Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Το ίδιο σκέφτηκα κ εγώ με εσένα αλλά τόσα παιδιά έχουν βγει από εκεί. 
      Ο άντρας μου είναι έξαλλος γενικά κ λέει να φύγουμε κ πως δε γίνεται πριν να είχαμε συνέχεια γονιμοποιήσεις (ασχέτως αν φτάνανε 3ης ημέρας μόνο κάποια) και τώρα τίποτα.

Ημουν εκεί που νομίζω πως είσαι εσύ κ τώρα είμαι στον Σφακ. 

Οχι δε με πήρε ακόμα αλλά τι θα μου πει; Τα κλασικά που λέει συνήθως. Εγώ άλλαξα γιατρό για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο και παίρνω χειρότερα αποτελέσματα από πριν. Πότε μα ποτέ δεν είχα 5 στον κουβά σερί.

Ναι εγώ σε αυτό που ήσουν πριν είμαι !! Αλλά όντως δεν εξηγείτε κάπως τόσα ωάρια σερι σε σχέση με πριν …μήπως να δοκιμάσεις και ένα τρίτο κέντρο μπας και δεις κάτι διαφορετικό ; Πάντως ούτε εγώ νομίζω πως στο προηγούμενο τα γονιμοποιήουσαν με το ζόρι δεν ξέρω καν αν γίνετε αυτό !! Αλλά μίλα με τον γιατρό σου και ρώτησε να καταλάβεις τ γινετε 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι, δε λέμε!

Το κάνει μια φίλη μου από τότε που γέννησε το 1ο της παιδί (τώρα έχει 2), κοιμάται με τα μωρά, ο άντρας της απλωμένος, ήσυχος, αραχτός στην κρεβατάρα.

Έχουν αποξενωθεί τελείως! :(

το κανε η μανα μου και ξερω πως κατεληξε.. οχι δεν εχω τετοιο οραμα για τη σχεση μου..

αλλα και παλι τα παιδια δεν ροχαλιζουν :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς έχουμε επισκέψεις κατα τις 6-6μιση το πρωί. Σήμερα ήρθε και μου έλεγε ντόη στις 6μιση. Βρε τι έχουμε πάθει με δαυτην.....Της είπα οτι τώρα κοιμάται η Ντόρα. Γύρισε πλευρο μετά απο λίγο πάλι ντόη. ευτυχώς την έπεισα και ξανακοιμηθηκε.

Μια που το θυμήθηκα να το αναφέρω κι εδώ, να πάω να το γράψω και στο πάρεντς. Μου 'ρθε sms από τα Marcks & Spencer, μέχρι τις 16/10 έχουν στα πάντα -20%.

Αχ, ευκαιρία ήταν, που θα χρειαστώ ρούχα για το χειμώνα, αλλά που να πάω, που 'μαι 2,5 μήνες απλήρωτη; :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μια που το θυμήθηκα να το αναφέρω κι εδώ, να πάω να το γράψω και στο πάρεντς. Μου 'ρθε sms από τα Marcks & Spencer, μέχρι τις 16/10 έχουν στα πάντα -20%.

Αχ, ευκαιρία ήταν, που θα χρειαστώ ρούχα για το χειμώνα, αλλά που να πάω, που 'μαι 2,5 μήνες απλήρωτη; :(

Λεω να στειλω την κουνιαδα να παει να παρει κατι φορμακια της μικρης για μεσα στο σπιτι αφου εχουμε και ατυχηματα που δεν φοραμε πανα καμια φορα..

Τα εσώρουχά τους ειδικά, στα παιδικά, μ' αρέσουν πάρα πολύ. Έχουν καλό μακό, δεν ξεχειλώνει καθόλου και είναι ζεστά.

Εγώ θέλω να πάρω για μένα, έτσι απλά ρούχα για τη δουλειά. Αλλά δεν ξέρω αν θα έχω λεφτά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλή φάση η προσφορά...

θα πάω κι εγώ να δω,χρειαζόμαστε μπλουζάκια για τα τζην της...

χθες άλλαξα τη σαλοπέτα και πήρα μπουφάν,δεν είναι ροζ όπως το δείχνει,είναι πολύ ωραίο ροζ.είχαμε μόνο ένα μπουφάν, και το παλτό που της έχω από πέρσυ είναι μόνο για 1-2 μήνες ακόμα.

http://www.mothercare.com/Mothercare-Padded-Flower-Coat/dp/B003VKVFO6/sr=1-13/qid=1286959520/ref=sr_1_13/279-7170742-3530240?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=60628031&mcb=core

τώρα τελείωσα με σίδερο,τα τακτοποίησα και στη ντουλάπα,η έλλη βέβαια έκανε ότι μπορούσε να με καθυστερήσει...

βρέχει πάλι...

βλέπω ξεκίνησαν οι παραγγελίες...καδράκια,τούρτες...

ναι εχει πολυ καλα μακο και συνηθως τα νουμερα ταιριαζουν ωραια στη μικρη..

αντε αντε και πρωτα ο Θεος σε καμποσους μηνες θα ξαναχουμε να αγοραζουμε βρεφικα..

οχι οτι δεν εχω αλλα για το καλο καμποσα νεα θα παρω..

Οταν εχω πηξει στη δουλεια απο παντου εχω παντα μια αντιδραση.. δεν κανω τιποτε.. και μολις με πιεσει ο χρονος φορτσαρω και τα κανω ολα..

ανωμαλια..:|

καλή φάση η προσφορά...

θα πάω κι εγώ να δω,χρειαζόμαστε μπλουζάκια για τα τζην της...

Kι εγώ μερικά μπλουζάκια λεπτό μακό, γιατί στον παιδικό έχουν πάντα το καλοριφέρ στο φουλ και πρέπει να ντύνεται ελαφριά.

Μ' άρεσει!!! Ειδικά το πουά, ΣΟΥΠΕΡ, θα της πάει! :D

βλέπω ξεκίνησαν οι παραγγελίες...καδράκια,τούρτες...

Ζηλεύουμε κοπελιά; :tongue:

Αχ, όταν θα τρώμε το πήξιμο του χρόνου τέτοιο καιρό, δε θα μας ζηλεύεις καθόλου, πίστεψέ με!!!

Κι εδώ βρέχει, έχει αυτό το εκνευριστικό ψιλόβροχο. Λονδίνο έχουμε γίνει πια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μερικά δυσάρεστα προσωπικά νέα, η γιαγιά μου στην Ιταλία έπεσε σε κώμα, έχει γεμίσει ο πνεύμονας υγρό και της δίνουν παρά μονο μια-δύο ημέρες, μόλις έκλεισα για την μητέρα μου εισητήριο για αύριο στις 13:00 έτσι δεν θα έρθω δουλειά, δυστυχώς δεν θα μπορεσω να πάω, δεν μπορω να αφήσω τα παιδιά τόσες μέρες αλλού ούτε να πάρω την μικρή μαζί.

Μερικά δυσάρεστα προσωπικά νέα, η γιαγιά μου στην Ιταλία έπεσε σε κώμα, έχει γεμίσει ο πνεύμονας υγρό και της δίνουν παρά μονο μια-δύο ημέρες, μόλις έκλεισα για την μητέρα μου εισητήριο για αύριο στις 13:00 έτσι δεν θα έρθω δουλειά, δυστυχώς δεν θα μπορεσω να πάω, δεν μπορω να αφήσω τα παιδιά τόσες μέρες αλλού ούτε να πάρω την μικρή μαζί.

ειλικρινα λυπαμαι.. αν δεν μπορει να γινει τιποτε αλλο ευχομαι μονο κουραγιο σε εσας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...