Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Όλα θα γίνουν! Κοίτα να απολαύσεις στο έπακρο την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου.. είναι φοβερή εμπειρία! Αν θέλεις ξεκινά ένα ημερολόγιο ή απλές σημειώσεις για κάθε τι καινούριο που θα συμβαίνει από εδώ κ πέρα. Εγώ έκανα αυτό με τις σημειώσεις.. αλλά κάποιες φορές ξεχνιομουν. Κακώς! Όσα παιδιά και να κάνεις.. η πρώτη φορά είναι.. αλλιώς!! Όσο για τους μπαμπάδες.. εννοείται όλοι καμαρώνουν και χαίρονται! Αλλά εκεί που τρελαίνονται είναι κυρίως στις μεγάλες εξετάσεις.. αυχενικη-β επιπεδου-doppler!!

Το έχω ξεκινήσει αυτό με το ημερολόγιο!Είναι φοβερό.Ε μωρέ χθες δεν ήξερα τι να περιμένω γι αυτό είχα ανεβάσει παλμούς!Εγώ που έχω κ χαμηλούς φαντάσου.Για να το λες για την πρώτη φορά κάτι θα ξέρεις!😉Ααα κατάλαβα θ αποτρελαθεί τελείως.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι προτιμω να τρωω και να πινω στη Κρητη....

elenadaaa.. σε κανα καζανι θα πατε?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Θελωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

ουαααααα ζηλευω

ααα,μην σ'ακουσει ο αντρας μου γτ δεν θα παει με τιποτα.

αξιζε τον κοπο ομως?για πες!

όπου και να γυρίσεις βλέπεις ΦΥΣΗ! Κάπου στα μισά είναι κάπως στενά, έχει τεράστιες πέτρες όπου βαδίζεις πάνω τους και δεξιά αριστερά έχει βουνό γύρω στα 2000 μέτρα, όπου και να κοιτάξεις δηλαδή βλέπεις πέτρς και βράχια. Καλή εμπειρία για να το κάνεις μια φορα. 18 χιλιόμετρα βάδην στο κατσάβραχο. ήμουν και νιάτο τότε. (μικρο και χαζό:tongue:)

χριστινάκι εγώ τις κουρτίνες δεν τις απλώνω έξω. Τις κρεμάω απ'ευθείας απο το πλυντήριο .

είναι λεπτά υφάσματα από ικέα και θέλουν σιδέρωμα...οπότε και στέγνωμα όχι πολύ ώρα,αλλά στην απλώστα δεν θα στεγνώσουν το ίδιο,ενώ στα σχοινιά 2 ώρες ήλιο θέλω αλλά που να τον βρω???

Διαφημίσεις

οχι, φορουσα αθλητικα και απο την πολλη πεζοπορια με χτυπησαν στα ΄ποδια μπροστα...

ιιιιιιχ.. χαλια..

εγω επειδη περπατουσα μεχρι την κορη μου αρκετα ειχα συνηθισει και ετσι τα τελευτα πεντε χρονια μεχρι το 2008 εκανα βαρβατες πεζοποριες και αναβασεις σε βουνα.. καψες τρελλες.. να βλεπουμε κατι στην κορυφη ενος βουνου και την αλλη μερα να σκαρφαλωνουμε κατσαβραχα..

οτι να ναι..

εμεις και οι σαυρες..

δεν μπορώ το περπάτημα καθόλου,ευτηχώς που δεν πήγαμε 2 φορές που είμασταν ηράκλειο.την γλύτωσα αν και κάποιοι ήθελαν.

τα φαγητά...γιαμ!!!με πόσα κιλά φύγαμε!!!! και είχα και στην επιστροφή σκαλτσούνια!!!!!

είναι λεπτά υφάσματα από ικέα και θέλουν σιδέρωμα...οπότε και στέγνωμα όχι πολύ ώρα,αλλά στην απλώστα δεν θα στεγνώσουν το ίδιο,ενώ στα σχοινιά 2 ώρες ήλιο θέλω αλλά που να τον βρω???

αν τις κρεμάσεις και τις κάνεις απλά με τον ατμό? δεν σιάζουν? Βλακεία είπα ε?

όπου και να γυρίσεις βλέπεις ΦΥΣΗ! Κάπου στα μισά είναι κάπως στενά, έχει τεράστιες πέτρες όπου βαδίζεις πάνω τους και δεξιά αριστερά έχει βουνό γύρω στα 2000 μέτρα, όπου και να κοιτάξεις δηλαδή βλέπεις πέτρς και βράχια. Καλή εμπειρία για να το κάνεις μια φορα. 18 χιλιόμετρα βάδην στο κατσάβραχο. ήμουν και νιάτο τότε. (μικρο και χαζό:tongue:)

ααα,μονο κατσαβραχα ειναι?κατσαβραχα εχουμε κι εδω και στο εξοχικο μας που ειναι σε βουνο.κατι ξερει ο νικος και δεν θελει να παει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ΦΑΙ ΦΑΙ ΦΑΙ... Ειναι το μονο που κανω πλεον.. να τρωω...ανελεητα..

Χορτοπιτακια μου αρεσαν στη Κρητη και κοχλιοι και βολβοι..και κατι μαγειρευτα απεκτειμπλ...

εγω παλι προτιμω να τρωω και να πινω στη Κρητη....

elenadaaa.. σε κανα καζανι θα πατε?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Θελωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

ουαααααα ζηλευω

αν σου πω οτι δεν μου αρεσει στο καζανι,τι θα πεις?

επισης δεν μ'αρεσει η ρακι!

παμε καθε χρονο ομως στου κουμπαρου μου που βγαζει και ρακι και κρασι.

αλλα μαζευονται 100 ατομα ασχετοι,οποτε δεν πολυτρελαινομαι.εγω θελω την παρεα μας,λιγα ατομα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...