Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δεν εχω καταφερει ακομη να της δωσω οσπριο κυριως γιατι οταν θα τα κανουμε ειναι να φαω και εγω που σημαινει οτι περναει σο γαλα μου και της προκαλει αερια..αν φαει κιολας θα την παει τσιρλιπιπι...μαλλον θα της δωσω σε φαση που εγω δεν θα φαω τα οσπρια αλλα μονο οι αλλοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα καιρο τωρα βγαζει τις καλτσες της και προσπαθει να της ξαναβαλει..

απο χθες ανταποκρινεται με καλυτερη επιτυχια στο δωσε μου φιλακι (προσπαθει να κανει μουατς ) και προσπαθει να στειλει και με το χερι φιλια..

οτιδηποτε βλεπει σε κοσμημα ζηταει να της το φορεσεις (κολιε, βραχιολια, σκουλαρικια) και οτι της φορεσεις χαζογελαει και ζηταει να την πας μπροστα σε καθρεπτη για να καμαρωσει σα γυφτικο σκερπανι..

επισης καιρο τωρα οταν βλεπει μικρη γυναικεια τσαντα την βαζει στον ενα ωμο και αρχιζει να γυρωφερνει τα δωματια..

την κοβω για μεγαααααλη κοκκετα..ειχα που χα μια (βλ. κουνιαδα) τωρα θα χω και τη μπουμπου..εγω παντως..καμια σχεση..τα βαριεμαι ολα αυτα αλλα χαιρομαι που τα κανει..

κοκετα δεν λες τιποτα!δηλαδη εκει εμοιασε της θειας?:tongue::tongue::tongue:

τα φιλακια τα στελνει κι εμενα αλλα μια τσαντα που της πηρανε της fisherprice που μιλαει,ανοιγοκλεινει κι εχει και κραγιον,κλειδια κτλ.

ουτε να τη φτυσει.ευτυχως που δεν της πηρα ακριβα παιχνιδια γτ αδικα θα τα επαιρνα.ουτε τις κουκλες,και τα μωρακια τα παιζει.

αλλα ξεφυλλιζει περιοδικα και αλμπουμ με φωτο και χασκογελαει.

καλα,κι εγω ολη μερα μπορω να σας λεω για τα κατορθωματα της!

χαζομαμαααααααα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

σημερα μαλλον ασχοληθηκαμε πολυ με τα των οικων μας..

εγω παντως αφησα απειρο σιδερωμα για αποψε μιας και αυριο λεω να παω βολτουλα τη μικρη σε ενα φιλικο σπιτι που χουν και παιδακια..εντωμεταξυ ακομη προσπαθω να αποτελειωσω το μαζεμα των χριστουγεννιατικων γιατι ειχα στρωσει αρκετα στο σπιτι..και για μενα μαζεμεμα σημαινει και ξεσκονισμα, σκουπισμα και οτι αλλο σχετικο..

αλλα τωρα θα χουμε την αλλη εβδομαδα να στολισουμε το σπιτι με αποκριατικα (παντα το κανουμε αυτο..βασικα εγω τηρω το εθιμο που καναμε απο οταν ειμουν μικρη) και μεχρι τον Ευαγγελισμο που θα γιορταζει μπαμπας και κορη τελος οι υποχρεωσεις για grande επισκεψεις και γιορτες στο σπιτι..για εναμιση μηνα θα κανω μονο τα απαραιτητα και μετα παλι γενικη για την γιορτη τους και (lucky me!) θα ναι και για το Πασχα..

ε! μετα πιανει καλοκαιρι και θα χω να ασχολουμαι με το συμμαζεμα του εξοχικου (καλα εκει να δειτε μπαχαλο αλλα κανω οτι δεν το βλεπω..και βεβαια κανουμε μια γενικη απο την ανοιξη και κραταει οοοοολο το καλοκαιρι..)..σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη..

που θα παει!! αμα μεγαλωσω θα βρω γαμπρο να μου πληρωνει γυναικα να μου τα κανει...οεο!

Καλημερα κοριτσια σημερα διαβασα ολα αυτα που ειχα χάσει. Λοιπον βλέπω οτι διεκδικητε το γιο μου δυο,για να μην εχουμε δραματα οταν με το καλό μπορούμε να βλέπουμε παιδάκια θα συναντηθούμε και θα δούμε με ποια ζουζουνα θα ταιριάξει, γιαυτο μην τσακώνεστε συμπεθερες.:tongue::tongue::tongue: Παντως η μια ειναι καλύτερη απο την αλλη δυσκολη απόφαση:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Διαφημίσεις

Μπαίνω.... σφαίρα... Εχω 3 πλυντήρια για σίδερο, 2 απλωμένα, 1 στο πλυντήριο κ 2 για να τα βάλω, να ξεσκονίσω κ να μαγειρέψω για το βράδυ που περιμένω μια φίλη.

