δεν τα πήρα και τσίτα, μην τρελαθούμε) και έχουν από πάνω ... λάστιχο!!!!

Οπότε πήρα δύο, τα πήρα στο ελαφρώς άνετο νούμερο, όχι στο κανονικό μου, για να μου βγάλουν το χειμώνα!

Ούτε παραγγελία να τα 'χα. Επίσης πήρα ένα απλό πουκαμισάκι για το γραφείο. Δεν πρόλαβα να δω τπτ άλλο, γιατί με περίμενε ο κουμπάρος για καφέ. Μέχρι τις 8παρά κάτσαμε, 8.30 γύρισα σπίτι, πτώμα, αλλά ευχαριστημένη, γιατί είχα καιρό να βγω σόλο.

Ίσως πάω σήμερα ή αύριο, γιατί έχουν μέχρι αύριο -20% και πήρα χθες και ένα κουπονάκι -10% (είμαι τακτική πελάτης ;) ), οπότε ότι πάρω θα μου βγει -30%!! Ευκαιρία είναι. Ίσως πάρω και κανένα μπλουζοφόρεμα, να ταιριάζει χρωματικά με τα παντελόνια, να το φοράω αργότερα, που θα χειμωνιάσει περισσότερο.

Σήμερα νωρίτερα πήγε ν' ανοίξει ο καιρός (έβαλα και τα γυαλιά ηλίου για λίγο), αλλά τώρα πάλι μουντίλα! Σιχτίρια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέραααααααααα!

Χθες πήγα για ψώνια. Πήρα δυο παντελονάκια από M&S τα οποία ακολουθώντας την μόδα είναι εφαρμοστά στα πόδια (δεν τα πήρα και τσίτα, μην τρελαθούμε) και έχουν από πάνω ... λάστιχο!!!!

Οπότε πήρα δύο, τα πήρα στο ελαφρώς άνετο νούμερο, όχι στο κανονικό μου, για να μου βγάλουν το χειμώνα!

Ούτε παραγγελία να τα 'χα. Επίσης πήρα ένα απλό πουκαμισάκι για το γραφείο. Δεν πρόλαβα να δω τπτ άλλο, γιατί με περίμενε ο κουμπάρος για καφέ. Μέχρι τις 8παρά κάτσαμε, 8.30 γύρισα σπίτι, πτώμα, αλλά ευχαριστημένη, γιατί είχα καιρό να βγω σόλο.

Ίσως πάω σήμερα ή αύριο, γιατί έχουν μέχρι αύριο -20% και πήρα χθες και ένα κουπονάκι -10% (είμαι τακτική πελάτης ;) ), οπότε ότι πάρω θα μου βγει -30%!! Ευκαιρία είναι. Ίσως πάρω και κανένα μπλουζοφόρεμα, να ταιριάζει χρωματικά με τα παντελόνια, να το φοράω αργότερα, που θα χειμωνιάσει περισσότερο.

Σήμερα νωρίτερα πήγε ν' ανοίξει ο καιρός (έβαλα και τα γυαλιά ηλίου για λίγο), αλλά τώρα πάλι μουντίλα! Σιχτίρια.

χμμμ εγω δεν εχω λεφτα για αλλα ψωνια και παντα συμπεφτει οταν υπαρχουν καλες προσφορες..

εχω και νευρα γιατι αγορασα με 35 ευρω κατι μποτες απο ενα συνοικιακο καταστημα και πηγα και κατευθειαν και αλλαξα τα τακουνια και σημερα που πηγα να τις βγαλω απο το κουτι ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ απο το συνθετικο υλικο..και ειναι τετοια η μυρωδια που ξερω οτι δεν προκειται μεν να φυγει ποτε αλλα και οπου και να σταθω θα μυριζει..θα τις γυρισω πισω σημερα..δεν παιζει..

Ναι ρε, να τις γυρίσεις!

Εχώ έχω βολευτεί με τα Μ&S, γιατί σου 'πα, έχει νούμερα. Κι ευτυχώς κάνουνε συχνά προσφορές.

Τώρα για κάτι πιο ιδιαίτερο έχω μια αγαπημένη θεία που έχει πολύ ωραία μπουτίκ στο κέντρο και - εννοείται - μου κάνει πίστωση. Τελευταία έχω καιρό να πάω βέβαια, είναι ακριβή η άτιμη. Αλλά ίσως πάω κοντά στις γιορτές. Ίσως όμως δεν πάω φέτος, γιατί τι να πάρω; Αφού θα γίνω φακλάνα ;).

Αχ, παπούτσια δε βρήκα γμτ! Αυτά που έβλεπα δεν μ' άρεσαν στο πόδι μου. Θα ξανακοιτάξω όταν κατέβω στη γιατρό μου.

Πότε πας εσύ κορίτσι στο γιατρό;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι ρε, να τις γυρίσεις!

Εχώ έχω βολευτεί με τα Μ&S, γιατί σου 'πα, έχει νούμερα. Κι ευτυχώς κάνουνε συχνά προσφορές.

Τώρα για κάτι πιο ιδιαίτερο έχω μια αγαπημένη θεία που έχει πολύ ωραία μπουτίκ στο κέντρο και - εννοείται - μου κάνει πίστωση. Τελευταία έχω καιρό να πάω βέβαια, είναι ακριβή η άτιμη. Αλλά ίσως πάω κοντά στις γιορτές. Ίσως όμως δεν πάω φέτος, γιατί τι να πάρω; Αφού θα γίνω φακλάνα ;).

Αχ, παπούτσια δε βρήκα γμτ! Αυτά που έβλεπα δεν μ' άρεσαν στο πόδι μου. Θα ξανακοιτάξω όταν κατέβω στη γιατρό μου.

