Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Εδώ λέει δε προσπάθησαν καν. Αν γονιμοποιηθεί κ είναι χάλια μαύρα απλά δε προχωράει σε 5 ή 6η ημέρα από μόνο του. Εδώ μιλάμε για μη γονιμοποίηση κ όλα ανώριμα. 

Δε ξέρω κορίτσια, νομίζω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα πλέον. Νομίζω δεν έχει νόημα. Να το πάρω απόφαση να τελειώνουμε πρέπει αλλά όταν τον ρωτάω το γιατρό μου λέει έχει νόημα κλπ κλπ. Ε δε το βλέπω όμως, συγγνώμη 

Όταν δεν προχωράνε σε γονιμοποιήςη σημαίνει πως είναι ανώριμα, αρα έμβρυα με σοβαρά προβλήματα. Εκεί δεν επιτρέπεται καν η γονιμοποίηση. Στα ώριμα ωάρια είτε είναι φαινομενικά καλά είτε όχι προχωράνε πάντα σε γονιμοποίηση και από εκεί και πέρα ότι γίνει. Νιώθω την απογοήτευση σου στο πετσί μου αλλά είναι νωρίς να τα παρατήσεις, δώσε χρόνο στους φυσικούς, θα έλεγα ούτε κάνα τροποποιημένους φυσικούς, καθαρούς κύκλους και μετά το εξάμηνο αν δεν δεις αποτέλεσμα άρχισε να σκέφτεσαι τις εναλλακτικές σου αν δεν αντέχεις άλλο. Εχω στην καμπούρα μου 40+ ωολληψιες, τρία χρόνια σερί, σε καταλαβαίνω!!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω σιδερωνω μονο σκ πλεον.. δεν αντεχω τις καθημερινες.. μολις κοιμηθει η μικρη παραδιδω πνευμα.. τρωω και την πεφτω..

ασε ρε Ευα.. και εγω αποθηλασα και η μικρη δεν λεει να κοιμηθει χωρις να ξυπναει απο 2 εως 5 φορες.. ειτε μουρμουραει και εγω ειμαι διπλα της και κανω σσσσσσσ και ξανακοιμαται ειτε ξυπναει κλαιγοντας και ζηταει ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ.. χθες ξυπνησε 2 και μου ζητουσε το αγαπημενο της παραμυθι.. το πηρε αγκαλια και ξανακοιμηθηκε.. οτι να ναι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να κάνω...2 πλυντήρια του παιδιού,τα δικά μας μια χαρά είναι,που λέει ο λόγος δλδ...

μόλις έβαλα κι ένα πλυντήριο,έχω να βάλω πόσες μέρες,δεν θα στεγνώσει με τίποτα,ετοιμάζεται για βροχή πάλι,αλλά θα τα βάλω στην απλώστρα κι ελπίζω σε λίγο αέρα... όλη η εβδομάδα έτσι θα πάει...

είσαι όντως ταλέντο τζες!!

Μμμμμ, έλα με τα γλυκανάλατα, δε μπορώ! :evil:

Εγκυούλα σε είπα όχι καμπούρα:tongue:

ΕΙΝΑΙ!!!

Λοιπόν στη δικιά μου diaper cake (μην τάξεις, τώρα δε τη γλιτώνεις) θέλω να βάλεις ΟΛΗ την έμπνευση σου!

Ρε συ, πως τις χαλάνε αυτές μετά τόσο ωραίες που είναι;;; :rolleyes:

χα χα όντως είναι κρίμα να τις χαλάς, οκ θα πέσει μεγάααλη εμπνευση.... εγώ αν τάξω ΤΕΛΟΣ

Διαφημίσεις

μαεστριάκι από τώρα νιώθεις διάφορα?

Ναι ρε συ, είδες;;;

Αυτό το παιδί μάλλον έρχεται πολύ δυναμικά. :rolleyes:

ωχ!!! διώξτε με...το σίδερο είναι αναμμένο!!

