Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Για το εμβρυολογικο του συγκεκριμένου κεντρου αλλα και για τον γιατρο σου εχω ακουσει καλα λογια να πω την αληθεια..δεν εχω προσωπικη πειρα βεβαια..εγω ειμαι στον προηγουμενο γιατρο σου αλλα ουτε απο αυτον ειμαι ευχαριστημενη να σου πω την αληθεια..ειναι η δευτερη μου προσπαθεια μαζι του αλλα δεν θεωρω πως εδωσε καμια σημασια σε κατι...

Ισως δεν επεσες σε καλους κυκλους τους τελευταιους μηνες..να μην απογοητευεσαι και να μην το βαζεις κατω..σου στελνω τεράστια αγκαλιαααα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 κούκοι μείναμε!!

μόλις φάγαμε!! η έλλη σήμερα ήθελε και τυράκι...έφαγε αρκετό...

ευτυχώς που δεν είναι του τσιμπολογίματος,θα είχε γίνει βαρελάκι!!

τώρα χρειαζόμαστε μια τούμπα!!!!!

στο κρεβάτι εννοώ...

3 κούκοι μείναμε!!

μόλις φάγαμε!! η έλλη σήμερα ήθελε και τυράκι...έφαγε αρκετό...

ευτυχώς που δεν είναι του τσιμπολογίματος,θα είχε γίνει βαρελάκι!!

τώρα χρειαζόμαστε μια τούμπα!!!!!

στο κρεβάτι εννοώ...

Άσε, άσε, εγώ θέλω ύπνο ΤΡΕΛΑ!!! Σήμερα με βλέπω να την πέφτω απ' τις 10. :|

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τουμπα λετε την ξαπλα??? εμεις το αναποδογυρισμα με το κεφαλι..

ναι η περιδεση γινεται λογω ιστορικου προωροτητας.. για να ναι αρκουντως εξασφαλισμενη η μεθοδος χορηγουνται και σπασμολυτικα χαπια εφοσον υπαρχουν συσπασεις..καλη ωρα οπως ειχα και εγω..και αν δεν επαιρνα χαπια ουτε η περιδεση θα κραταγε το μωρο.

Τι νομιζες ετσι απλα?? Ας ειναι μονο αυτο..

γεια σας!σας γραφω απο αφρικη!

εχουμε σκασει εδω κατω,και κυκλοφορουμε με κοντομανικα!

ελεος δηλαδη!πως να γινει μετα καλα η ζουζουνα μου,που δεν ξερω τι να της βαλω μ'αυτον τον καιρο.:mad:

τι κανουνε οι εγκυμονουσες μας?καλα?

εγω πηγα στο τζαμπο μια βολτα με μια φιλη μου,για να παρει για την κορη της ψωνια για το παρτυ γενεθλιων της,και μετα για καφε σε μια αλλη φιλη και γυρισαμε πριν καμμια ωρα.

επεσε ξερη η μικρη,εβαλα στον φουρνο ψητο κι εκατσα.

αυριο θα την στειλω στο χωριο με τα πεθερικα μου,να ξεσκασει κι αυτη,να κανω εγω γενικο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Τι νομιζες ετσι απλα?? Ας ειναι μονο αυτο..

Στο εύχομαι κούκλα!

Τι να σε πω, εμείς οικογενειακώς μάλλον ήμαστε τυχερές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε σ' εγκυμοσύνη ήταν η δική μου εγχείρηση.

Πλάκα κάνεις;

Εδώ βάλανε παλτά μερικές κρυουλιάρες!!

Ανακατεύονται Ελένη, ανακατεύονται και ζαλίζονται. :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ελεος δηλαδη!πως να γινει μετα καλα η ζουζουνα μου,που δεν ξερω τι να της βαλω μ'αυτον τον καιρο.:mad:

εγω πηγα στο τζαμπο μια βολτα με μια φιλη μου,για να παρει για την κορη της ψωνια για το παρτυ γενεθλιων της,και μετα για καφε σε μια αλλη φιλη και γυρισαμε πριν καμμια ωρα.

επεσε ξερη η μικρη,εβαλα στον φουρνο ψητο κι εκατσα.

αυριο θα την στειλω στο χωριο με τα πεθερικα μου,να ξεσκασει κι αυτη,να κανω εγω γενικο.

καλως την..

μαλλον λεω μαλλον θα βαρεθειτε να μας διαβαζετε εμας τις εγκυμονουσες.. :tongue:

καλα θα κανεις να τη στειλεις στο χωριο.. δεν θα περασει ασχημα και εσυ θα κανεις τις δουλειες σου.

Και εγω αν δε δουλευει το Σαββατο θα την παω μαλλον στη μανα μου για να κανω γενικη στην τραπεζαρια που χει ενα σωρο τζαρτζαλα για ξεσκονισμα (σκοπευα το αλλο σκ αλλα ειπα να μην το αφησω) και να στρωσω το χαλι και να βαλω και τη κουρτινα.

Ευκαιρια να κατσει και η κουνιαδα (αν δεν ποναει παλι πουθενα) να μαζευτει και εκεινη λιγακι αφου βγαλαμε κατι αγγουρια απο το δωματιο της που της εκλειναν τον χωρο ωστε να αποκτησει και αλλο χωρο να τον αποκλεισει μονη της μια και καλη :tongue: (κακιες τσ τσ τσ..απαραδεκτη).. αυτη βεβαια θελει κανα μηνα για να συμμαζευτει αλλα τι να λεμε τωρα..

Πλάκα κάνεις;

δεν κανω πλακα δυστυχως.εγω εβαλα μακρυμανικο,κι εσκασα!

