Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα μου πει καποια τι ςεχει μεσα το κεικ με τα παμπερς?

Εγώ θα σου πω, ήταν να απαντήσω προζθές που ξαναρώτησες αλλά το ξε΄χασα, ότι βαστά η τσέπη του καθένα μπορείς να βάλεις

σίγουρα μπαινουν οι πάνες σαν βάση και μετά κάποιοι βάζουν απλά κορδέλες και ένα διακοσμητικο, εγώ βάζω καλτσάκια, κορμάκια, ρουχαλάκια, πιπίλα, μπιμπερό, μασητικό, οδοντόβουρτσα, κρεμες και αφρολουτρα

Εχω κανει μια που μου κόστισε 70 ευρώ και αυτή που θα φτιάξω θα μου βγεί 30 ευρώ

Διαφημίσεις

για τον εαυτο σου ε?νομιζα για τον μικρο

λοιπον τωρα που παταω σιγα σιγα πρεπει να ψωνισω

για τον μικρο θελω φορμες, φανελακια, μακρυμανικα, κανενα γιλεκο, τι πηρες εσυ για τοιν γιαννη?

Φόρμες, παπούτσια, φανελάκια ολόσωμα, μπλουζάκια μακό λεπτά μακρυμάνικα (έχουν το καλοριφέρ στο φουλ στον παιδικό και θέλει λεπτά ρούχα), πιτζαμάκια.

Τα πάντα σχεδόν!!!

Τώρα μένει μπουφανάκι, αλλά είπε ο νουνός του θα του πάρει.

Για μένα ρε, να ψωνίσω για μένα η καψερή μάνα!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έκανα το τουρ που κάνω συνήθως, γιατί είναι όλα κοντά στη Θεσ/νίκη. Πάω ZARA, Μ&S, Mothercare (μόνο προσφορές). Ε, μπορεί να πάω να δω και Chicco αν έχει προσφορές.

Αλλά για εσώρουχα, φόρμες και μπλουζάκια βολεύεσαι με ZARA και M&S.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παπουτσια εκτος απο αθλητικα τι αλλα του φορας?για πιο καλο χωρις να ειναι κυριλε?

Του πήρα δυο ζευγάρια αθλητικά από ZARA. Περσινά πρέπει να ήταν, γιατί στο σάιτ τους είδα άλλα σχέδια. Ωραία και τα φετινά.

Να φανταστείς τα 2 ζευγάρια τα πήρα 37?!!!

Ένα πιο χειμωνιάτικο, σε στυλ δερμάτινο το πήρα από μαγαζί, αλλά φθηνά. :tongue:

Προτιμώ να του παίρνω φθηνότερα και πολλά σχέδια, να τα συνδυάζουμε. :tongue:

Κρίμα που απ' το ZARA δεν του έκαναν τα μπεμπε (είναι μέχρι 23 νούμερο μόνο) γιατί μ' άρεσαν πιο πολύ τα σχέδια!!!

Γρήγορα μεγαλώνουνε ρε συ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

πρινσέσα δουλεύεις πολλές ώρες?την μικρή ποιος την κρατάει?

??

Δουλευω περιπου απο τις 10-2 το πρωι και 4 με 9 το απογευμα..Θα μου πεις ειναι σαν 8ωρο αλλα ειναι ολη μερα και με τσακιζει..Την κραταει η μαμα μου αλλα αρχιζει και τα παιζει..:cool: Τι να κανουμε ομως δεν γινεται διαφορετικα..Δεν θελω απο τωρα παιδικο σταθμο..

deja vous.. μιλουσαμε για το ιδιο θεμα πριν κανα δυο εβδομαδες..

εχω αλλη μια κουρτινα να σιδερωσω και να πλυνω της μικρης που ειναι κοντη και πιο ευκολη..

εμενα μου αρεσει το σιδερωμα παντως..

τωρα το Cazoline εβγαλε ενα νερο αρωματικο και καλα απιονισμενο για πιο ευκολο σιδερωμα 2 ΕΥΡΩ!! Απατεωνες.. ουτε λιτρο δεν ειναι

Δεν θα σχολιασω οτι ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ το σιδερο..Αυτο που λες το ειχα παρει αλλα ειναι μονο για τα απλα, οχι με το μποιλερ που εχω εγω και το εδωσα στην πεθερα..

Kαλημέρα, σας ευχαριστώ όλες πολύ για τα συλληπητήρια, μόλις πριν λίγο μπήκα στη δουλειά, πήγα την μαμά μου στο αεροδρόμιο, πετάει σε 1 ώρα. Ειναι καλά, ίσως το περίμενε αφού η εξέλιξη ήταν γρήγορη. Ευτυχώς για τη γιαγιά μου ήταν τυχερή αφού ήταν από τους λίγους ανθρώπους που γνώρισε όχι μονο εγγόνια αλλά και δισεγγονα, η μικρή Ανδρεϊνα της χάϊδευε τα χέρια το καλοκαίρι και έτσι μπορώ να σκεφτώ ότι έζησε ευτυχισμένες στιγμές και έφτασε 80χρ.

Κατά τα άλλα όλα καλά, στο σπίτι τα παιδιά θα τα προσέχει ο πατέρας μου μέχρι να επιστρέφω από τη δουλειά, ελπίζω να μην τα παίξει ο άνθρωπος

Οπως τα λες ειναι κοριτσακι..Και μενα η γιαγια μου μολις της πηγαμε τη Ναταλια πεθανε μετα απο 2 μερες..Εφυγε χορτασμενη και ευτυχισμενη και αυτο μετραει..Λιγο για τη μαμα σου θα ειναι δυσκολα οπως και να εχει αλλα ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...