Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Terry1986 είπε:

@MK2012 κοριτσι μου ειχατε νεοτερα?

Κορίτσια σορρυ που χάθηκα αλλά δεν ήμουν καλά. Δεν είχα καλά νέα. Δεν έκαναν καν προσπάθεια γονιμοποίησης λέει. Δεν είχα ποτέ 5 ωάρια σερί να είναι όλα άκυρα. 5 ωάρια έχω δώσει στο νέο κέντρο. Κοιταω τα νούμερα μας πριν κ δεν είχαμε ποτέ τόσες αποτυχίες σερί. Τελευταία βλαστοκύστη είχαμε το 8/1 στον Μαστ***. Δλδ τι άλλαξε τόσο σε λιγότερο από 2 μήνες, δε μπορώ να καταλάβω. Είμαι πολύ απογοητευμένη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτη η Κρητη πρεπει να χει απαισιο οδικο δικτυο..εγω μονο στο βορειο κεντρικο δικτυο εχω παει και μεχρι Αγιο Νικολα..

αρε φιλεναδα.. ετσι οπως γιναμε να δω αν θα καταφερουμε ποτε να ξαναρθουμε στη χωρα σας..εεε... νησι σας.. (:tongue:)

το απαισιο ειναι πολυ λιγο για να χαρακτηρισει τους δρομους μας.

αλλα να σου πω κατι?καλυτερα που ειναι δυσπροσιτα μερικα μερη,γιατι ετσι παραμενουν καθαρα.you know what i mean?

γιατι καλε να μην ερθετε για διακοπες δηλαδη σε μερικα χρονακια?σε χαλαει?

εγω για διακοπες προτιμω το νησι μας,εχει τοοοοσα πολλα μερη που δεν εχω παει.θελω να παω και στο φαραγγι της σαμαριας,αλλα δεν πειθω τον αντρουλη να παμε,βαριεται!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως ειλικρινα τα παντα εχουν ειπωθει.. καμια διαφορα και πρωτοτυπια στη θεματολογια.. μονο στην ποιοτητα για αυτο και το "Νησι" κανει τη διαφορα εν μεσω πολλων σκουπιδιων.. κατα τ΄αλλα ομως τα προσφατα ετη υπηρξαν εξισου καλες σειρες που ηταν απιστευτα καλες σκηνοθετικα και ως σεναριο οπως πχ Τα παιδια της Νιοβης που επειδη ηταν στηνκρατικη δεν πηρε τη διασταση που θα παιρνε στην ιδιωτικη..

εχεις δικιο.το νησι ειναι το μονο που αξιζει για μενα.τ'αλλα τα βλεπω απο συνηθεια,απο βαρεμαρα,κτλ.

ουτε που την εχω ακουσει αυτη την σειρα που λες.

εγω αυτη τη σειρα δεν τη βλεπω..την βλεπει η κουνιαδα (το πλεον λογικο) γενικα υπαρχουν κατι σφηνες αταλαντων ομως..

περιμενω να δω και τη γενια των 592 ευρω..

η αληθεια ειναι οτι πλεον ειναι καλυτερα να σιδερωνω η να κοιμαμαι τετοιες ωρες..

ακουσον ακουσον.. αφησα τον ανδρα μου χωρις σιδερωμενη μπλουζα σημερα... αδεια η ντουλαπα.. εβαλε τη χθεσινη του..

για να δειτε που κατηντησα..:tongue:

αυτο με την μπλουζα δεν το πιστευω προσπ!αποκλειεται!εσυυυυυ?:tongue:

το απαισιο ειναι πολυ λιγο για να χαρακτηρισει τους δρομους μας.

αλλα να σου πω κατι?καλυτερα που ειναι δυσπροσιτα μερικα μερη,γιατι ετσι παραμενουν καθαρα.you know what i mean?

γιατι καλε να μην ερθετε για διακοπες δηλαδη σε μερικα χρονακια?σε χαλαει?

εγω για διακοπες προτιμω το νησι μας,εχει τοοοοσα πολλα μερη που δεν εχω παει.θελω να παω και στο φαραγγι της σαμαριας,αλλα δεν πειθω τον αντρουλη να παμε,βαριεται!

ΕΕΕΕΕΕ!! ΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ... Εχω ομως λογους πολλους για να ρθω..

ενας που μου περναει τωρα απο το μυαλο και το στομαχι ειναι το φαγητο σας χαχα!!

ΕΕΕΕΕΕ!! ΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ... Εχω ομως λογους πολλους για να ρθω..

ενας που μου περναει τωρα απο το μυαλο και το στομαχι ειναι το φαγητο σας χαχα!!

σε καταλαβαινω.

κι εμενα το καλυτερο μου να πηγαινω σε ταβερνα,αλλα εχω να παω απο τον χειμωνα!αχ!που καταντησαμε!

Διαφημίσεις

εχεις δικιο.το νησι ειναι το μονο που αξιζει για μενα.τ'αλλα τα βλεπω απο συνηθεια,απο βαρεμαρα,κτλ.

εμ! Αυτο σου λεω.. Δεν προωθηθηκε οσο πχ το Νησι.. αν ειχε γινει θα ειχε και μεγαλυτερη θεαματικοτητα γιατι ειχε πολλα θεματα μεσα..

Το ιδιο και τα Ματωμενα Χωματα προπερσι και αλλες αξιολογες σειρες..