Λοιπόν σας αφήνω ελπίχω κατά τις 11 να είναι καμμια εδώ για να τα πούμε please

βρε μαμωτο..εχω αρχισει να προβληματιζομαι (παλι) τελευταια..νομιζω οτι η μικρη μου εχει φρεναρει με την αναπτυξη της..τα περισσοτερα ρουχα στα ταμπελακια τους γραφουν οτι για 12 μηνων το υψος ειναι 80 εκ και η δικια μου μεσα σε αυτα πλεει..και σε φαρδος και σε υψος..της εβαλα ενα παντελονακι που της το φοραω απο τον Σεπτεμβρη και ακομη της κανει το ιδιο..σας ειχα πει οτι Νοεμβρη και Δεκεμβρη η γιατρος της ειχε μετρησει το ιδιο υψος..

εκει που τα παιρνε ολα μαζεμενα ξαφνικα το τελευταιο τριμηνο εχει φρεναρει για τα καλα..μονο 300 γρ πηρε μεταξυ Νοεμβρη - Δεκεμβρη και τιποτε αλλο..

δεν θα θελα να αρχισω να φτιαχνω σεναρια οτι φταιει η διατροφη της η οτι κατι αλλο τρεχει..

ιδιως τα ρουχα που ναι 12-18 αν θα πρεπε να τα βαλει Μαιο-Ιουνιο ετσι οπως παει για φθινοπωρο την κοβω..

καλα..δεν συζυτω οτι στην πανα θα μεινουμε για χροοοοονια στο Νο 4..αλλα το τελευταιο δεν με πολυνοιαζει γιατι ξερω και αλλα παιδακια που ναι ηδη 2 ετων και ειναι μολις 12 κιλα..

ουφ..αυτα..

εγω στις 11 μαλλον θα κοιμαμαι jesgk...

βρε μαμωτο..εχω αρχισει να προβληματιζομαι (παλι) τελευταια..νομιζω οτι η μικρη μου εχει φρεναρει με την αναπτυξη της..τα περισσοτερα ρουχα στα ταμπελακια τους γραφουν οτι για 12 μηνων το υψος ειναι 80 εκ και η δικια μου μεσα σε αυτα πλεει..και σε φαρδος και σε υψος..της εβαλα ενα παντελονακι που της το φοραω απο τον Σεπτεμβρη και ακομη της κανει το ιδιο..σας ειχα πει οτι Νοεμβρη και Δεκεμβρη η γιατρος της ειχε μετρησει το ιδιο υψος..

εκει που τα παιρνε ολα μαζεμενα ξαφνικα το τελευταιο τριμηνο εχει φρεναρει για τα καλα..μονο 300 γρ πηρε μεταξυ Νοεμβρη - Δεκεμβρη και τιποτε αλλο..

δεν θα θελα να αρχισω να φτιαχνω σεναρια οτι φταιει η διατροφη της η οτι κατι αλλο τρεχει..

ιδιως τα ρουχα που ναι 12-18 αν θα πρεπε να τα βαλει Μαιο-Ιουνιο ετσι οπως παει για φθινοπωρο την κοβω..

καλα..δεν συζυτω οτι στην πανα θα μεινουμε για χροοοοονια στο Νο 4..αλλα το τελευταιο δεν με πολυνοιαζει γιατι ξερω και αλλα παιδακια που ναι ηδη 2 ετων και ειναι μολις 12 κιλα..

ουφ..αυτα..

εγω στις 11 μαλλον θα κοιμαμαι jesgk...

Φιλεναδα μην ανησυχεις!Και η δικια μου μια απο τα ιδια ειναι!Σημερα που της μετρησα το υψος την εβγαλα 74cm ενω ο γιατρος πριν 3 βδομαδες την ειχε μετρησει 75.Οσο για τα κιλα 8Kg 12 μηνων παιδι........

Αστα κι εγω ανησυχω αλλα ολοι μου λενε οτι εχει να κανει με το παιδι και να μην τη συγκρινω με αλλα!Υπομονη καποια στιγμη δεν θα καταλαβουμε για ποτε πηραν τα πανω τους!!!.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλεναδα μην ανησυχεις!Και η δικια μου μια απο τα ιδια ειναι!Σημερα που της μετρησα το υψος την εβγαλα 74cm ενω ο γιατρος πριν 3 βδομαδες την ειχε μετρησει 75.Οσο για τα κιλα 8Kg 12 μηνων παιδι........

