Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μερικά δυσάρεστα προσωπικά νέα, η γιαγιά μου στην Ιταλία έπεσε σε κώμα, έχει γεμίσει ο πνεύμονας υγρό και της δίνουν παρά μονο μια-δύο ημέρες, μόλις έκλεισα για την μητέρα μου εισητήριο για αύριο στις 13:00 έτσι δεν θα έρθω δουλειά, δυστυχώς δεν θα μπορεσω να πάω, δεν μπορω να αφήσω τα παιδιά τόσες μέρες αλλού ούτε να πάρω την μικρή μαζί.

'Ελα ρε! Αχου την καημένη.

Τουλάχιστον να μην υποφέρει κοριτσάκι!!! :?:?:cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.mothercare.com/Mothercare-Padded-Bird-Coat/dp/B003TOBN8W/ref=ts_dp_2/278-6532442-7672000?_encoding=UTF8&mcb=core

εμενα μου αρεσει αυτο..και γενικα οτι εχει βγαλει σε αυτο το χρωμα..

κι εμένα μου άρεσε,αλλά δεν είχε νούμερο για μας,κι εγώ λατρεύω το λιλά-μωβ, πήρα για 3-4 χρονών, και είναι λίγο πιο καλής ποιότητας το άλλο...

Μερικά δυσάρεστα προσωπικά νέα, η γιαγιά μου στην Ιταλία έπεσε σε κώμα, έχει γεμίσει ο πνεύμονας υγρό και της δίνουν παρά μονο μια-δύο ημέρες, μόλις έκλεισα για την μητέρα μου εισητήριο για αύριο στις 13:00 έτσι δεν θα έρθω δουλειά, δυστυχώς δεν θα μπορεσω να πάω, δεν μπορω να αφήσω τα παιδιά τόσες μέρες αλλού ούτε να πάρω την μικρή μαζί.

αχ κρίμα η γιαγιά!!

:(:(

Σοβαρά κορίτσια δεν περίμενα ότι θα 'χω συμπτώματα από τόσο νωρίς.

Αλλά το στομάχι μου ψιλοανακατεύεται (αλλά όχι αρκετά για να μη φάω γμτ), πίεση χαμηλά, όπως όταν έχεις περίοδο και χαμηλά στη μέση. Άσε που κόβονται και τα πόδια μου.

Δεν τα είχα αυτά την πρώτη φορά.

Να μην ανησυχώ, ε; Φυσιολογικά είναι;

Νωρίς δεν είναι;;;!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

φυσιολογικά είναι,εγώ θυμάμαι ξεκίνησαν όλα την 5-6 εβδομάδα...

αναγούλες,εμετοί,ερείπιο ένιωθα, και είχα και πόνους χαμηλά στη κοιλιά σαν κάτι να ανοίγει,ήταν η μήτρα που μεγάλωνε,τρελός πόνος!!!

έλα κουράγιο!!

Διαφημίσεις

Άσε, σήμερα άρχισε νωρίς, χθες είχα το απόγευμα.

Τώρα νομίζω ότι θα εκραγώ, με πιέζει η κοιλιά, η μέση μου πονάει, ανακατεύομαι ελαφρώς και ζαλίζομαι, άρχισαν να γυρίζουν όλα.

Χθες το απόγευμα ήμουν έτσι και ήμουν μόνη σπίτι με το μωρό. Τον καψερό, δεν μπορούσα ν' ασχοληθώ καθόλου μαζί του.

Ωχ, ωχ, πολύ δυναμικό παιδί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σοβαρά κορίτσια δεν περίμενα ότι θα 'χω συμπτώματα από τόσο νωρίς.

Αλλά το στομάχι μου ψιλοανακατεύεται (αλλά όχι αρκετά για να μη φάω γμτ), πίεση χαμηλά, όπως όταν έχεις περίοδο και χαμηλά στη μέση. Άσε που κόβονται και τα πόδια μου.

Δεν τα είχα αυτά την πρώτη φορά.

Να μην ανησυχώ, ε; Φυσιολογικά είναι;

Νωρίς δεν είναι;;;!

Απο εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη παντα κατι διαφερει.. μπορει και ακραια διαφορα..μην αγχωνεσαι..

απο την αλλη αν πονας κιολας..

η β χοριακη αν κανεις θα δειξει ποσο εγκυος εισαι και αν μπορεις να κανεις και επαναλητπικη θα σου δειξει αν προχωραει και σωστα, εγω λογω ολων των προηγουμενων εκανα και ηθελα να κανω και αλλη αλλα κρατιεμαι με την ελπιδα οτι ολα πανε καλα...συνηθισμενη στα αγγουρια..

