Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νομιζω οτι στις τροφικες αλλεργιες βγαζουν σπυρια σε ολο το σωμα..στις αλλεργιες απο αντικειμενα ειναι μονο τοπικα..η σοκολατα ωστοσο εμφανιζει σπυρακια στο προσωπο..

εγω που τη θηλαζω επειδη τρωω πολλες η καημενη εχει μονιμα καποιο σπυρακι να την βασανιζει αλλα η μανα η φαγανα δεν βαζει μυαλο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Jesgk σε εκδηλωση που ειμασταν πριν κανα μηνα αλλα και στα γενεθλια της κοιμηθηκε μια χαρα..αμα θελησει να κοιμηθει δεν την σταματα τιποτε..απλα δεν κοιμαται πολυ.
εγώ κ να κοιμηθώ θέλω κ πολύ κοιμάμαι αλλά όλοι με σταματάνε

Γιατί να μην ήμουν κ εγώ μωρό

ναι,σιγουρα,η κιντερ σοκολατα ειναι πιο καλη απο τα φουντουνια,αλλα 1ον προτιμαει τα φουντουνια,και 2ον η σοκολατα περιεχει καφεινη και νομιζω οτι την κραταει ξυπνια.ασε που εβγαλε κατι σπυρια στο προσωπο,πρωτη φορα που εφαγε σοκολατα,στο παρτυ της,και φοβαμαι οτι εχει αλλεργια.εσας σας εχει τυχει να εχει αλλεργια σε καποιο φαγωσιμο?

γτ η πεθερα μου λεει οτι αμα εχει αλλεργια,τα σπυρια βγαινουν σε ολο το σωμα,οχι μονο στο προσωπο.και δεν εχω ρωτησει τον παιδιατρο.

Εμενα η δικια μου εχει αλεργια στη ντοματα οπως κι εγω.Μολις της δωσω ντοματα βγαζει σπυρια στο στομα!!!Ετσι ακριβως οπως κι εγω!Δεν νομιζω πως η αλλεργια οταν ειναι μικρη βγαινει σε ολο το σωμα!Δεν ξερω ομως και σιγουρα!Η αληθεια ειναι οτι οσες φορες εχω παθει αλλεργικο σοκ εχω γεμισει παντου σπυρια.Αλλα με τη τοματα και την πιπερια βγαζω μονο στο στομα!!!

Εμενα η δικια μου εχει αλεργια στη ντοματα οπως κι εγω.Μολις της δωσω ντοματα βγαζει σπυρια στο στομα!!!Ετσι ακριβως οπως κι εγω!Δεν νομιζω πως η αλλεργια οταν ειναι μικρη βγαινει σε ολο το σωμα!Δεν ξερω ομως και σιγουρα!Η αληθεια ειναι οτι οσες φορες εχω παθει αλλεργικο σοκ εχω γεμισει παντου σπυρια.Αλλα με τη τοματα και την πιπερια βγαζω μονο στο στομα!!!

αντε βρε!στην ντοματα?και στην ψημενη?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εγώ κ να κοιμηθώ θέλω κ πολύ κοιμάμαι αλλά όλοι με σταματάνε

Γιατί να μην ήμουν κ εγώ μωρό

και εγω μαζι σου λιγο υπνο παραπανω το πρωιιιι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:ολοι απο τις 7 ξυπναν σαυτο το σπιτι μοιασαν του αντρα μουυ:mad::-x:-x

qXcJp2.png

A7LOp2.png

κοριτσια που ειστε?

η μικρη μου προσπαθει μερες τωρα να βαλει τα παπουτσια μας και να περπατησει μ'αυτα!πολλα γελια!

και το πρωι μου βουρτσιζε τα μαλλια.αχ!θα τη δαγκωσω!

Διαφημίσεις

κοριτσια που ειστε?

η μικρη μου προσπαθει μερες τωρα να βαλει τα παπουτσια μας και να περπατησει μ'αυτα!πολλα γελια!

και το πρωι μου βουρτσιζε τα μαλλια.αχ!θα τη δαγκωσω!

Το παιδι οτι βλεπει κανει.....

Παντως ειναι πολυ μπροστα για την ηλικια της!!!!!!!Μπραβο!!!!

αντε βρε!στην ντοματα?και στην ψημενη?

και στη φρεσκια και στην ψημενη και στην αποφλιωμενη που της τη βαζω στο φαγητο της!!!Αστα!

Αυριο η νοικοκυρα μανα θα φτιαξει στο παιδι της ρεβυθια....

Κοριτσια δεν εχω ξαναφτιαξει,να δουμε τι θα φαει το παιδακι μου και ο αντρας μου γιατι εγω ΔΕΝ τα τρωω....

και στη φρεσκια και στην ψημενη και στην αποφλιωμενη που της τη βαζω στο φαγητο της!!!Αστα!

Αυριο η νοικοκυρα μανα θα φτιαξει στο παιδι της ρεβυθια....

Κοριτσια δεν εχω ξαναφτιαξει,να δουμε τι θα φαει το παιδακι μου και ο αντρας μου γιατι εγω ΔΕΝ τα τρωω....

α,καλη αρχη στα οσπρια σας ευχομαι!ωραια ειναι τα ρεβυθια,βρε!

τις φακες δηλαδη τις τρως καλυτερα?

Το παιδι οτι βλεπει κανει.....

Παντως ειναι πολυ μπροστα για την ηλικια της!!!!!!!Μπραβο!!!!

ευχαριστουμε φιλεναδα!εγω δεν εχω αλλο συνομιληκο μωρακι και δεν ξερω απο αυτα,αλλα νομιζω το καθε μωρακι εχει κλιση καπου.εμενα εχει πολυ παρατηρητικοτητα σαν τον μπαμπα της.

εμενα καιρο τωρα βγαζει τις καλτσες της και προσπαθει να της ξαναβαλει..

απο χθες ανταποκρινεται με καλυτερη επιτυχια στο δωσε μου φιλακι (προσπαθει να κανει μουατς ) και προσπαθει να στειλει και με το χερι φιλια..

οτιδηποτε βλεπει σε κοσμημα ζηταει να της το φορεσεις (κολιε, βραχιολια, σκουλαρικια) και οτι της φορεσεις χαζογελαει και ζηταει να την πας μπροστα σε καθρεπτη για να καμαρωσει σα γυφτικο σκερπανι..

επισης καιρο τωρα οταν βλεπει μικρη γυναικεια τσαντα την βαζει στον ενα ωμο και αρχιζει να γυρωφερνει τα δωματια..

την κοβω για μεγαααααλη κοκκετα..ειχα που χα μια (βλ. κουνιαδα) τωρα θα χω και τη μπουμπου..εγω παντως..καμια σχεση..τα βαριεμαι ολα αυτα αλλα χαιρομαι που τα κανει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...