Αστα κι εγω ανησυχω αλλα ολοι μου λενε οτι εχει να κανει με το παιδι και να μην τη συγκρινω με αλλα!Υπομονη καποια στιγμη δεν θα καταλαβουμε για ποτε πηραν τα πανω τους!!!.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

μμμ..θα δειξει..τι να πω..μαλλον θελουν να κρατιουνται ντελικατες..και σημερα εφτιαχνα τα ρουχα για 12-18 μηνων και ξαφνικα συνειδητοποιω οτι ακομη και πολλα που ναι μονο για 12 μηνων της ειναι τεραστια..ποσο μαλλον τα 12-18 και το κακο ειναι οτι οταν θα της κανουν μαλλον θα ναι εποχη που δεν θα συμβαδιζουν και εχω 3 βαλιτσες απο αυτα μεχρι 2 ετους..

μμμ..θα δειξει..τι να πω..μαλλον θελουν να κρατιουνται ντελικατες..και σημερα εφτιαχνα τα ρουχα για 12-18 μηνων και ξαφνικα συνειδητοποιω οτι ακομη και πολλα που ναι μονο για 12 μηνων της ειναι τεραστια..ποσο μαλλον τα 12-18 και το κακο ειναι οτι οταν θα της κανουν μαλλον θα ναι εποχη που δεν θα συμβαδιζουν και εχω 3 βαλιτσες απο αυτα μεχρι 2 ετους..

Μια απο τα ιδια!Εχθες κατεβασα 2 βαλιτσες που ειχα στο παταρι για να τα φτιαξω και μονο που τα εβλεπα ηταν τεραστια!!!

Ρε συ τα κοριτσια μας το πανε για μοντελα......!

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια!Εχθες κατεβασα 2 βαλιτσες που ειχα στο παταρι για να τα φτιαξω και μονο που τα εβλεπα ηταν τεραστια!!!

Ρε συ τα κοριτσια μας το πανε για μοντελα......!

εγω μονο που βλεπω τις βαλιτσες με πιανουν τα νευρα μου αλλα εχε χαρη που θελω και δευτερο παιδι αλλιως χωρις δευτερη σκεψη θα τα φορτωνα στην κουμπαρα μου και στην κολλητη μου που περιμενουν κοριτσια..

και οταν δεν θα τα θελω να δεις που δεν θα βρισκω αμεσα ενδοαφερομενο και θα τα δωσω σε ασχετους..

εσυ τι απεγινες???χαθηκες τελευταια..

οχι μονο δεν τελειωσα ολες τις δουλειες που ηθελα να κανω το σκ..αλλα ουτε ρουχο για να βαλω αυριο στη δουλεια δεν εχω κατσει να σιδερωσω..και θα χω να μαγειρεψω και πρωινιατικα..

παρ αυτα ελεγα οτι σημερα θα κοιμηθω νωρις για να μαι φρεσκαδουρα στη δουλεια αλλα απο τις 9 παιζω το ..... στο ιντερνετ και ψαχνω για οικονομικο κλιματιστικο (μαλλον βρηκα αν και δεν θα με ικανοποιει 100%) και χαζολογαω...

μα δεν ειναι παραξενο ΠΟΣΟ γρηγορα περνανε οι ωρες οταν τα μικρα μας κοιμουνται????

αχ

αχ

αχ

σημερα πηγα σε μια φιλη που χει ενα κοριτσακι 3,5 ετων και ενα αγορι 2,5 ετων σχεδον..

παιδια!!! με επιασε αγχος!!!

στην αρχη ειδαν τη μικρη (την εχουν δει αλλες δυο φορες) και ηταν φιλικα μαζι της..την χαιδευαν, προσπαθουσαν να την αγκαλιασουν, να τη φιλησουν (μαλιστα το κοριτσι φταρνιστηκε μεσα στα μουτρα της καημενης και εγω κοντεψα να παθω εγκεφαλικο αλλα το παιξα ψυχραιμη σκεφτομενη οτι ειναι ενα μικρο παιδακι και τουλαχιστον η μαμα της της εξηγησε οτι βαζουν μπροστα το χερακι..)..

μετα απο λιγο ολοι μαζι βγαζα με τα παιχνιδια τους για να παιξουν..καθε παιχνιδι που εδιναν στη μικρη μου το αγορι ολο της το παιρνε πισω και ελεγε "εγω το θελω αυτο ή εγω το χρειαζομαι αυτο" και ας ηταν και κουκλα.. ενταξει ως εδω..