Θα πάω την άλλη Παρασκευή στη γιατρό, να δούμε τι θα μου πει. Εξέταση αίματος δεν έχω σκοπο να κάνω, δεν είχα κάνει την άλλη φορά.

Πόνος περιόδου είναι Προσπ, όχι κάτι περίεργο σαν πόνος.

Αλλά τώρα ανακατεύομαι και ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ!!!

Και χθες το απόγευμα μ' έπιασε έτσι έντονα για 1-2 ώρες. Ελπίζω να μην με πάει κάθε μέρα έτσι, δεν την παλεύω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θα πάω την άλλη Παρασκευή στη γιατρό, να δούμε τι θα μου πει. Εξέταση αίματος δεν έχω σκοπο να κάνω, δεν είχα κάνει την άλλη φορά.

Πόνος περιόδου είναι Προσπ, όχι κάτι περίεργο σαν πόνος.

Αλλά τώρα ανακατεύομαι και ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ!!!

Και χθες το απόγευμα μ' έπιασε έτσι έντονα για 1-2 ώρες. Ελπίζω να μην με πάει κάθε μέρα έτσι, δεν την παλεύω!

:rolleyes: μαλιστα.. κανε οπως νομιζεις..εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου

ελπιζω και εγω να μην σε κρατησει ετσι γιατι θα χεις αναγκη να σαι ξαπλα ολη την ωρα και ειναι προβλημα τοσο για τη δουλεια οσο και για τον χρονο σου με το παιδι..

μηπως αν σου δινε καμια βιταμινη τιποτε..

να πας στη γιατρο εστω και αν φαινεται μονο ο σακος..τουλαχιστον ειναι και αυτο μια ενδειξη (πχ οχι εξωμητριο οπως αποκλεισαμε και εμεις)

Διαφημίσεις

Άσε, σήμερα ειδικά δε γίνεται, εκτυπώνω παραδοτέα!

Μωρέ καλά να 'μαστε, θα χτυπάω βδομάδα το μήνα αναρρωτική, αν βρω κανα καλό γιατρό στο ΙΚΑ!

Σιγά μην έρχομαι εδώ να υποφέρω, απλήρωτη. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άσε, σήμερα ειδικά δε γίνεται, εκτυπώνω παραδοτέα!

Μωρέ καλά να 'μαστε, θα χτυπάω βδομάδα το μήνα αναρρωτική, αν βρω κανα καλό γιατρό στο ΙΚΑ!

Σιγά μην έρχομαι εδώ να υποφέρω, απλήρωτη. :(

και πολυ καλα θα κανεις...

εγω απο την αλλη επειδη αν δεν προκυψει κατι αλλο νωριτερα θα παω για την επεμβαση στον 4ο μηνα και μετα θα κατσω καμποσο καιρο με αδεια προσπαθω να ειμαι τυπικη και συνεπης στις υποχρεωσεις μου γιατι πολυ απλα..πληρωνομαι και με το παραπανω και εχω υποχρεωση.

Το καλο ειναι οτι δεν εχω βαρβατα συμπτωματα..μεχρι τωρα ειναι ανεκτα.. αλλα κακα τα ψεματα απο αυτη την εβδομαδα και για τις επομενες 5 εβδομαδες ειναι η ανοδος των συμπτωματων και ελπιζω στα πλεον νορμαλ και ανεκτα..

οτι ειναι να γινει θα γινει (ας ειναι καλο και ευλογημενο!)

Προσπεράκι τα δικά σου αφεντικά είναι η εξαίρεση του κανόνα, δυστυχώς. :(

Μπορεί αύριο να κλείσω κιόλας κάνα ραντεβού στο ΙΚΑ, γιατί θα μου κλείσουνε σίγουρα για τον άλλο μήνα! Οπότε ας πάρω όσο πιο σύντομα γίνεται.

Θα κάνεις ΣΙΓΟΥΡΑ περίδεση; Πρέπει δηλαδή;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προσπεράκι τα δικά σου αφεντικά είναι η εξαίρεση του κανόνα, δυστυχώς. :(

Μπορεί αύριο να κλείσω κιόλας κάνα ραντεβού στο ΙΚΑ, γιατί θα μου κλείσουνε σίγουρα για τον άλλο μήνα! Οπότε ας πάρω όσο πιο σύντομα γίνεται.

Θα κάνεις ΣΙΓΟΥΡΑ περίδεση; Πρέπει δηλαδή;

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου..

ας ειναι και η τελευταια φορα..με το καλο παντα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...