Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Terry1986 είπε:

@MK2012 κοριτσι μου ειχατε νεοτερα?

Κορίτσια σορρυ που χάθηκα αλλά δεν ήμουν καλά. Δεν είχα καλά νέα. Δεν έκαναν καν προσπάθεια γονιμοποίησης λέει. Δεν είχα ποτέ 5 ωάρια σερί να είναι όλα άκυρα. 5 ωάρια έχω δώσει στο νέο κέντρο. Κοιταω τα νούμερα μας πριν κ δεν είχαμε ποτέ τόσες αποτυχίες σερί. Τελευταία βλαστοκύστη είχαμε το 8/1 στον Μαστ***. Δλδ τι άλλαξε τόσο σε λιγότερο από 2 μήνες, δε μπορώ να καταλάβω. Είμαι πολύ απογοητευμένη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χθες είδα τις "κούκλες",το είδε καμμιά??

M' αρέσεις, γιατί δε χάνεις τπτ! Για πες εντυπώσεις. Δεν το είδα, την έπεσα πολύ νωρίς, αλλά θέλω να το δω, απ' το τρέιλερ μ' άρεσε.

μιλάμε για την κακοκαιρία,αλλά ήταν ωραία να την βλέπεις, και ακουγόταν κι ωραία στη σκεπή,στη σοφίτα.όλη η εβδομάδα έτσι θα πάει!!

Κι εδώ χαμός κοριτσάκι.

Κι εμένα μ' αρέσει να βλέπω τις καταιγίδες.

Καλημέρα σε όλες!!!

Υ.Γ. Τζες κι από 'δω τις ευχές μου, να είσαι γερή να τη θυμάσαι με αγάπη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειδα τις Κουκλες.. αυτη η Ματσουκα τι μποτοξ εχει κανει και ειναι παραμορφωμενη?? Παντως ο ρολος της χαζογκομενας ειναι γαντι για κεινη.. δεν μου αρεσει ως υποκριτικο ταλεντο αλλα χθες ειχε κανα δυο ατακες που επεσα απο τα γελια.. ιδιως αυτο που λεγε για τη φρατζα πανω-κατω..αυτη δεν ειναι φρατζα ειναι μαγικη εικονα.. εσενα σκεφθηκα miamama!!

που μιλουσαμε για τη φρατζα..

γενικα δεν μου κανε ουτε κρυο ουτε ζεστη και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Τι ειναι αυτο πια με την κριση των 40??? Μαλλον οι τελευταιες γενιες των 40 πολυ απελπισμενες εχουν καταντησει να ναι και προμοταρουν αυτη την ηλιθια νοοτροπια..ειδικα για τις γυναικες.. τετοια απελπισια πια???!!

Καποτε μαλλον δεν προλαβαιναν να τα σκεφθουν οοοολα αυτα.. τωρα ολοι τα θελουν ολα και μαλλον ο καιρος που περναει (γιατι ο χρονος παντα προχωραει σταθερα..εμεις λεμε οτι τρεχει γιατι ετσι μας βολευει) βλεπουν οτι δεν τους εχει φθασει και βγαζουν τα απωθημενα τους..

δεν μπορω αλλο.. πρεπει να κλεισει αυτη η τηλεοραση..

και να σας πω κατι?

σταθερα θα συνεχισω να αντιστεκομαι οχι εναντια του εαυτου μου αλλα εναντια στις εικονες που φτιαχνουν..

ουτε ακριβα ρουχα, ουτε κομμωτηρια και βαμμενο νυχι και μαλλι στη τριχα παρα μονο οταν εγω θελω και νοιωθω οτι πρεπει και ζωη απλη και λιτη με λιγα και καλα πραγματα αλλ ιδιως με ανθρωπους που αγαπω..

ολα τα αλλα που θελουν να μας κανουν να νομιζουμε οτι ειναι σημαντικα οπως τα χα γραμμενα ετσι θα συνεχισω να τα χω...

αγωνιστικους χαιρετισμους..

prosp...

