Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ βέβαια κάναμε καρυοτύπο είναι πλέον πολύ βασική εξέταση.δεν θυμάμαι όμως αν συνταγογραφούνται αυτο ρώτησε το στο γιατρό σου 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόνο μια πλέξη ξέρω όμως την απλή...και υπάρχουν τόσο ωραία πράγματα να κάνεις,στο μαγαζί έπλεκα αν δεν είχα δουλειά,τι να έκανα?

έχω φτιάξει 2 κασκόλ και μια κουβερτούλα!!

μόνο...

εγω θελω να μαθω να γαζωνω αλλα δεν εχω καποιον να μου δειξει..

εμενα μου αρεσει το πλεξιμο αλλα δεν εχω υπομονη..μονο κεντημα ξερω.

ναι τι να κάνουμε?για πες???:D:D

Oτι μπορείς να φανταστείς:

• χειροποιητες μπομπό (πλεχτές)
  • βιβλία ευχών
  • προσκλητήρια
  • στολισμό-επιμέλεια βάπτισης
  • diaper cakes

• καδράκια

μια ιντερνετική επιχείρηση

Διαφημίσεις

ναι έμαθα στην εγκυμοσύνη από το you tube...

Αααααααααα, εσύ είσαι προκομένη!

Εμένα μου 'μαθε η μάνα μου, και κέντημα, όταν ήμουν πιτσιρίκι, αλλά - ΦΥΣΙΚΑ - δε θυμάμαι τπτ.

Ξέρει και να γαζώνει η μανούλα, είναι απ' τις παλιές που ξέρουν τα πάντα, αλλά δεν ζήτησα ποτέ να μάθω.

Ράβω όμως, τα μανταρίσματα, αν κάτι ξηλωθεί, μόνη μου τα κάνω, οπότε μάλλον πιάνουν τα χέρια μου.

Αλλά ν' αρχίσω πλέξιμο τώρα πια (ή κέντημα) ΧΛΩΜΟΟΟΟΟΟ!

Πιο πιθανό είναι ν' αρχίσω να μαγειρεύω γκουρμέ ή να μάθω να φτιάχνω κάνα γλυκό της προκοπής. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγώ θέλω,θέλω να πάρω τη μηχανή της μάνας μου που την έχει ξεχασμένη...ο άντρας μου ξέρει,έβλεπε τη μάνα του μικρός.

άντε να δούμε πότε...και να κεντάω ξέρω,αλλά είναι πίνακες που δεν μου αρέσουν,και έχω φτιάξει μερικά να περνάει η ώρα.

αλλά το πλέξιμο είναι πολύ ωραίο.

miamamaaaaaaaa.

μηπως θες να μου φτιαξεις αναμνηστικα κανα καλτσακι.. ετσι να το χω να σε θυμαμαι?? Αγαπω και φυλαω σαν κορη οφθαλμου τα χειροποιητα δωρα.. κριμα να μη σε χω κοντα να με μαθεις..

το χω επιθυμια να βρισκα κατι σαν ΧΕΝ (καταργηθηκαν αυτες) για να μαθω κατι σχετικο.. το γαζωμα ομως προεχει..

εγω θελω να μαθω να γαζωνω αλλα δεν εχω καποιον να μου δειξει..

εμενα μου αρεσει το πλεξιμο αλλα δεν εχω υπομονη..μονο κεντημα ξερω.

η μαμά μου είναι γαζώτρια , γι'αυτό μόνο κουμπιά ξέρω να ράβω...τα άλλα της τα πλασάρω;)

καποτε μου είχε δείξει η γιαγιά μου πώς αλλάζεις τις θηλές απο βελόνα σε βελόνα περνόντας το μαλλί απο πανω. Μέχρι εκεί...

Χριστίνα το μαλλί το τυλίγεις στο δάχτυλο ή το περνάς στο λαιμό?

Διαφημίσεις

κι εγώ θέλω,θέλω να πάρω τη μηχανή της μάνας μου που την έχει ξεχασμένη...ο άντρας μου ξέρει,έβλεπε τη μάνα του μικρός.

άντε να δούμε πότε...και να κεντάω ξέρω,αλλά είναι πίνακες που δεν μου αρέσουν,και έχω φτιάξει μερικά να περνάει η ώρα.

αλλά το πλέξιμο είναι πολύ ωραίο.

εχω 3 γαζωτικες (2 παλιου τυπου και 1 ηλεκτρικη) απο τη συγχωρεμενη τη πεθερα μου..

μεγαλη υποθεση το γαζωμα...κακως που δεν εδινα βαση τοσα χρονια.. βεβαια ξερει η γιαγια μου αλλα δεν ειναι καλη δασκαλα

Τι είναι ρε παιδιά αυτό το βιβλίο ευχών!;!;

Κι άλλη αμερικανιά;

είναι πάρα πολύ ωραίο,είχα κι εγώ στη βάφτιση,και μου έγραψαν ευχές.

καλά μην φανταστείς ότι όλη μέρα ασχολούμαι με αυτά,μια στο τόσο.πάντως κουμπί δεν έχω μάθει να ράβω!!!!!!!!!!!!

τζες κάτι πρέπει να κάνουμε!!!!!να βγάλουμε κάνα φράγκο!!!:roll:

miamamaaaaaaaa.

μηπως θες να μου φτιαξεις αναμνηστικα κανα καλτσακι.. ετσι να το χω να σε θυμαμαι?? Αγαπω και φυλαω σαν κορη οφθαλμου τα χειροποιητα δωρα.. κριμα να μη σε χω κοντα να με μαθεις..

το χω επιθυμια να βρισκα κατι σαν ΧΕΝ (καταργηθηκαν αυτες) για να μαθω κατι σχετικο.. το γαζωμα ομως προεχει..

Κι εγώ ειμαι κολλημένη με τα χειροποιητα, ο άλλος ξοδεύει χρόνο και αγάπη για να φτιάξει κατι

Τι είναι ρε παιδιά αυτό το βιβλίο ευχών!;!;

Κι άλλη αμερικανιά;

χαχα καπως ετσι.. ωραιο ειναι αλλα περιττο πιστευω..αφου πολλοι κανουν καρτουλες μαζι με τα δωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...