Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χα..δεν καταλαβες.. ο ανδρας μου θα κανει.. εγω αντε να ξεσκονισω τα ανεκτα..και σιγουρα θα σιδερωσω την κουρτινα..

δεν κανω βαρυες δουλειες, δεν σκαρφαλωνω, δεν κανω ακροβατικα..

ααα,τον πολυελαιο δεν θα τον ξεσκονησεις δηλαδη?:tongue:

ο αντρουλης ειπες,ε?κι εγω θελωωωωω!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Σας χαιρετώ κι εγώ, πάω σπιτι στα παιδάκια μου

Η γιαγιά μου τελικά "έφυγε" πριν λίγη ώρα, δεν την πρόλαβε η μαμά μου που θα πάει αύριο εκεί

Φιλιά

:(:(

αχ,τζεσικακι,κριμα.

ο θεος να την αναπαυσει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ανακατευεσαι ζουζου;;:tongue::tongue: 3 μηνες ξερνουσα μαρη στο γιο!!! 3 μηνες!!! ρε γαμωτοοοοοοοο!!!!!κοιμαται 3μιση ωρες και τωρα βρηκε να ξυπνησει και ηθελα να σε δουλεψω λιγο!!

ΕΛΕΝΗ ΣΕ ΜΙΣΩ!!!!Εχουμε πηξει στη σκατοσυννεφια και την υγρασια:evil::evil::evil:

εγώ ξερνούσα 3 μήνες και...2-3 φορές τον μήνα μέχρι να γεννήσω, την τελευταία φορά ήταν 1 εβδομάδα πριν γεννήσω,ρεζίλι έγινα,στη σκάλα της καφετέριας!!!:oops::oops:φιλάκια στα ζουζουνάκια σου!!

Η γιαγιά μου τελικά "έφυγε" πριν λίγη ώρα, δεν την πρόλαβε η μαμά μου που θα πάει αύριο εκεί

Φιλιά

Τα συλλυπητηρια μου jesgk.. ο Θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της και κουραγιο στην οικογενεια σου για την απωλεια..

Φιλιά

Συλληπητήρια κοριτσάκι μου..κρίμα που δεν την πρόλαβε η μανούλα σου..Τουλάχιστον δεν είχε πολυ καιρό να την δει..Ο Θεος να την αναπάυσει και να δίνει κουράγιο σε σας!! Να ζήσετε να την θυμόσαστε!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν ειχα ιχνος ζαλαδας, ολα ηταν τελεια..

Οι μερες αρχίζουν και γινονται απιστευτα κουραστικες..Αλλα τι να γινει..Η Ναταλιτσα δεν με βλεπει σχεδον καθολου..Επισης εχει ενα μικρο συναχι και φοβαμαι μην χειροτερεψει..Μα τι καιρος και αυτος πια;;; καληνυχτα κοριτσακια

yRf6p1.png

καλημέρα κορίτσια!!

πρινσέσα δουλεύεις πολλές ώρες?την μικρή ποιος την κρατάει?

χθες το βράδυ κατά τις 24.00 έκανε τον χαμό από βροχή...βροχή,αέρα,αστραπές,βροντές, κόπηκε το ρεύμα για 15 λεπτά. κλείσαμε πατζούρια και κοιτούσαμε από μια γωνία,ποτάμια οι δρόμοι!!

χθες είδα τις "κούκλες",το είδε καμμιά??

Καλημέρα! Τζεσσικάκι συλληπήτηρια. Ζωή σε σας.

Χριστινάκι μετα απο σας ήρθε σε μας το μπουρίνι. Κατα τις 4 ξύπνησα απο τη βροχή. ¨εβρεχε τόσο πολύ και δυνατα.... ευτυχώς το πρωί δεν βρηκα ποταμια όταν πήγα στη δουλειά. Ο άντρας μου πετούσε 06:40 για Αθήνα για ένα σεμινάριο και φοβόταν μην καθυστερήσει η πτήση λόγω καιρού αλλά ευτυχώς έφτασε στην ώρα του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...