εσυ γκαστρω τι κανεις? πως εισαι σημερα??

εγω πηγα ΤΣΜΕΔΕ στις 7.30 και ειδα μια ουρα 50 ατομα απ εξω.. ισα που περιμενα να παει 8 ν α ανοιξει να κανω κατι αλλες δουλειες για εναν διαγωνισμο και θα παω τη Δευτερα απο τις 7 να πιασω σειρα.. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ που τους κανω τετοιο ψυχικο.. το ξεκαθαρισα οτι δεν προκειται να ξαναπαω..

εδεν κοιμηθηκα και καλα ειχε πολυυυυυυυυυυυυ υγρασια και ζεστη στο σπιτι.. το ξημερωμα ψιλοεβρεξε

το τι κουνουπι παιδια ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ.. μεχρι και στο jumbo εχθες μεσα ειχε κουνουπια..

απο αυτα θα παμε ολοι αν δεν κανει χειμωνα..

Διαφημίσεις

καλημερα!

κι εδω εβρεξε μαλλον το βραδυ,αλλα εγω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα.τωρα φυσαει πολυ,αλλα παλι ζεστη.

μολις εφυγε η μικρη μου για το λεντα.

μολις πιω το καφεδακι μου,αρχιζω την γενικη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

κι εδω εβρεξε μαλλον το βραδυ,αλλα εγω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα.τωρα φυσαει πολυ,αλλα παλι ζεστη.

μολις εφυγε η μικρη μου για το λεντα.

μολις πιω το καφεδακι μου,αρχιζω την γενικη.

καλημερα

το Λεντα ειναι κοντα στην Ελουντα η ασχετο?

Αντε αντε κοπελια μη κ$$βαρας.. ξεκινα γενικη..

και να σχολιασωτο χθεσινο σου..

κανουμε ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΥΣ (slowly the much oil - σιγα τον πολυελαιο)

αλλα τους κανει ο συζυγος..

ρωτα με τι ΔΕΝ κανει αυτο το παιδι.. μεχρι και στην πολεοδομια για δουλεια της εταιρειας μου το στειλα σημερα και το στειλα και σε λαθος μερος και με βριζε πρωινιατικα..:oops: :oops:

Μαρή Προσπ, Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει είσαι τόση ώρα;;

Καλά είμαι εγώ, αλλά άρχισαν οι υπνηλίες και η κόπωση μάλλον. Χθες απ' τις 10 παρά την έπεσα κι έριξα κάτι ύπνους. Αφού ο χάζμπαντ κοιμήθηκε στον καναπέ, με είδε γκολ και μου άφησε το κρεβάτι, "βολέψου" μου είπε.

Μα τι αγγελούδι παντρεύτηκα; Φτου, φτου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

το Λεντα ειναι κοντα στην Ελουντα η ασχετο?

Αντε αντε κοπελια μη κ$$βαρας.. ξεκινα γενικη..

και να σχολιασωτο χθεσινο σου..

κανουμε ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΥΣ (slowly the much oil - σιγα τον πολυελαιο)

αλλα τους κανει ο συζυγος..

ρωτα με τι ΔΕΝ κανει αυτο το παιδι.. μεχρι και στην πολεοδομια για δουλεια της εταιρειας μου το στειλα σημερα και το στειλα και σε λαθος μερος και με βριζε πρωινιατικα..:oops: :oops:

καλημερα!πολυ καλο το παιδι σου!μπραβο του!

ο λεντας ειναι νοτια,κοντα στους καλους λιμενες αν ξερεις.εκει ειναι οντως αφρικη.δεν ειναι το χωριο τους,αλλα νοικιαζουν μονιμα σπιτι εκει,και πανε καθε βδομαδα.1,5 ωρα απο το ηρακλειο,με πολλες αποτομες στροφες και γκρεμους απο κατω.

αν πας πρωτη φορα λες,αμαν ποτε θα φτασουμε επιτελους!αλλα εχει τελειες παραλιες διπλα απο τον λεντα,πεντακαθαρες και κρυσταλλινες,αφου δεν εχει πολυ κοσμο.