Ε, σβήστο κι εσύ, να πούμε καμιά κουβέντα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εχθές το βράδυ λοιπόν ο Θοδωρής ήθελε να κοιμηθεί μαζί μας στο κρεβάτι και έτσι η μικρη πήγε στο δικό της και ο γιος στο δικό μας , κατά τις 2 που ξάπλωσα και τον πήρα αγκαλιά (27 κιλά έφτασε το γομαράκι) ήταν μούσκεμα, ειχε ξεχάσει να κάνει πιπί και μου έβρεξε τα σεντόνια, τον ξύπνησα τον άλλαξα και πήγε στο κρεβάτι του (αφου το υπόστρωμα με το πλαστικό ηταν στο πλυντήριο) και του είπα κιόλας "κατουρήστε μάςςςς.." και μετά.. συγνωμη...... "καληνύχτα σας ενοούσα" και γελούσε το μανάρι μεσα στη νύχτα, αλλάζω σεντόνια και με το που πάω να ξαπλώσω το κορμί μου τσουυυυππππππ... κατεβαίνει η μικρή και έρχεται στη μέση...."Αλλαγή σκοπιάς"(άκουσα το Στ. να λέει μέσα στη νύχτα) αυτά ... άρα 3 κοιμήθηκα

Διαφημίσεις

jesgk εγω με ενα καδρακι θα ειμαι οκ αν θες κατι να κανεις.. αν ειναι κοριτσο hello kitty αν ειναι αγορι Μικρος Πριγκιπας..

καλα περνατε εσεις τα βραδυα...

εγω παντως αν και θελω να παψω να κοιμαμαι μαζι της δυο πραγματα αναγνωριζω

α) δε ροχαλιζει

β) εχει πιο ανετο στρωμα και δε πιανομαι..

λετε οταν γεννησω να βαλω εκει και το μωρο και να παραχωρησω ολη τη κρεβατοκαμαρα στον συζυγο? και να βρω λεει καμια αλλη στη θεση μου κανα βραδυ!!!

σημερα ειχα και τις πρωτες αναγουλες μου (μαθηματιη ακριβεια μετα την 6η εβδομαδα αρχιζει το πανηγυρι) αλλα ηταν ελεγξιμες..φταιει οτι περπατησα κιολας αρκετα.

Εχω πολυ δουλεια σημερα..σας χαιρετω προς το παρον..

λετε οταν γεννησω να βαλω εκει και το μωρο και να παραχωρησω ολη τη κρεβατοκαμαρα στον συζυγο?

Όχι, δε λέμε!

Το κάνει μια φίλη μου από τότε που γέννησε το 1ο της παιδί (τώρα έχει 2), κοιμάται με τα μωρά, ο άντρας της απλωμένος, ήσυχος, αραχτός στην κρεβατάρα.

Έχουν αποξενωθεί τελείως! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

jesgk εγω με ενα καδρακι θα ειμαι οκ αν θες κατι να κανεις.. αν ειναι κοριτσο hello kitty αν ειναι αγορι Μικρος Πριγκιπας..:D όκ!!!

εγω παντως αν και θελω να παψω να κοιμαμαι μαζι της δυο πραγματα αναγνωριζω

α) δε ροχαλιζει

β) εχει πιο ανετο στρωμα και δε πιανομαι..

λετε οταν γεννησω να βαλω εκει και το μωρο και να παραχωρησω ολη τη κρεβατοκαμαρα στον συζυγο? και να βρω λεει καμια αλλη στη θεση μου κανα βραδυ!!!

Οχι...δεν υπάρχει λόγος
Όχι, δε λέμε!

Το κάνει μια φίλη μου από τότε που γέννησε το 1ο της παιδί (τώρα έχει 2), κοιμάται με τα μωρά, ο άντρας της απλωμένος, ήσυχος, αραχτός στην κρεβατάρα.

Έχουν αποξενωθεί τελείως! :(

Αυτό δεν το έκανα, δεν το κάνω και δεν θα το κάνω ποτέ!!!!! Με το Στ. το έχουμε συζητήσει και δεν μας ενοχλούν οι αραιές επισκεψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά κανένας μας δεν φεύγει από το κρεβάτι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...