απο τωρα,ε?

υπομονη,οι πρωτοι 3 μηνες ειναι.τι αλλο να κανεις..

θα θες αρκετη βοηθεια τωρα,ευτυχως που βοηθαει ο αντρουλης σου.

Στο εύχομαι κούκλα!

Τι να σε πω, εμείς οικογενειακώς μάλλον ήμαστε τυχερές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε σ' εγκυμοσύνη ήταν η δική μου εγχείρηση.

Πλάκα κάνεις;

ανακατευεσαι ζουζου;;:tongue::tongue: 3 μηνες ξερνουσα μαρη στο γιο!!! 3 μηνες!!! ρε γαμωτοοοοοοοο!!!!!κοιμαται 3μιση ωρες και τωρα βρηκε να ξυπνησει και ηθελα να σε δουλεψω λιγο!!

ΕΛΕΝΗ ΣΕ ΜΙΣΩ!!!!Εχουμε πηξει στη σκατοσυννεφια και την υγρασια:evil::evil::evil:

καλα εσεις οι δυο ειστε και στα δυο ακρα.. Αφρικη και Γερμανια!! χαχα!!

εδω εχει μια φοβερη υγρασια.. τρεις μερες και δεν στεγνωνει τιποτε οτι εχω απλωσει.. και κουφοβραση απο τη ζεστη..

μεσα στα σπιτια ομως εχει το κρυουλακι του..

ιδανικος καιρος για ιωσεις και γενικα αδιαθεσιες..

παω σιγα σιγα να μαζευτω.. εχω αυριο δρομολογια απο πολυυυ νωρις.. να κανω ενα ψυχικο για την αφεντικινα μου (ελπιζω για τελευταια φορα) και να βγαλω κατι χαρτια για εναν διαγωνισμο.. απο τις 7.30 καλες 10.0-11.00 να μπω γραφειο..αλλα θα κανω τη βολτα μου χαΛΑρα!!!

Διαφημίσεις

καλως την..

μαλλον λεω μαλλον θα βαρεθειτε να μας διαβαζετε εμας τις εγκυμονουσες.. :tongue:

καλα θα κανεις να τη στειλεις στο χωριο.. δεν θα περασει ασχημα και εσυ θα κανεις τις δουλειες σου.

Και εγω αν δε δουλευει το Σαββατο θα την παω μαλλον στη μανα μου για να κανω γενικη στην τραπεζαρια που χει ενα σωρο τζαρτζαλα για ξεσκονισμα (σκοπευα το αλλο σκ αλλα ειπα να μην το αφησω) και να στρωσω το χαλι και να βαλω και τη κουρτινα.

Ευκαιρια να κατσει και η κουνιαδα (αν δεν ποναει παλι πουθενα) να μαζευτει και εκεινη λιγακι αφου βγαλαμε κατι αγγουρια απο το δωματιο της που της εκλειναν τον χωρο ωστε να αποκτησει και αλλο χωρο να τον αποκλεισει μονη της μια και καλη :tongue: (κακιες τσ τσ τσ..απαραδεκτη).. αυτη βεβαια θελει κανα μηνα για να συμμαζευτει αλλα τι να λεμε τωρα..

βρε προσπ,γενικη θες να κανεις παλι?τουλαχιστον μονο στην τραπεζαρια,μην κουραζεσαι τους πρωτους μηνες που ειναι πιο επικινδυνοι.

ανακατευεσαι ζουζου;;:tongue::tongue: 3 μηνες ξερνουσα μαρη στο γιο!!! 3 μηνες!!! ρε γαμωτοοοοοοοο!!!!!κοιμαται 3μιση ωρες και τωρα βρηκε να ξυπνησει και ηθελα να σε δουλεψω λιγο!!

ΕΛΕΝΗ ΣΕ ΜΙΣΩ!!!!Εχουμε πηξει στη σκατοσυννεφια και την υγρασια:evil::evil::evil:

ζορικοι οι ανδρες!!χαχα!! επειδη εκεινη ομως στον γιο δεν τα χε αυτα.. ας υποθεσουμε οτι περιμενει κορουλα!!

ανακατευεσαι ζουζου;;:tongue::tongue: 3 μηνες ξερνουσα μαρη στο γιο!!! 3 μηνες!!!

Κι εγώ τι φταίω ρε; Εγώ σ' άφησα έγγυο; :tongue:

ηθελα να σε δουλεψω λιγο!!

Καλά να πάθεις, τρέχα τώρα!

Εχουμε πηξει στη σκατοσυννεφια και την υγρασια:evil::evil::evil:

Έχεις έρθει ήδη;;;

Γιατί αν όχι .. που να 'ρθεις κι από 'δω! Καλή λιακάδα, τώρα πια, τον Γενάρη, στις αλκυονίδες. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε προσπ,γενικη θες να κανεις παλι?τουλαχιστον μονο στην τραπεζαρια,μην κουραζεσαι τους πρωτους μηνες που ειναι πιο επικινδυνοι.

χα..δεν καταλαβες.. ο ανδρας μου θα κανει.. εγω αντε να ξεσκονισω τα ανεκτα..και σιγουρα θα σιδερωσω την κουρτινα..

δεν κανω βαρυες δουλειες, δεν σκαρφαλωνω, δεν κανω ακροβατικα..

κι εγω σ'αγαπω!:tongue:

κι εδω συννεφια εχει καλε,αλλα κουφοβραση που λεει κι η προσπ.

φιλησε μου τα κουκλακια σου!θεσσαλονικη εισαι εδα?:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...