Διαφημίσεις

Μαρή Προσπ, Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει είσαι τόση ώρα;;

Καλά είμαι εγώ, αλλά άρχισαν οι υπνηλίες και η κόπωση μάλλον. Χθες απ' τις 10 παρά την έπεσα κι έριξα κάτι ύπνους. Αφού ο χάζμπαντ κοιμήθηκε στον καναπέ, με είδε γκολ και μου άφησε το κρεβάτι, "βολέψου" μου είπε.

Μα τι αγγελούδι παντρεύτηκα; Φτου, φτου!

χαχα.. αν με αφησεις μπορω να γραφω ωωωρες.. και να τσακωνομαι και με τον εαυτο μου.. σου πα το Δαφνι ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου..(φανταζομαι εχεις ακουστα τι ειναι εκει..:tongue:)

κι εγω τις ειδα τις κουκλες μιαμαμα,αλλα δεν ξετρελαθηκα.

εγω εχω κολλησει με την ζωη της αλλης,αν και δεν μ'αρεσει ο νεος στεφανος.τι κρυος αντρας,και ασχετος ηθοποιος ειναι αυτος!χαλια!

καλημερα!πολυ καλο το παιδι σου!μπραβο του!

ο λεντας ειναι νοτια,κοντα στους καλους λιμενες αν ξερεις.εκει ειναι οντως αφρικη.δεν ειναι το χωριο τους,αλλα νοικιαζουν μονιμα σπιτι εκει,και πανε καθε βδομαδα.1,5 ωρα απο το ηρακλειο,με πολλες αποτομες στροφες και γκρεμους απο κατω.

αν πας πρωτη φορα λες,αμαν ποτε θα φτασουμε επιτελους!αλλα εχει τελειες παραλιες διπλα απο τον λεντα,πεντακαθαρες και κρυσταλλινες,αφου δεν εχει πολυ κοσμο.

αυτη η Κρητη πρεπει να χει απαισιο οδικο δικτυο..εγω μονο στο βορειο κεντρικο δικτυο εχω παει και μεχρι Αγιο Νικολα..

αρε φιλεναδα.. ετσι οπως γιναμε να δω αν θα καταφερουμε ποτε να ξαναρθουμε στη χωρα σας..εεε... νησι σας.. (:tongue:)

κι εγω τις ειδα τις κουκλες μιαμαμα,αλλα δεν ξετρελαθηκα.

εγω εχω κολλησει με την ζωη της αλλης,αν και δεν μ'αρεσει ο νεος στεφανος.τι κρυος αντρας,και ασχετος ηθοποιος ειναι αυτος!χαλια!

εγω αυτη τη σειρα δεν τη βλεπω..την βλεπει η κουνιαδα (το πλεον λογικο) γενικα υπαρχουν κατι σφηνες αταλαντων ομως..

περιμενω να δω και τη γενια των 592 ευρω..

η αληθεια ειναι οτι πλεον ειναι καλυτερα να σιδερωνω η να κοιμαμαι τετοιες ωρες..

ακουσον ακουσον.. αφησα τον ανδρα μου χωρις σιδερωμενη μπλουζα σημερα... αδεια η ντουλαπα.. εβαλε τη χθεσινη του..

για να δειτε που κατηντησα..:tongue:

παντως ειλικρινα τα παντα εχουν ειπωθει.. καμια διαφορα και πρωτοτυπια στη θεματολογια.. μονο στην ποιοτητα για αυτο και το "Νησι" κανει τη διαφορα εν μεσω πολλων σκουπιδιων.. κατα τ΄αλλα ομως τα προσφατα ετη υπηρξαν εξισου καλες σειρες που ηταν απιστευτα καλες σκηνοθετικα και ως σεναριο οπως πχ Τα παιδια της Νιοβης που επειδη ηταν στηνκρατικη δεν πηρε τη διασταση που θα παιρνε στην ιδιωτικη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...