Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαλοοου!!!!!!!!36 μηνες=3 χρονια!!!!!!!
Ατιμη εγκυμοσυνη, θα μας χαζεψεις τελειως:tongue:

Ντάαααααααξ ρε παιδιά, εγώ κοιτάω μήνες και ύψος όταν γράφει, αμάν στις λεπτομέρειες κολλήσατε τώρα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δουλευω περιπου απο τις 10-2 το πρωι και 4 με 9 το απογευμα..Θα μου πεις ειναι σαν 8ωρο αλλα ειναι ολη μερα και με τσακιζει..Την κραταει η μαμα μου αλλα αρχιζει και τα παιζει..:cool: Τι να κανουμε ομως δεν γινεται διαφορετικα..Δεν θελω απο τωρα παιδικο σταθμο..

.

εμένα που τα κρατάει τώρα ο πατέρας μου θα φρικάρει ο άνθρωπος ...

Ο καημένος ο φάδερ!!! Τουλάχιστον είναι μαθημένος, αφού τα πηγαίνει κάθε μέρα στο πάρκο Τζες.

Πόσες μέρες θα κάτσει Ιταλία η μητέρα σου;

Ο δικός μου να δούμε πόσες μέρες θ' αντέξει σερί στο σταθμό, πριν την επόμενη ίωση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο καημένος ο φάδερ!!! Τουλάχιστον είναι μαθημένος, αφού τα πηγαίνει κάθε μέρα στο πάρκο Τζες.

Πόσες μέρες θα κάτσει Ιταλία η μητέρα σου;

Ο δικός μου να δούμε πόσες μέρες θ' αντέξει σερί στο σταθμό, πριν την επόμενη ίωση.

Mάλλον καμμια βδομάδα

Διαφημίσεις

εδώ είμαι εγώ...

βάλαμε τη μικρή για ύπνο,γιατί το μεσημέρι κοιμήθηκε μόνο μια ώρα

η τηλεόραση δεν έχει τίποτα...

περιμένω να ξεκινήσει το "η γενιά των 592Ε"

και να πλέξω την κουβερτούλα που την ξεκίνησα το μεσημέρι και την παράτησα στη πρώτη σειρά...

έχω πολύ κακή διάθεση τις τελευταίες μέρες,πάνε και τα οικονομικά από το κακό στο χειρότερο!!

έχω και τη μάνα μου,που με πρήζει για τα δικά της οικονομικά για να μην της ζητήσω...

τα πεθερικά κινέζοι!!

Διαφημίσεις

Η Γεωργίτσα δεν κοιμήθηκε καθόλου το μεσημέρι. Κατα τις 7 μου είπε νάνι. Την έκανα ένα μπανακι και 7μιση πηγε για νάνι. Όπως λες η τηλεόραση δεν έχει τίποτα και είμαι μόνη. ο χαζμπαντ στις 11μιση πεταει και απο οτι μου είπε ρίχνει τουλούμια κάτω.

και τι ώρα θα ξυπνήσει που κοιμήθηκε τόσο νωρίς?

μόνη ε όλη μέρα...

κάποτε πήγαινε και ο δικός μου ταξίδια 1 τον μήνα για μερικές μέρες,χάλια ήταν.

Ας ξυπνήσει και στις 6μιση το πρωί. Τί με νοιάζει? Και εγω εκείνη την ώρα ξυπνάω:tongue::tongue:Αλλά αποκλείεται. Μέχρι τις 8 τουλάχιστον θα κοιμηθεί. Και άλλες φορες που κοιμήθηκε νωρις το 12ωρο το έκλεισε. Γενικώς δεν κοιμάται πολύ αρα της λείπει ύπνος. Κοιμαται μια ωριτσα το μεσημέρι και αν και το βραδυ μετα τις 11, όταν άλλα παιδιά κλείνουν δύωρα -τρίωρα το μεσημέρι κια κοιμούνται στις 9.

Καλημερα!!!!

Το μαγαζι κλειστηκε,οι υπογραφες επεσαν και απο δευτερα τρεξιματα σε εφορειες, επιμελητηρια,Δημους κ.τ.λ!!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!!!λιγακι κουρασμενη αλλα καλα!!!!

Ισως πλεον αργισω να σας ξαναγραψω!Δεν ξερω πως θα ειναι ο χρονος μου πλεον!!!!Σας φιλω και να προσεχετε ολες (εγκυουλες και μη)!!!

Α και μιας και μιλησα με την Annina...πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη της,δυστυχως την ποναει πολυ να γραψει στο καφε μας αλλα μας διαβαζει!!

Δεν πειραζει Αννουλα μας!Οποτε κι αν νιωσεις καλα μας γραφεις!!

Αυτα.Φιλακια πολλα πολλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...