Η προωθηση ειναι το παν γιατι οπως προανεφερα το Νησι ειναι μεν ωραια σειρα και καλοδουλεμενη με αξια επιλογη ηθοποιων αλλα το θεμα ειναι πολυ συγκεκριμενο και δεν εχει ας πουμε καποιο ιδιαιτερο σασπενς..για αυτο και πιστευω οτι λογω ποιοτητας και μονο θα διατηρησει εναν καλο αριθμο τηλεθεασης οχι για την εξελιξη.

λίγο έλειψα και γράψατε ένα σωρό...

μαεστριάκι κάθε βράδυ βλέπω tv,τι άλλο να κάνω?σεξ??

οι κούκλες καλό ήταν,γέλιο έχει,χαλαρό!!η ματσούκα ποτέ δεν μου άρεσε,ο ρόλος της πάει γάντι,μπότοξ σίγουρα και απορώ γιατί,πόσο χρονών είναι πια?χείλη και δόντια κάτι έχει κάνει...

καινούρια μασέλα μάλλον.

οι γυναίκες που παντρεύτηκαν μικρές κάτι παθαίνουν στα 40 και δεν έχουν ζήσει τίποτα,εμείς είμαστε άλλη γενιά,έχουμε περάσει και μια φοιτητική ζωή!!

και αν χωρίσεις στα 40 σαλεύεις!!έτσι βλέπω δλδ...

σε αυτό με τη φράτζα γέλασα κι εγώ... "παύλο μου γιατί μου το κάνεις αυτό,πάυλο?"

ελεναδίτσα έχω πάει στους καλούς λιμένες,ωραία ήταν,τα νερά πολύ καλά...

γενική σήμερα ε?

εγώ να δω πότε θα κάνω κουρτίνες που βρέχει συνέχεια!!!

σε καταλαβαινω.

κι εμενα το καλυτερο μου να πηγαινω σε ταβερνα,αλλα εχω να παω απο τον χειμωνα!αχ!που καταντησαμε!

σε ταβερνα πηγα μετα απο 2 χρονια το καλοκαιρι δυο φορες στο εξοχικο

70 ευρω τη μια φορα (αλλα για 6 ατομα) και 40 την αλλη

λίγο έλειψα και γράψατε ένα σωρό...

μαεστριάκι κάθε βράδυ βλέπω tv,τι άλλο να κάνω?σεξ??

οι κούκλες καλό ήταν,γέλιο έχει,χαλαρό!!η ματσούκα ποτέ δεν μου άρεσε,ο ρόλος της πάει γάντι,μπότοξ σίγουρα και απορώ γιατί,πόσο χρονών είναι πια?χείλη και δόντια κάτι έχει κάνει...

καινούρια μασέλα μάλλον.

οι γυναίκες που παντρεύτηκαν μικρές κάτι παθαίνουν στα 40 και δεν έχουν ζήσει τίποτα,εμείς είμαστε άλλη γενιά,έχουμε περάσει και μια φοιτητική ζωή!!

και αν χωρίσεις στα 40 σαλεύεις!!έτσι βλέπω δλδ...

σε αυτό με τη φράτζα γέλασα κι εγώ... "παύλο μου γιατί μου το κάνεις αυτό,πάυλο?"

ελεναδίτσα έχω πάει στους καλούς λιμένες,ωραία ήταν,τα νερά πολύ καλά...

γενική σήμερα ε?

εγώ να δω πότε θα κάνω κουρτίνες που βρέχει συνέχεια!!!

αποριας αξιον γιατι πειραχτηκε τοοοοοσο πολυ.. αφου καλα κρατιεται ακομη..

ματαιοδοξια..

μπα..αυτο με τις σαλεμενες 40αρες παντα θα υπαρχει αλλα ειπαν να το κανουν και μοδα να φοριεται και ως φυσικο προιον...

μη χε..........

φτιαχτε μας και αλλο..φτιαχτε μας..ειμαστε ολοι αβουλα οντα.. χωρις προσωπικοτητα και αποψη..

α ρε ..θελει ξυλο το σουβλιιιιιιιι..

Διαφημίσεις

στο φαράγγι πήγα. 6 ώρες περπατούσα!!!!!! Για μια βδομάδα όταν σηκωνόμουνα απο το κρεβάτι κατεβαζα τα πόδια μου κρατώντας τα με τα χέρια.δεν μπορούσα να τα κουνήσω σου λέω !!!! Για πού πιάσιμο μιλάμε....!!!!!

στο φαράγγι πήγα. 6 ώρες περπατούσα!!!!!! Για μια βδομάδα όταν σηκωνόμουνα απο το κρεβάτι κατεβαζα τα πόδια μου κρατώντας τα με τα χέρια.δεν μπορούσα να τα κουνήσω σου λέω !!!! Για πού πιάσιμο μιλάμε....!!!!!

ααα,μην σ'ακουσει ο αντρας μου γτ δεν θα παει με τιποτα.

αξιζε τον κοπο ομως?για πες!

εμενα παλι εμτα απο ακεναν μηνα απο το φαραγγγι μου φυγανε τα νυχια των ποδιων!!!!!!!!:shock:

bgx2ye5lc.png

εγω εχω παει με την 5νθημε αλλα δεν το χω διασχισει φυσικα.. οι γονεις μου το χουν διασχισει αλλα ειχαν κανει 8 ωρες.. με τσοκαρα.. φαντασου πονος μετα χαχα!!

Εγω και ο συζυγος δεν αφηνουμε φαραγγι για φαραγγι οταν παμε καπου και πετυχαινουμε..τους παλιους καλους καιρους... αν μεγαλωσουν τα μικρα και εκεινον τον παιρνουν τα ποδαρια του θα επανελθουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...