Πότε πας εσύ κορίτσι στο γιατρό;

την Δευτερα το μεσημερι εχω την επισκεψη μου για να δουμε το κυημα και να ακουσουμε καρδια.. ελπιζω ολα να πανε καλα..εχω αγωνια οπως και να χει..

Διαφημίσεις

ωραια η φορμα..

και εγω εχω παρει κανα δυο φαρδυες μπλουζες μακρυες, εχω και 3 κολαν, κανα δυο φουστες και δυο φορμες.. και απο ρουχα εγκυμοσυνης εχω κανα δυο παντελονια αλλα οταν θα μαι φαρδυα πλατυα θα παρω κανα ρουχο εγκυμοσυνης να χω να κυκλοφορω..

σπαστικα με τις μποτες.. ο ανδρας μου λεει οτι δεν θα μου τς αλλαξουν επειδη αλλαξα τα τακουνια.. αντιθετως εγω το βρισκω και θετικο..ασε που ναι αφορετες..

πως εισαι απο αδιαθεσιες?

εγω ειμαι καλα..βεβαια κουραζομαι με τη δουλεια πολυ αλλα μαλλον ετσι νου φαινεται οτι περναει ο καιρος πιο γρηγορα..

ααα..εχθες κοιμηθηκα στο κρεβατι μου..

η μικρη ξυπνησε μονο δυο φορες αλλα ξανακοιμηθηκε και εγω πρεπει να σηκωθηκα αλλες τοσες μετα τις 3 για να τσεκαρω αν ειναι σκεπασμενη..

σημερα θα ρθει και μια φιλη μας με την συνομιληκη κορη της στο σπιτι μας και θα παιξουν τα μικρα..χαιρομαι γιατι τωρα παρακλεινομαστε και η μικρη θα βαριεται με εμας του μεγαλους..

ωραια η φορμα..

Παντελόνι κοτλέ είναι, δεν είναι φόρμα. :tongue:

Δυστυχώς η εποχή είναι εντελώς αντίθετη απ' την προηγούμενη εγκυμοσύνη κι εύχομαι να καταφέρω να βολευτώ!

πως εισαι απο αδιαθεσιες?

Έχω 1, 2 μέρες πολύ καλά. Μόνο κούραση πολύ αισθάνομαι, αλλά είναι φυσιολογικό αυτό.

η μικρη ξυπνησε μονο δυο φορες αλλα ξανακοιμηθηκε και εγω πρεπει να σηκωθηκα αλλες τοσες μετα τις 3 για να τσεκαρω αν ειναι σκεπασμενη..

Άστην καλέ να κοιμηθεί!!! Κοιμάται το παιδί, σηκώνεσαι μόνη σου! Ηρέμησε, ας ξεσκεπάζεται κιόλας. Να τη ντύνεις καλά όταν τη βάζεις για ύπνο.

ΜΗΝ χαλάς άλλο τον ύπνο σου, χρειάζεσαι ξεκούραση. Αν σηκώνεσαι το βράδυ 100 φορές, πως θ' αντέξεις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Άστην καλέ να κοιμηθεί!!! Κοιμάται το παιδί, σηκώνεσαι μόνη σου! Ηρέμησε, ας ξεσκεπάζεται κιόλας. Να τη ντύνεις καλά όταν τη βάζεις για ύπνο.

ΜΗΝ χαλάς άλλο τον ύπνο σου, χρειάζεσαι ξεκούραση. Αν σηκώνεσαι το βράδυ 100 φορές, πως θ' αντέξεις;

η παλιοσυνηθεια 2 σχεδον χρονων!! Μαλλον ομως θα μου μεινει το κουσουρι της κλασικης μανας που ξυπναει τουλαχιστον 1 φορα για να δει οτι ολοι ειναι καλα..

εγω οπως εχω πει η απο αυπνια θα παω η απο μ#$%%..

Καλημέρα !

Ευάκι πολύ ευχαριστα τα νέα! Με το καλό και το καινούριο ξεκίνημα! Βάλε και ίντερνετ στο μαγαζί:tongue: Βέβαια σου εύχομαι να μην έχεις χρόνο να μπαίνεις αλλά για κανένα διάλειμμα βρε αδερφέ!

Πολύ χαίρομαι για την Αννίνα , όπως όλες μας άλλωστε, και ακόμα πιο πολύ αν την έχουμε στην παρέα μας όπως και παλιά να μας λέει κανένα νέο της έστω πού και που!

Γεια σου πατρίδα!!!

Καλέ κι εγώ χάρηκα για την Αννα, που δεν της μίλησα καν ποτέ. Γερό να 'ναι το μωράκι, να το χαίρεται και να μη σκέφτεται άσχημα πράγματα και πονάει το κορίτσι.

Η ΕΥΑ δηλαδή ξεκίνησε τώρα δουλειά;;; ΕΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλές δουλειέεεεεεεες!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σου πατρίδα!!!

Καλέ κι εγώ χάρηκα για την Αννα, που δεν της μίλησα καν ποτέ. Γερό να 'ναι το μωράκι, να το χαίρεται και να μη σκέφτεται άσχημα πράγματα και πονάει το κορίτσι.

Η ΕΥΑ δηλαδή ξεκίνησε τώρα δουλειά;;; ΕΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλές δουλειέεεεεεεες!!

ξεκίνησε τρέξιμο για το άνοιγμα του μαγαζιού. χαρτούρα πρώτα απ'όλα , ψώνια για τη διαμόρφωση του χώρου, υλικά, βαψίματα ιστορίες.....καλό κουράγιο ευάκι αλλά αν έχεις μεράκι δεν νομίζω να σκέφτεσαι την κούραση. Θα είναι γλυκιά....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...