απο ενα σημειο και μετα η μεγαλη αρχισε να μουτρωνει που δεν της διναμε σημασια αλλα λεγαμε τα δικα μας και ασχολουμασταν με τη μικρη και αρχισε τα ..σπαστικα..

συντομα τα δυο αδελφια αρχισαν να τσακωνονται για διαφορα, να στριγκλιζουν, να χτυπιουνται και αλλα πολλα..

η Χριστουλα λουστηκε με διαφορα παιχνιδια στο κεφαλι της και η καημενουλα ειχε μεινει αποσβολωμενη καθως δεν εχει επαφες με αλλα παιδακια τακτικα και η ολη συμπεριφορα τους της φανηκε περιεργη και την εβλεπες σχεδον να τα κοιταει με απορια η να χει σταση αποστροφης..αλλα δεν γκρινιαξε.

και αγχωθηκα βεβαια στο οτι αυτο το εγωκεντρικο σταδιο της ηλικιας των παιδιων της φιλης μου θα το περασουμε και εμεις και ακομη χειροτερα οταν και αν εχω δυο παιδακια..

και βεβαια αυτο το σταδιο προσωπικα το θυμαμαι εντονα και απο την δικη μου οικογενεια αλλα και απο συγγενικο κυκλο..ειναι δυσκολη περιοδος για να εχει..ηρεμια η αδελφικη σχεση..

προχθες σε αλλα παιδακια που χα παει παλι σε φιλη μου η μια κοπελα εχει κορη 4 ετων και κορη 19 μηνων...αλλη σφαγη εκει..αλλα απο τη μεγαλη..μην μπει δωρο στο σπιτι..ποτε δεν θα φτασει στην μικρη..ολα τα παιρνει η μεγαλη..και βεβαια εννοειται οτι πλακωνονται στο ξυλο συνεχως..

απλα απορω αν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι τοοοοοοοοσο συχνο η εντονο το φαινομενο αυτο..δηλαδη να μην χριεαζεται να ουρλιαζουν συνεχεια και χωρις λογο μονο και μονο απο πεισμα και αν ειναι δυνατον να μην πλακωνονται..πολλα ζηταω η οντως μπορει να συμβαινει και αυτο?

ουφ...αγχωθηκα σας λεω!!

Τωρα διαβαζα για το βάρος σας και το υψος σας και χαλαρωσα λίγο γιατι νομιζα οτι το παιδί μου εχει μείνει πίσω αλλα βλέπω οτι σε γενικες γραμμές είναι μια χαρά παιζουμε στα ιδια κιλά και ποντους.

prosp η καθε ηλικία εχει τις χαρες της μη αχγώνεσαι μπορεί το δικό σου το παιδάκι να είναι ηρεμο και στην ηλικία των 3 ετών και μπορεί ακόμα και το αδερφάκι του με το καλό να μην το ζηλεύει σε μεγάλο βαθμό και να το αγαπάει. Εγώ νομίζω ότι παίζει και μεγάλο ρόλο το πως το προετοιμάζεις για τον ερχομό ενος νέου παιδιού. Δεν συμφωνώ με την αποψη οτι τα δίνουμε όλα στο πρωτο παιδί για να μη ζηλεύει.

οσο για τα ρουχα κορίτσια και εγώ το ιδιο προβλημα εχω,τώρα του αγόρασα φορμάκια πιζαμάκια απο το mother care για 9-12 μηνών και του είναι τεράστια και αυτά που είχαμε για 6-9 μηνών του είναι ισα ισα. Μερικά ρούχα εχουν πολύ μεγάλη φορμα και δεν συμβαδίζουν με την ηλικια που αναγράφουν.

οσο για τα ρουχα κορίτσια και εγώ το ιδιο προβλημα εχω,τώρα του αγόρασα φορμάκια πιζαμάκια απο το mother care για 9-12 μηνών και του είναι τεράστια και αυτά που είχαμε για 6-9 μηνών του είναι ισα ισα. Μερικά ρούχα εχουν πολύ μεγάλη φορμα και δεν συμβαδίζουν με την ηλικια που αναγράφουν.

Annina μου καλη επιτυχια για σημερα!Να πανε ολα καλα ευχομαι!!

Κι εγω της φοραω κατι πυτζαμουλες για 6 μηνων και της κανουν κανονικα!Ρε κοριτσια οντως ειναι και η φορμα των ρουχων!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...