Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Όλα θα γίνουν! Κοίτα να απολαύσεις στο έπακρο την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου.. είναι φοβερή εμπειρία! Αν θέλεις ξεκινά ένα ημερολόγιο ή απλές σημειώσεις για κάθε τι καινούριο που θα συμβαίνει από εδώ κ πέρα. Εγώ έκανα αυτό με τις σημειώσεις.. αλλά κάποιες φορές ξεχνιομουν. Κακώς! Όσα παιδιά και να κάνεις.. η πρώτη φορά είναι.. αλλιώς!! Όσο για τους μπαμπάδες.. εννοείται όλοι καμαρώνουν και χαίρονται! Αλλά εκεί που τρελαίνονται είναι κυρίως στις μεγάλες εξετάσεις.. αυχενικη-β επιπεδου-doppler!!

Το έχω ξεκινήσει αυτό με το ημερολόγιο!Είναι φοβερό.Ε μωρέ χθες δεν ήξερα τι να περιμένω γι αυτό είχα ανεβάσει παλμούς!Εγώ που έχω κ χαμηλούς φαντάσου.Για να το λες για την πρώτη φορά κάτι θα ξέρεις!😉Ααα κατάλαβα θ αποτρελαθεί τελείως.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα,μονο κατσαβραχα ειναι?κατσαβραχα εχουμε κι εδω και στο εξοχικο μας που ειναι σε βουνο.κατι ξερει ο νικος και δεν θελει να παει.

Όχι ρε, έχει και ποταμάκια, ρυάκια με κρυστάλλινα νερα, γεφυρούλες. και θυμάμαι μια παρατηρηση της ξεναγού: μην βάζετε τα πόδια σας μέσα στα ρυάκια γιατί το νερό είναι πόσιμο :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν σου πω οτι δεν μου αρεσει στο καζανι,τι θα πεις?

επισης δεν μ'αρεσει η ρακι!

παμε καθε χρονο ομως στου κουμπαρου μου που βγαζει και ρακι και κρασι.

αλλα μαζευονται 100 ατομα ασχετοι,οποτε δεν πολυτρελαινομαι.εγω θελω την παρεα μας,λιγα ατομα.

εγω δεν εχω προβλημα.. εχω παει σε καζανι στο Βολο.. μια φορα.. αν μου χεις στρωμενα ποτε δεν λεω οχι..

τωρα θυμαμαι και τις καλες εποχες στη δουλεια που βγαιναμε κατι μεσημερια με τα αφεντικα και τα πιναμε σε κατι κρητικα εδω στο κεντρο..

παααααει αυτο..οχι οτι δεν μπορουμε και τωρα αλλα οι υποχρεωσεις δεν μας αφηνουν περιθωρια.. αλλα μεχρι προπερσι πηγαιναμε σε κανα βραδυνο θεαμα..μουσικες σκηνες και τετοια..

δεν το έχω δοκιμάσει,θα γίνει η δουλειά ή θα τις ξανακατεβάσω να τις σιδερώνω? ρίσκο!!!

Αν τις βγάζεις με τα γαντζάκια και κατεβαίνουν οι σιδηρόδρομοι δεν είναι δουλειά το βάλε βγαλε. Αλλα αν περνάς γαντζάκια και σκαρφαλώνεις για να τις περάσεις ε τότε είναι ρίσκο.

Εγώ όταν πλένω κουρτίνες πατάω το κουμπί για να μην στίβει. ένα στράγγισμα στο τέλος κάνει πριν τελειώσει .

Αν τις βγάζεις με τα γαντζάκια και κατεβαίνουν οι σιδηρόδρομοι δεν είναι δουλειά το βάλε βγαλε. Αλλα αν περνάς γαντζάκια και σκαρφαλώνεις για να τις περάσεις ε τότε είναι ρίσκο.

Εγώ όταν πλένω κουρτίνες πατάω το κουμπί για να μην στίβει. ένα στράγγισμα στο τέλος κάνει πριν τελειώσει .

deja vous.. μιλουσαμε για το ιδιο θεμα πριν κανα δυο εβδομαδες..

εχω αλλη μια κουρτινα να σιδερωσω και να πλυνω της μικρης που ειναι κοντη και πιο ευκολη..

εμενα μου αρεσει το σιδερωμα παντως..

τωρα το Cazoline εβγαλε ενα νερο αρωματικο και καλα απιονισμενο για πιο ευκολο σιδερωμα 2 ΕΥΡΩ!! Απατεωνες.. ουτε λιτρο δεν ειναι

Διαφημίσεις

deja vous.. μιλουσαμε για το ιδιο θεμα πριν κανα δυο εβδομαδες..

εχω αλλη μια κουρτινα να σιδερωσω και να πλυνω της μικρης που ειναι κοντη και πιο ευκολη..

εμενα μου αρεσει το σιδερωμα παντως..

τωρα το Cazoline εβγαλε ενα νερο αρωματικο και καλα απιονισμενο για πιο ευκολο σιδερωμα 2 ΕΥΡΩ!! Απατεωνες.. ουτε λιτρο δεν ειναι

έχει κουρτίνες και κουρτίνες. Αν την βγάλεις απο το πλυντήριο και είναι μές στη λατσάκα τί θα κάνεις, θα τη σιδερώσεις.

τι ειναι το καζανι?

Η διαδικασια αποσταξης της πρωτης ρακης του ετους που γινεται σταθερα τετοια εποχη γιορταζεται με το να συγκεντρωνεται κοσμος και να γινεται τζερτζελο με μεζεδες και λοιπα..

οι κουρτίνες του ικέα είναι έτοιμες ραμμένες και δεν έχω βάλει γαντσάκια, έχει εσοχή και τις περνάω κατευθείαν στο κουρτινόξυλο. κατεβάζει ο χάζμπαντ το κουρτινόξυλο κι εγώ περνάω κουρτίνες.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, σας ευχαριστώ όλες πολύ για τα συλληπητήρια, μόλις πριν λίγο μπήκα στη δουλειά, πήγα την μαμά μου στο αεροδρόμιο, πετάει σε 1 ώρα. Ειναι καλά, ίσως το περίμενε αφού η εξέλιξη ήταν γρήγορη. Ευτυχώς για τη γιαγιά μου ήταν τυχερή αφού ήταν από τους λίγους ανθρώπους που γνώρισε όχι μονο εγγόνια αλλά και δισεγγονα, η μικρή Ανδρεϊνα της χάϊδευε τα χέρια το καλοκαίρι και έτσι μπορώ να σκεφτώ ότι έζησε ευτυχισμένες στιγμές και έφτασε 80χρ.

Κατά τα άλλα όλα καλά, στο σπίτι τα παιδιά θα τα προσέχει ο πατέρας μου μέχρι να επιστρέφω από τη δουλειά, ελπίζω να μην τα παίξει ο άνθρωπος

που τα ακνουν αυτα τα καζανια?

Σε επαρχίες. Κάτι συνάδελφοι του άντρα μου πάνε στην Χαλκιδική κια βγάζουν. ένα τσίπουρο.......άλλο πράμα. Αλλά όταν ''κάτσει λίγο'' που κάθονται οι γράδες. Αλλιώς φρέσκο είναι φαρμάκι. σε στέλνει αδιάβαστο:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...